akucha Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 No Marcelku, to trzymam mocno!!!! I trzeba więcej fotek kruca... dziewczyny mówią, że najmniej trzy, bo ludziska lubia sobie popatrzeć. A ja jestem Marcelem oczarowana, piękna piecha z niego :loveu: Quote
Aga_Mazury Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 jeśli to ktoś z dogo obserwuje na allegroMarcela to normalnie :mad: Matusz nie jestem pewna, ale wydaje mi się, że Marcel jest na tym pierwszym wybiegu po prawej...tym naprzeciwko budynku administracyjnego... niestety do dalszych boksów i wybiegów nadal nie sotarłam...a tam przecież moga sie rozgrywać psie tragedie :( Quote
Aga_Mazury Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 no właśnie ma.....:hmmmm: 20 wejśc na allegro i juz obserwator...pewnie to ktoś od nas kto nie wie że się nie obserwuje aukcji psiaków :mad: no chyba, że chłopak ma takiego farta na Dzień Dobry... chociaz PAduś mójma od jakiegoś czasu 2 obserwatorów ...za dwie godziny kończy się aukcja a nikt o niego nie zapytał Quote
Matusz Posted January 6, 2007 Author Posted January 6, 2007 zdjec bedzie dopiero wiecej 13 stycznia w sobote, po spotkaniu porobie Marcelkowi i innym psiakom razem z Marta! ;) Quote
Matusz Posted January 6, 2007 Author Posted January 6, 2007 a czemu nie mozna patrzec na allegro???? to cos moze zaszkodzic? czy co ?? :crazyeye::crazyeye: Quote
Aga_Mazury Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 matusz5 napisał(a):a czemu nie mozna patrzec na allegro???? to cos moze zaszkodzic? czy co ?? :crazyeye::crazyeye: proszę wejśc na allegro i przeczytać to co jest napisane na dole niebieską czcionką :eviltong: Quote
Matusz Posted January 6, 2007 Author Posted January 6, 2007 ahaaaaaaaaaaaaa.... ale ja musialem wejsc zobaczyc jak to wygląda !! :):eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Marcel to piekny pies :D wiem co wybieram :D :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
akucha Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Mateusz, a ta paróweczka z Twojego avatara tak ładnie na mnie patrzy :lol: Jak będziesz w schronisku, to dowiedz się o Marcelim jak najwięcej. Quote
Matusz Posted January 6, 2007 Author Posted January 6, 2007 heehehe, a to moj Tobi :) ladny no nie ?? ;>:loveu::loveu::loveu: Quote
akucha Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 matusz5 napisał(a):heehehe, a to moj Tobi :) ladny no nie ?? ;>:loveu::loveu::loveu: Łaaaadny :loveu: :loveu: :loveu: Kochamy paróweczki!!! Marcel na samą górę!!! Po dom, po nowe życie bez krat, lęków, bezdomności!!! Quote
pucka69 Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Tobi cudny! Akucha! Chylę czoło nad tekstem! Quote
Aga_Mazury Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 mateusz wchodzenie na allegro żeby poczytac aukcję to zupełnie coś innego ;) niż dodanie go do "dodaj do moich obserwowanych"...taka opcja na allegro.. a tak wchodzić można bez ograniczeń :) Quote
pucka69 Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 a tu Julka - http://www.allegro.pl/show_item.php?item=155833735 Quote
Asia_M Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Hej Marcelku, jeszcze nikt Ciebie dzisiaj nie podrzucił.... Quote
Matusz Posted January 7, 2007 Author Posted January 7, 2007 MARCEL WCIĄŻ CZEKA NA DOM ! ! ! ! ! [SIZE=4]Gdzie te dłonie, które przygarną go do siebie ??? !!! ??? On juz dlużej nie chce być w schronisku ! Quote
Aga_Mazury Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 juz dwie osoby obserwują Marcela na allegro Quote
Asia_M Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Oby się ktoś w końcu zdecydował zabrać Marcelka do siebie ... Quote
Asia_M Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Marcelek, bez ociągania na pierwszą stronę MARSZ! Quote
Matusz Posted January 8, 2007 Author Posted January 8, 2007 Asia_M napisał(a):Marcelek, bez ociągania na pierwszą stronę MARSZ! Dzięki, dzięki Asia_M !! :) Ja też podnosze?? gdzie te kochające serca ? ;>:mad::mad: Quote
Asia_M Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Matusz5, wiedz że nie zostawię tego wątku póki Marcelek nie będzie miał domu!!! :) Quote
Matusz Posted January 9, 2007 Author Posted January 9, 2007 Asia_M napisał(a):Matusz5, wiedz że nie zostawię tego wątku póki Marcelek nie będzie miał domu!!! :) Dzięki, dzięki !! :):loveu::loveu: oby Marcel jak najszybciej znalazł dom !! :lol::lol: Quote
Asia_M Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Jak mówię, tak robię :) Marcelku, hopaj ładnie :) :loveu: Quote
Recommended Posts