Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='evaxon'][IMG]http://img183.imageshack.us/img183/4725/s5001302pw6.jpg[/IMG]
roskoszny malec:loveu: :loveu: :loveu:[/quote]

o tak... rozkoszny to on jest... jak śpi:diabloti: Ale i tak baaaardzo go kocham:loveu:

• Replies 989
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='shirrrapeira']Piekny psiak i pancia tez niczego sobie.[/quote]

Dziękujemy:oops:

[quote name='*Ania...Niuf*']Cześć Gosiu i Brutusek:loveu: :loveu: :loveu: wpadamy życzyć wam wesołych świąt:loveu:[/quote]

Cześć!
[B][SIZE=7][COLOR=red][/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=7][COLOR=#ff0000]My też zyczymy wszystkim Wesołych i Spokojnych Świąt oraz bogatego zajączka :)[/COLOR][/SIZE][/B]

Posted

[quote name='*Ania...Niuf*']a my się witamy:p[/quote]

cześć Aniu :)
Ja właśnie wróciłam z zakupów, Brutus dostał od zajączka swoje przysmaki, mimo to nie mogę go od kuchennej szafki odpędzic.... Lecę chować mięsko do lodówki, bo zaraz będę miała święta wegetariańskie:evil_lol:

Pozdrawiam

Posted

[quote name='madziasto4']Cześć Gosiu

Ślicznie jest to Wasze wspólne śpiące zdjęcie ;)

I co, zdążyłaś schować mięsko? :lol:[/quote]

Cześć madziu:)
Udało się, będą świeta z mięchem:diabloti: :multi: :multi: Musze sobie chyba jakąś kamerę nad łóżkiem zamontować,żeby robiła zdjęcia co 15 minut. Brutus w nocy tak sie do mnie przytula, rozpycha, włazi pod kołdrę, spi na plecach, z wywalonym jęzorem, z otwartymi oczami, z nogami zwisającymi z łóżka, z głową na mojej szyi i jeszcze na 100 różnych sposobów:evil_lol:

Posted

[QUOTE=Gosia>>>;4632447]Cześć madziu:)
Udało się, będą świeta z mięchem:diabloti: :multi: :multi: Musze sobie chyba jakąś kamerę nad łóżkiem zamontować,żeby robiła zdjęcia co 15 minut. Brutus w nocy tak sie do mnie przytula, rozpycha, włazi pod kołdrę, spi na plecach, z wywalonym jęzorem, z otwartymi oczami, z nogami zwisającymi z łóżka, z głową na mojej szyi i jeszcze na 100 różnych sposobów:evil_lol:[/QUOTE]
A co Ty nie śpisz nocami, że to wszystko wiesz? :lol:

Posted

[quote name='madziasto4']A co Ty nie śpisz nocami, że to wszystko wiesz? :lol:[/quote]

hihi śpię:eviltong: ale jak sie takie 30 kg z rozpędu położy człowiekowi na brzuch albo co gorsza na głowę to można się czasami obudzić:evil_lol: No i musze dodać, że Brutus przesypia 20 godzin na dobę;)

Posted

[QUOTE=Gosia>>>;4634131]hihi śpię:eviltong: ale jak sie takie 30 kg z rozpędu położy człowiekowi na brzuch albo co gorsza na głowę to można się czasami obudzić:evil_lol: No i musze dodać, że Brutus przesypia 20 godzin na dobę;)[/QUOTE]
To o której Cię budzi na siusiu? :cool3:

Posted

[quote name='madziasto4']To o której Cię budzi na siusiu? :cool3:[/quote]

Nie budzi:eviltong: Bo jesteśmy dwa spiochy. Jak w tygodniu musi iść na siku o 7.00 to go prawie na siłę z łóżka wyciągam, a w sobotę śpimy do 12;):)P:)

Posted

[QUOTE=Gosia>>>;4635386]Nie budzi:eviltong: Bo jesteśmy dwa spiochy. Jak w tygodniu musi iść na siku o 7.00 to go prawie na siłę z łóżka wyciągam, a w sobotę śpimy do 12;):)P:)[/QUOTE]
Pies marzenie :mdleje:

Posted

[quote name='madziasto4']Pies marzenie :mdleje:[/quote]

Hihih podobno to jest tak, że pies upodabnia się do właściciela To by w sumie tłumaczyło namiętne znoszenie przez brutusa do swojego posłania moich staników..... Tylko jak wyjaśnić apetyt na żaby????:crazyeye: :crazyeye: :evil_lol:

Posted

[QUOTE=Gosia>>>;4636577]Hihih podobno to jest tak, że pies upodabnia się do właściciela To by w sumie tłumaczyło namiętne znoszenie przez brutusa do swojego posłania moich staników..... Tylko jak wyjaśnić apetyt na żaby????:crazyeye: :crazyeye: :evil_lol:[/QUOTE]
Może masz Francuza w rodzinie :diabloti:

Posted

[QUOTE=Gosia>>>;4637182]:shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake:[/QUOTE]
No to nie wiem...:lol: Brutus miłośnik płazów- jak to cudownie brzmi :lol:

Posted

[quote name='madziasto4']No to nie wiem...:lol: Brutus miłośnik płazów- jak to cudownie brzmi :lol:[/quote]

Madziu widzę, że z Ciebie też taki nocny Marek jest:evil_lol:

Posted

[quote name='madziasto4']Oj i to jaki :lol: Tylko moje psy nie śpią niestety do 12 w południe :evil_lol:[/quote]

Hmmmm..... jak chcesz to daj je do Brutusa na szkolenie;):)

Posted

[quote name='shirrrapeira']On cudowny, a mordke ma taka slodka. Cudownie spi, tylko jak sie na Ciebie polozy, to moze bolec.[/quote]

[B]Mój mordulec chyba jest podekscytowany świętami:angryy: [/B]

Od godziny mnie budził-swoimi sposobami, czyli: siadał mi na głowie, ściągał ze mnie kołdrę, mył mi stopy:evil_lol: i wskakiwał na mnie z zaskoczenia.... No dobra niech mu bedzie:) Teraz słyszę, że wchodzi do wanny, także lecę:scared:

Posted

[QUOTE=Gosia>>>;4642376][B]Mój mordulec chyba jest podekscytowany świętami:angryy: [/B]

Od godziny mnie budził-swoimi sposobami, czyli: siadał mi na głowie, ściągał ze mnie kołdrę, mył mi stopy:evil_lol: i wskakiwał na mnie z zaskoczenia.... No dobra niech mu bedzie:) Teraz słyszę, że wchodzi do wanny, także lecę:scared:[/QUOTE]
Zaintrygowało mnie to siadanie na głowie :hmmmm: :evil_lol: