PaulinaT Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 Witam, proszę o opinie w powyższym temacie - czy wasze RR mają tendencję do gonienia zwierzyny? Czy tropią? Czy oddalają się w lesie? I czy ewentualnie łatwo można je odwołać? I drugie dodatkowe pytanie - czy znacie RR które sprawdzają się przy koniach jako towarzysze konnych wycieczek? Z góry dziękuję za odpowiedzi :) Quote
Zeliika Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 Witaj Paulina odpowiedź pierwsza: niektóre mają bardzo silny, niektóre prawie wcale - tych drugich jest jednak zdecydowanie mniej. Zależy od linii, z jakich pochodzą i warto o to pytać hodowców. Mi moje oba rodezjany zawsze udawało się w lesie przywołać, teraz mój Apacz ma instynkt znikomy, poprzedni Dakar mimo dość silnego instynktu był nauczony wracania od szczeniaka. odpowiedz druga: znakomita większość się sprawdza - należy tylko od początku socjalizować psa z końmi + oczywiście nauka przywołania Quote
piechcia15 Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 [COLOR=magenta][B]pomóżcie mi szukać dla nich ratunku, bezdomne psy z Rawy Mazowieckiej, sunia mix rhodesian...[/B][/COLOR] [B][COLOR=deepskyblue]Rozsyłajcie gdzie się da[/COLOR][/B]:( [URL]http://www.dogomania.pl/threads/220381-*Rawa-Mazowiecka*-sunia-mix-rhodesian-%C5%9Bpi-na-klatce-schodowej-PILNIE-DT-i-sterylka?p=18311839#post18311839[/URL] Quote
Recommended Posts