Matusz Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 Jestem Marcel :) Wypatruje swojego pana zza krat schroniska w Ostródzie, czekam na kochający dom. Jestem przyjazny do ludzi i innych moich kolegów i koleżanek. Jestem ładnym kundelkiem, białym jak śnieg z trzema czarnymi łatkami, które dodają mi uroku.;);) CZY TE OCZY MOGĄ KŁAMAĆ? - CHYBA NIE - NA PEWNO NIE! Kontakt: [email protected] Quote
akucha Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 jesteś bardzo ładny Marcelku :loveu: Postaramy się, żeby dobry dom szybko cię wypatrzył. Quote
Aga_Mazury Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 Mateusz wielkie brawa.....no teraz to już się nie opędzisz od roboty ;) Marcel zaczyna się dla Ciebie historia na dogomanii i mamy nadzieję, że zakończy się wspaniałym domem jak najszybciej :multi: mateusz masz konto na allegro? albo kto wystawi marcela...ja nie dam rady wystawiac wszystkich psiaków ;) no i może Ciotka akucha...skrobnie kilka czułych słów;) Ciotka to ma pisane...echhhh Quote
Matusz Posted January 5, 2007 Author Posted January 5, 2007 niestety nie mam konta na allegro, nie przyslali mi do tej pory listu aktywacyjnego :/ ale puca chyba doda :) Quote
pucka69 Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 Witamy pięknego Marcelka! I ładnie prosimy o domek dla niego Quote
akucha Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 Skrobnę :lol:, komu wysłać? Napiszcie cos o nim, wiek, wzrost, bo o to na Allegro pytają. Quote
Matusz Posted January 5, 2007 Author Posted January 5, 2007 hmmmmm, za duzo to nie wiadomo o nim.... kurcze... Quote
Aga_Mazury Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 no to jedziemy "pi razy drzwi" wiek około 3 lat....dogaduje się psami...i....i to wszystko co mogę że tak powiem napisac ...firmując to swoim nickiem ;) no i Mateusz ma zadanie...dowiedziec sie więcej o marcelu (jego pierwszy dogowy podopieczny ;)) a pewnie będzie miał ich około 10...tak przynajmniej planujemy ;) a może da radę więcej ;) Quote
akucha Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 No dobra :razz: Ale wygląda na młodszego... Quote
Matusz Posted January 5, 2007 Author Posted January 5, 2007 ja dam rade, dam :D :D a czemu mialbym nie dać, dam :) Quote
Aga_Mazury Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 akucha napisał(a):No dobra :razz: Ale wygląda na młodszego... mówisz?:hmmmm: ja sobie tak z marginesem bezpieczeństwa powiedziałam...a co myślałaś ;) Quote
akucha Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 A co tam, napiszę ok 2 lat :lol: On mi się bardzo podoba, poczciwina piękna!!! Quote
Aga_Mazury Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Marcel biegusiem na pierwszą stronę..........przy sobocie Quote
Asia_M Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Marcelku, jesteś piękny :loveu: I masz na imię tak jak mój brat :lol: Quote
akucha Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Tekst na Allegro wysłany do Mateusza5. Tak, Marcelek jest niezwykły :lol: Zapada w pamięć! Quote
Matusz Posted January 6, 2007 Author Posted January 6, 2007 bardzo ladnie napisałas akucha ::p:p:p):) pięknie !!! Mam nadzieję, że Marcelek szybko odnajdzie dom ! Quote
Matusz Posted January 6, 2007 Author Posted January 6, 2007 akucha moze podac link na allegro??? Quote
Aga_Mazury Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Bardzo przepraszam jaki tekst i jaki link do allegro??????? haloooooooo Quote
Matusz Posted January 6, 2007 Author Posted January 6, 2007 akucha mi przeslala tekst na allegro jaki bedzie albo juz jest, nie wiem oto jego treść : Jeśli tu zajrzałeś, to znaczy, że szukasz przyjaciela, że brakuje Ci towarzystwa psa i jego wpatrzonych w Ciebie wiernych oczu, dotyku jego delikatnego pyszczka na dłoni, merdającego z radości na Twój widok ogona i gorącego wiernego serca psiego przyjaciela. Pewnie znasz już te doznania, wiesz, jaka to niezwykła więź i chcesz przeżywać to raz jeszcze... Może właśnie dzisiaj jest ten dzień, może podejmiesz decyzję i powiesz, „to pies, którego szukałem...” Może dziś pies, który czeka na człowieka, odnajdzie swą bezpieczną przystań i opuści mury więzienia. Oto Marcel, - rezydent Schroniska dla Bezdomnych Zwierząt w Ostródzie. Jest ok. 2 letnim psem, nie wiemy nic o jego przeszłości. Pewnie nigdy nie był szczęśliwy i nie miał kochającego domu, znalazł się przecież w schronisku... Jest psem niewątpliwie urodziwym, ale przede wszystkim bardzo przyjaznym, łagodnym i zrównoważonym; zarówno w kontaktach z ludźmi, jak i pozostałymi zwierzętami w schronisku. Marcel, który wydaje się być bardzo związany z wszystkimi, którzy towarzyszą mu w schroniskowym życiu – pies idealny!!! Jego widok, kiedy wypatruje swojego człowieka zza schroniskowych krat boli... Przecież mógłby być czyimś przyjacielem, towarzyszem wspólnych spacerów, zabaw. On pokocha mocno, bo tak kochają psy ze schroniska, będzie oddany, wierny i z pewnością odwdzięczy się stokrotnie, za okazaną mu troskę. To pies dla całej rodziny, wystarczy spojrzeć w jego oczy... Szukamy dobrych, wrażliwych na los zwierząt ludzi, takich, którzy nie będą kierowali się egoistycznymi pobudkami o posiadaniu żywej zabawki, ale zaopiekują się, pokochają i już nigdy nie skrzywdzą... Chcemy zapewnić Marcelowi szczęśliwą przyszłość i poczucie bezpieczeństwa, żeby już nigdy nie musiała szukać nowego domu i aby nie spędził swojego życia jako długoletni, schroniskowy rezydent. Żaden pies na to nie zasługuje. Jeśli kochasz długie spacery z psem, masz wolne miejsce w swoim sercu - przygarnij Marcela!!!!! ON CZEKA!!! Pomożemy w organizacji transportu psa do nowego domy! Bardzo ładnie prawda????? Mnie się bardzo podoba :) Quote
Aga_Mazury Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 No dobra i tym razem ja wystawię ;) cóż mi pozostało ;) http://www.allegro.pl/show_item.php?item=155748391 matusz i tu już masz pierwsze zadanie ;) więcej zdjęc Marcela pewnie by dało lepszy efekt...a ja mam tylko jedno akucha dziękujemy :Rose: Quote
Matusz Posted January 6, 2007 Author Posted January 6, 2007 Aga, a możesz mi napisać gdzie dokładnie znajduje się Marcel? w ktorym wybiegu ? Quote
Recommended Posts