millarca Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 Sonia to fantastyczna suczka. Chociaż źle traktowana, jest milutka. Widać, że boi się człowieka, ale nie reaguje agresją, nawet na uciążliwe dla psa zabiegi. I tak się cieszy, gdy ktoś zwróci na nią uwagę i coś łagodnie do niej zagada! Quote
millarca Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 Sonia taka skrzywdzona, nie straciła wiary w ludzi. Nie możemy jej zawieść! Quote
akucha Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 Pokazujemy się na pierwszej stronie!!! Dogo to wspaniała społeczność, tu każdy pies ma swoją szansę. Szukamy jej dla Soni... Quote
brazowa1 Posted January 21, 2007 Author Posted January 21, 2007 Przznaje,ze Sonia ma cudowny charakter.Łagodna,wesloła,kiedy trzeba,przymilna,kocha ludzi.Sunia,ktora smialo mozna polecac do domu z dziecmi.Oczywiscie po ozdrowieniu ;) Az szkoda,ze ciezko sie ja dotyka,bo to jedna z najładniejszyc suczek w schronisku pod wzgledem charakteru. Quote
akucha Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 A te brodawki mozna usunąć??? Szukamu domu!!! Quote
brazowa1 Posted January 21, 2007 Author Posted January 21, 2007 pewnie tak,pewnie wszystko mozna,ale nie w schronie.Poza tym,jak porosnie-to brodawek nie bedzie widac. Poza tym Akuszko-idzie sie do tych brodawek przywyczaic :) Serio! :) Quote
akucha Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 Zapytałam, bo mojej Belce taka urosła i zastanawiałam się :oops: Sorry za offa... No wiadomo, że widać nie będzie, ale przy czesaniu można podrażnić... Nie czepiam się, absolutnie!!!! To zwykła ciekawość ;) Quote
millarca Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 Sonia z brodawkami czy nie zasługuje na dom! Na pierwszą stronę! Quote
wiewiora1 Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 tROCHE CZASU TO ZAJMIE ZANIM WYLECZY SIE NUZYCE,,TO NIE TAKIE PROSTE,,, PIERWSZY RAZ WESZLAM NA TA STRONE I AZ PATRZEC NIE MOGE,,,cO JA GADAM MOGE PATRZEC , PATRZALAM NA GORSZE RZECZY GUZ NA LAPIE WIELKOSCI DYNI,WNETRNOSCI NA WIERZCHU,SMIERDZACE Z GANGRENA RANY..ALE TAKIEJ NOZYCY TO JUZ DAWNO NIE WIDZIALAM,,ZE LUDZIE MOGA DO CZEGOS TAKIEGO DOPUSCIC,,SZKODA ZE SAM SIE NIE ZARAZILL WLASCICIEL,,A JESZCZE ROZMNAZAL JA ,SZLAK MNIE BIERZE,,,, BIEDNA SUKA TYLE PRZESZLA,,PRZECIEZ TO SWEDZI!!!!! LUDZIE SA NA PRAWDE NIEKTORZY NIE SPELNA ROZUMU,,,!!!! OBY SIE JEJ UDALO!!!! A JAK MOWI BRAZOWA,,TO FAKT ,, ZAPEWNE WSZYSCY CZUJA MALA ODRAZE PRZED GLASKANIEM...TO NORMALNY ODRUCH,,A REKAWICZKI NIEZBEDNE!!!! Quote
wiewiora1 Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
Havoc Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 :placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz: Quote
Kasia25 Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Sonia wyzdrowieje i znajdziemy dom, zobaczycie, trzeba mieć nadzieje! Quote
akucha Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Taaa, liczy się charakter... Jakby nas tak wystrzygli, to tez nieciekawie byśmy wygladały. Na szczęście sierść odrosnie, a charakter się nie zmieni :lol: Szukamy domu! Quote
Celina12 Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 A i co może pies jak ktoś nie zadba , nie pomoże??:-(:-( Soniu-w górę!!! Quote
Recommended Posts