Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No Marcelku, to trzymam mocno!!!! I trzeba więcej fotek kruca... dziewczyny mówią, że najmniej trzy, bo ludziska lubia sobie popatrzeć. A ja jestem Marcelem oczarowana, piękna piecha z niego :loveu:

• Replies 227
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jeśli to ktoś z dogo obserwuje na allegroMarcela to normalnie :mad:

Matusz nie jestem pewna, ale wydaje mi się, że Marcel jest na tym pierwszym wybiegu po prawej...tym naprzeciwko budynku administracyjnego...

niestety do dalszych boksów i wybiegów nadal nie sotarłam...a tam przecież moga sie rozgrywać psie tragedie :(

Posted

no właśnie ma.....:hmmmm: 20 wejśc na allegro i juz obserwator...pewnie to ktoś od nas kto nie wie że się nie obserwuje aukcji psiaków :mad:

no chyba, że chłopak ma takiego farta na Dzień Dobry...

chociaz PAduś mójma od jakiegoś czasu 2 obserwatorów ...za dwie godziny kończy się aukcja a nikt o niego nie zapytał

Posted

matusz5 napisał(a):
a czemu nie mozna patrzec na allegro???? to cos moze zaszkodzic? czy co ?? :crazyeye::crazyeye:

proszę wejśc na allegro i przeczytać to co jest napisane na dole niebieską czcionką :eviltong:

Posted

ahaaaaaaaaaaaaa.... ale ja musialem wejsc zobaczyc jak to wygląda !! :):eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Marcel to piekny pies :D wiem co wybieram :D :loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

matusz5 napisał(a):
heehehe, a to moj Tobi :) ladny no nie ?? ;>:loveu::loveu::loveu:

Łaaaadny :loveu: :loveu: :loveu: Kochamy paróweczki!!!

Marcel na samą górę!!! Po dom, po nowe życie bez krat, lęków, bezdomności!!!

Posted

mateusz wchodzenie na allegro żeby poczytac aukcję to zupełnie coś innego ;) niż dodanie go do "dodaj do moich obserwowanych"...taka opcja na allegro..
a tak wchodzić można bez ograniczeń :)

Posted

Asia_M napisał(a):
Marcelek, bez ociągania na pierwszą stronę MARSZ!

Dzięki, dzięki Asia_M !! :)

Ja też podnosze?? gdzie te kochające serca ? ;>:mad::mad:

Posted

Asia_M napisał(a):
Matusz5, wiedz że nie zostawię tego wątku póki Marcelek nie będzie miał domu!!! :)

Dzięki, dzięki !! :):loveu::loveu: oby Marcel jak najszybciej znalazł dom !! :lol::lol: