DONnka Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 Zaglądam do Szarika :loveu: Fajnie byłoby zobaczyć Jego mordkę :) Ogłaszacie Go ??? Quote
Martika&Aischa Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 [quote name='Iljova']Szariczku spokojnej nocy :)[/QUOTE] I ja życzę Szariczkowi spokojnego snu ..... Quote
martka1982 Posted January 5, 2012 Author Posted January 5, 2012 [quote name='DONnka']Zaglądam do Szarika :loveu: Fajnie byłoby zobaczyć Jego mordkę :) Ogłaszacie Go ???[/QUOTE] spis ogłoszen znajdziesz w drugim poscie Quote
martka1982 Posted January 5, 2012 Author Posted January 5, 2012 secia, dotarł beta karoten. jeszcze raz dzięki! Quote
Secia Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 [quote name='martka1982']secia, dotarł beta karoten. jeszcze raz dzięki![/QUOTE] potwierdziłam na FB i na pw do sponsora :-) Quote
Iljova Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 [IMG]https://lh6.googleusercontent.com/-yfVL7FsXNk8/TwbRI5J0OAI/AAAAAAAAHD8/DhJEsESks9U/s800/01.jpg[/IMG] Quote
Secia Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 o qurczaki ciotka ale ci te plakaciki wychodzą sprytne :-) Quote
Iljova Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 Dzieki Seciu. ale ja wiem czy takie świetne ... staram się jak mogę :-) Quote
martka1982 Posted January 6, 2012 Author Posted January 6, 2012 od tej pięknej zieleni trawy na plakacie to aż wiosną zapachniało:) nie widziałam Szariczka z półtora tygodnia i dzisiejszy spacer był dla mnie naprawdę miłym przeżyciem,bo Szarik się po prostu zmienia, otwiera się, cieszy i albo mi się przywidziało albo naprawdę widać już prawdziwy uśmiech na jego pyszczku nagraliśmy kilka filmików, wstawię, gdy tylko będę mogła Quote
Iljova Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 Już nie mogę się doczekać ...nareszcie szczęśliwy :-) ale się cieszę :-) Quote
azalia Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 Jak dobrze,że Szariczek się zaczyna otwierać. Quote
martka1982 Posted January 6, 2012 Author Posted January 6, 2012 dziewczyny niech mnie któraś oświeci dlaczego wyszło takie badziewie? :( [url]http://www.youtube.com/watch?v=6wgvJWr2uPY&feature=youtu.be[/url] Quote
caryca26 Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 Może i badziewie ale przynajmniej widać jaki Szarik wpatrzony w Piotra i jak się go trzyma. Wogóle to bardzo piękny pies. Quote
martka1982 Posted January 6, 2012 Author Posted January 6, 2012 on jest w nim zakochany po same czubki tych swoich nadal chorych uszu! dostaje dodatkowo od niego puchę dziennie z wkładką omega-3 ale zanim zacznie konsumować potrąca mu rękę nosem, czasem przerywa posiłek i trąca go głową w rękę tak jakby mówił: " dzięki stary, dobre jest!" ;) Quote
Iljova Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 Piękny ale taki jeszcze trochę zagubiony ale wiem że z czasem pokaże swoje prawdziwe oblicze i będzie radosnym, pięknym psiakiem ... Widać że taka przestrzeń jest dla niego tak czymś nowym nieznanym.. Quote
martka1982 Posted January 6, 2012 Author Posted January 6, 2012 bardzo się zmienił, biegnie radośnie do psów, goni za człowiekiem, odchodzi sobie na bok,żeby coś powąchać, widać,że czuje się coraz bardziej na luzie, jeszcze do niedawna nie zboczyłby dalej niż na metr od nogi człowieka Quote
Iljova Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 Nareszcie może poczuć co to przestrzeń i bieganie po dużym obszarze zresztą w ogóle bieganie (bo przecież w tym czymś - co nie wiem jak właściwie nazwać- to nie było mowy o jakimś bieganiu Quote
Agnes_Jot Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 ciotki dotarł paczka z fantami od ciotki lavinia-co Ona tam nadawała!!!!!!!! wszystko nowe lub raz "użyte" świetne! monitujcie niedługo wstawię link :) Quote
Recommended Posts