Kajusza Posted December 1, 2011 Author Posted December 1, 2011 fioneczka napisał(a):z Czesiowego bazarku będzie grosik dla chłopczyka (uzgodnione z Bożenką) tylko muszę zaczekać na jeszcze jedną wpłatę ... ale operację można już umawiać :) dzięki dziewczyny za pomoc :-) ........... ja Hermesa umówiłam już wcześniej, ew. dług jakoś spłacę, a nie chce żeby chłopaka ktoś wziął pełnojajecznego. A teraz to nawet nie ma jak go ogłaszać, bo nie wykastrowany. I co do pomocy, to w sumie teraz tak myśle, że nawet jeżeli nie wygram jakiejś kwoty z fotobazarku, to z tego aniołkowego bazarku dołożymy do tej operacji (tak usyaliłyśmy z Koelką i Sundayrose). Także Hermes w sumie jest zabezpieczony finansowo :-) Quote
fioneczka Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 Kajusza napisał(a):dzięki dziewczyny za pomoc :-) ........... ja Hermesa umówiłam już wcześniej, ew. dług jakoś spłacę, a nie chce żeby chłopaka ktoś wziął pełnojajecznego. A teraz to nawet nie ma jak go ogłaszać, bo nie wykastrowany. I co do pomocy, to w sumie teraz tak myśle, że nawet jeżeli nie wygram jakiejś kwoty z fotobazarku, to z tego aniołkowego bazarku dołożymy do tej operacji (tak usyaliłyśmy z Koelką i Sundayrose). Także Hermes w sumie jest zabezpieczony finansowo :-) no to nie rozumiem ... będziesz jakoś dług spłacać czy jest zabezpieczony finansowo Anka zdecydowania trochę :diabloti: to jak się zastanowisz czy chcesz pomocy czy nie to się odezwiesz :diabloti::eviltong: Quote
Kajusza Posted December 1, 2011 Author Posted December 1, 2011 fioneczka napisał(a):no to nie rozumiem ... będziesz jakoś dług spłacać czy jest zabezpieczony finansowo Anka zdecydowania trochę :diabloti: to jak się zastanowisz czy chcesz pomocy czy nie to się odezwiesz :diabloti::eviltong: kurde, ja to zawsze skrótem walnę, że nie wiadomo o co chodzi :-( .... jak go umawiałam na operację (myślałam, że to będzie na dniach załatwione) to nie miałam pełnej kwoty ...... teraz już wiem, że mam z czego zapłacić za jego operacje, która będzie dopiero w przyszłą środę. Także Asiu narazie nie potrzebuję finansowej pomocy dla Hermesa, tylko poproszę o dobre fluidy i zaglądanie do krówki :-) Quote
koelka Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 Po zabiegu trzeba będzie Hermesa ogłaszać, żeby ktoś chłopaka wypatrzył. Quote
fioneczka Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 Kajusza napisał(a):kurde, ja to zawsze skrótem walnę, że nie wiadomo o co chodzi :-( .... jak go umawiałam na operację (myślałam, że to będzie na dniach załatwione) to nie miałam pełnej kwoty ...... teraz już wiem, że mam z czego zapłacić za jego operacje, która będzie dopiero w przyszłą środę. Także Asiu narazie nie potrzebuję finansowej pomocy dla Hermesa, tylko poproszę o dobre fluidy i zaglądanie do krówki :-) hahaha Anka Ty zakręcie ;) wyślę Ci 100 tak jak gadałyśmy ... nadziąślaki zrobicie, jajce i czip :) Quote
Kajusza Posted December 1, 2011 Author Posted December 1, 2011 koelka napisał(a):Po zabiegu trzeba będzie Hermesa ogłaszać, żeby ktoś chłopaka wypatrzył. dokładnie :-) fioneczka napisał(a):hahaha Anka Ty zakręcie ;) wyślę Ci 100 tak jak gadałyśmy ... nadziąślaki zrobicie, jajce i czip :) ehhhhh, po tym urlopie to ja więcej mieszam niż przed urlopem ;-) Quote
Kajusza Posted December 2, 2011 Author Posted December 2, 2011 kurcze .... fotka tatankas depcze nam po piętach .... proszę o spamowanie z prośba o głosowania na fotke nr 15! Quote
Kajusza Posted December 5, 2011 Author Posted December 5, 2011 [quote name='Kajusza']kurcze .... fotka tatankas depcze nam po piętach .... proszę o spamowanie z prośba o głosowania na fotke nr 15! niestety nie wygrałam kasiorki dla Hermesa :-( Quote
fioneczka Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 [quote name='Kajusza']niestety nie wygrałam kasiorki dla Hermesa :-([/QUOTE] nie becz ... Hermeskika nie zostawimy i to już wiesz :) a tam inna bida skorzysta Quote
Kajusza Posted December 5, 2011 Author Posted December 5, 2011 [quote name='fioneczka']nie becz ... Hermeskika nie zostawimy i to już wiesz :) a tam inna bida skorzysta[/QUOTE] no wiem, wiem, .... ale nigdy nic nie wygrałam :-( i jakoś tak osobiście do tego podeszłam ;-) Quote
Kajusza Posted December 6, 2011 Author Posted December 6, 2011 jurto Hermuś ma zabieg, trzymajcie kciuki za krówkę :-) Quote
fioneczka Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 oby wszystko poszło dobrze Ania co prawda bazarek jeszcze nie rozliczony do końca ale przeleję z puli Czesia to co dla chłopaczka miało iść Bożenko co myślisz ... rozliczę bazarek z uwzględnieniem tego przelewu dla łaciatka Ania na konto Eli czy jak? Quote
aida Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 Ja to myślę tak jak Ty. Jeszcze żeś się nie nauczyła że ja jak papuga:evil_lol: Quote
fioneczka Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 [quote name='aida']Ja to myślę tak jak Ty. Jeszcze żeś się nie nauczyła że ja jak papuga:evil_lol:[/QUOTE] heh to pytanie to była czyta formalność ;) Quote
Kajusza Posted December 6, 2011 Author Posted December 6, 2011 [quote name='fioneczka']oby wszystko poszło dobrze Ania co prawda bazarek jeszcze nie rozliczony do końca ale przeleję z puli Czesia to co dla chłopaczka miało iść Bożenko co myślisz ... rozliczę bazarek z uwzględnieniem tego przelewu dla łaciatka Ania na konto Eli czy jak?[/QUOTE] Asia ja mogę poczekać .... Eli już nie będę fatygowała i u Hermesa ja będę skarbnikiem :-) [quote name='aida']Ja to myślę tak jak Ty. Jeszcze żeś się nie nauczyła że ja jak papuga:evil_lol:[/QUOTE] :-D :-D jednomyślność rzadko spotykana na dogo :-) Quote
fioneczka Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 no to dawaj numer konta przelew zrobię zaraz i napisz czy w związku z tym iż w fotograficznym nie wygrałaś są braki na operację Quote
aida Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 [quote name='Kajusza'] :-D :-D jednomyślność rzadko spotykana na dogo :-)[/QUOTE] No przecież my siostry:diabloti: Quote
fioneczka Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 [quote name='aida']No przecież my siostry:diabloti:[/QUOTE] no :p i to jakie :diabloti: Quote
Kajusza Posted December 6, 2011 Author Posted December 6, 2011 [quote name='fioneczka']no to dawaj numer konta przelew zrobię zaraz i napisz czy w związku z tym iż w fotograficznym nie wygrałaś są braki na operację[/QUOTE] nie ma Asiu żadnych braków :-) [quote name='aida']No przecież my siostry:diabloti:[/QUOTE] :-) Quote
aida Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 Kajuszka robota którą lubisz http://www.dogomania.pl/threads/219070-Bazarek-ogłoszeniowy-45-ogłoszeń-za-10-zł-na-sosnowieckie-TTB!-Do-22.12?p=18154372#post18154372 Quote
Kajusza Posted December 6, 2011 Author Posted December 6, 2011 [quote name='aida']Kajuszka robota którą lubisz http://www.dogomania.pl/threads/219070-Bazarek-ogłoszeniowy-45-ogłoszeń-za-10-zł-na-sosnowieckie-TTB!-Do-22.12?p=18154372#post18154372 dzięki Bożenko :-) Jutro siądę i napisze jakiś tekst do ogłoszenia i podeśle na bazarek :-) Quote
fioneczka Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 Ania zawiozła Hermeskia na operację ... kciuki zaciśnięte. a ja :stupid: teraz zjarzyłam że przelew miałam zrobić :splat: w tej chwili robię :oops: Quote
Kajusza Posted December 7, 2011 Author Posted December 7, 2011 To Hermes już po zabiegu :-) Powtórze się, ale to cudo, nie pies, grzeczny, spokojny, w aucie siedział sobie z tyłu i patrzał przez szybę, zero kręcenia się, zero latania po aucie :-) Zabieg zniósł dobrze, na dziąsłach nie ma szwów założonych a na miejscu po jajkach szwy rozpuszczalne, także nie trzeba mu nić potem robić jeszcze ;-) Waży 30kg. Tak mi go żal było jak odwoziłam go do schronu ..... a jeszcze tak się rozpadało :-( Wiem, że do schronu zgłosili się jacys ludzie, którzy chcą amstaffa, ale nie wybrali chyba konkretnie którego, skontaktuje się z nimi i pogadam .... może akurat to jakiś odpowiedni dom dla Hermasa. Za wszystko łącznie z chipem zapłaciłam 350zł, jak się ogarnę w domu, bo cały dzień mnie nie było, to porobię fotki i wstawie. Dziękuję wszystkim za pomoc dla tego cudnego psa :-) .......... ehhh, czemu nie mogę sobie pozwolić na drugie w domu :-( Quote
Recommended Posts