Jump to content
Dogomania

HERMES ... boski pies .... cudo nie amstaff ;-) W DOMU STAŁYM :-)

Recommended Posts

Posted

fioneczka napisał(a):
z Czesiowego bazarku będzie grosik dla chłopczyka (uzgodnione z Bożenką) tylko muszę zaczekać na jeszcze jedną wpłatę ... ale operację można już umawiać :)

dzięki dziewczyny za pomoc :-) ........... ja Hermesa umówiłam już wcześniej, ew. dług jakoś spłacę, a nie chce żeby chłopaka ktoś wziął pełnojajecznego. A teraz to nawet nie ma jak go ogłaszać, bo nie wykastrowany.

I co do pomocy, to w sumie teraz tak myśle, że nawet jeżeli nie wygram jakiejś kwoty z fotobazarku, to z tego aniołkowego bazarku dołożymy do tej operacji (tak usyaliłyśmy z Koelką i Sundayrose). Także Hermes w sumie jest zabezpieczony finansowo :-)

• Replies 174
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kajusza napisał(a):
dzięki dziewczyny za pomoc :-) ........... ja Hermesa umówiłam już wcześniej, ew. dług jakoś spłacę, a nie chce żeby chłopaka ktoś wziął pełnojajecznego. A teraz to nawet nie ma jak go ogłaszać, bo nie wykastrowany.

I co do pomocy, to w sumie teraz tak myśle, że nawet jeżeli nie wygram jakiejś kwoty z fotobazarku, to z tego aniołkowego bazarku dołożymy do tej operacji (tak usyaliłyśmy z Koelką i Sundayrose). Także Hermes w sumie jest zabezpieczony finansowo :-)

no to nie rozumiem ... będziesz jakoś dług spłacać czy jest zabezpieczony finansowo
Anka zdecydowania trochę :diabloti:

to jak się zastanowisz czy chcesz pomocy czy nie to się odezwiesz :diabloti::eviltong:

Posted

fioneczka napisał(a):
no to nie rozumiem ... będziesz jakoś dług spłacać czy jest zabezpieczony finansowo
Anka zdecydowania trochę :diabloti:

to jak się zastanowisz czy chcesz pomocy czy nie to się odezwiesz :diabloti::eviltong:

kurde, ja to zawsze skrótem walnę, że nie wiadomo o co chodzi :-( .... jak go umawiałam na operację (myślałam, że to będzie na dniach załatwione) to nie miałam pełnej kwoty ...... teraz już wiem, że mam z czego zapłacić za jego operacje, która będzie dopiero w przyszłą środę.

Także Asiu narazie nie potrzebuję finansowej pomocy dla Hermesa, tylko poproszę o dobre fluidy i zaglądanie do krówki :-)

Posted

Kajusza napisał(a):
kurde, ja to zawsze skrótem walnę, że nie wiadomo o co chodzi :-( .... jak go umawiałam na operację (myślałam, że to będzie na dniach załatwione) to nie miałam pełnej kwoty ...... teraz już wiem, że mam z czego zapłacić za jego operacje, która będzie dopiero w przyszłą środę.

Także Asiu narazie nie potrzebuję finansowej pomocy dla Hermesa, tylko poproszę o dobre fluidy i zaglądanie do krówki :-)

hahaha Anka Ty zakręcie ;)

wyślę Ci 100 tak jak gadałyśmy ... nadziąślaki zrobicie, jajce i czip :)

Posted

koelka napisał(a):
Po zabiegu trzeba będzie Hermesa ogłaszać, żeby ktoś chłopaka wypatrzył.

dokładnie :-)

fioneczka napisał(a):
hahaha Anka Ty zakręcie ;)

wyślę Ci 100 tak jak gadałyśmy ... nadziąślaki zrobicie, jajce i czip :)

ehhhhh, po tym urlopie to ja więcej mieszam niż przed urlopem ;-)

Posted

[quote name='fioneczka']nie becz ... Hermeskika nie zostawimy i to już wiesz :)
a tam inna bida skorzysta[/QUOTE]

no wiem, wiem, .... ale nigdy nic nie wygrałam :-( i jakoś tak osobiście do tego podeszłam ;-)

Posted

oby wszystko poszło dobrze

Ania co prawda bazarek jeszcze nie rozliczony do końca ale przeleję z puli Czesia to co dla chłopaczka miało iść
Bożenko co myślisz ... rozliczę bazarek z uwzględnieniem tego przelewu dla łaciatka

Ania na konto Eli czy jak?

Posted

[quote name='fioneczka']oby wszystko poszło dobrze

Ania co prawda bazarek jeszcze nie rozliczony do końca ale przeleję z puli Czesia to co dla chłopaczka miało iść
Bożenko co myślisz ... rozliczę bazarek z uwzględnieniem tego przelewu dla łaciatka

Ania na konto Eli czy jak?[/QUOTE]
Asia ja mogę poczekać ....

Eli już nie będę fatygowała i u Hermesa ja będę skarbnikiem :-)

[quote name='aida']Ja to myślę tak jak Ty. Jeszcze żeś się nie nauczyła że ja jak papuga:evil_lol:[/QUOTE]
:-D :-D jednomyślność rzadko spotykana na dogo :-)

Posted

[quote name='fioneczka']no to dawaj numer konta przelew zrobię zaraz
i napisz czy w związku z tym iż w fotograficznym nie wygrałaś są braki na operację[/QUOTE]
nie ma Asiu żadnych braków :-)

[quote name='aida']No przecież my siostry:diabloti:[/QUOTE]
:-)

Posted

To Hermes już po zabiegu :-) Powtórze się, ale to cudo, nie pies, grzeczny, spokojny, w aucie siedział sobie z tyłu i patrzał przez szybę, zero kręcenia się, zero latania po aucie :-)

Zabieg zniósł dobrze, na dziąsłach nie ma szwów założonych a na miejscu po jajkach szwy rozpuszczalne, także nie trzeba mu nić potem robić jeszcze ;-) Waży 30kg.

Tak mi go żal było jak odwoziłam go do schronu ..... a jeszcze tak się rozpadało :-( Wiem, że do schronu zgłosili się jacys ludzie, którzy chcą amstaffa, ale nie wybrali chyba konkretnie którego, skontaktuje się z nimi i pogadam .... może akurat to jakiś odpowiedni dom dla Hermasa.

Za wszystko łącznie z chipem zapłaciłam 350zł, jak się ogarnę w domu, bo cały dzień mnie nie było, to porobię fotki i wstawie.

Dziękuję wszystkim za pomoc dla tego cudnego psa :-) .......... ehhh, czemu nie mogę sobie pozwolić na drugie w domu :-(