olalolaa Posted December 21, 2011 Author Posted December 21, 2011 Co słychać u Rexa to w sumie nie wiem, ale zamierzam po świętach go odwiedzić ;) Quote
storozak Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 Odwiedzam psiaka i wysyłam na pierwszą stronę:) Quote
olalolaa Posted December 23, 2011 Author Posted December 23, 2011 Dostałam meila od P. Adama - często go odwiedza i zabiera na spacery poza hotel :) Trochę ciężko idzie nauka chodzenia na smyczy, bo Rex jest zainteresowany bardziej zapachami i dźwiękami niż smaczkami :) Jest dużo spokojniejszy, widać, że już się przyzwyczaił do życia w hotelu.. Mam filmik! :) http://www.youtube.com/watch?v=ZjHzSSY3tlw Quote
olalolaa Posted December 23, 2011 Author Posted December 23, 2011 To autorstwa P. Adama :) Tez mi się podoba :) Quote
olalolaa Posted December 23, 2011 Author Posted December 23, 2011 Tofikowa napisał(a):czy miśka mozna już ogłaszać? Właśnie myslę że po świetach albo po nowym roku najwyższy czas zacząć go ogłaszać :) Quote
storozak Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 Jaki on cuuuuuuuuuudny!! Kawał chłopaka z niego i do tego przystojny:) Quote
olalolaa Posted December 24, 2011 Author Posted December 24, 2011 storozak napisał(a):Jaki on cuuuuuuuuuudny!! Kawał chłopaka z niego i do tego przystojny:) no nie:loveu: Tez mi się podoba. Quote
olalolaa Posted December 26, 2011 Author Posted December 26, 2011 Dziewczyny dziękuje że jesteście. ja jestem w rozsypce, dzisiaj musiałam uśpić szczeniaka chorego na nosówkę, a tak mocno walczyliśmy o niego :( Mam nadzieję że w tym tyg. uda mi się napisać tekst.. Musi byc optymistyczny i fajny, ja teraz nie umiem tak myśleć. Quote
storozak Posted December 26, 2011 Posted December 26, 2011 olalolaa napisał(a):Dziewczyny dziękuje że jesteście. ja jestem w rozsypce, dzisiaj musiałam uśpić szczeniaka chorego na nosówkę, a tak mocno walczyliśmy o niego :( Mam nadzieję że w tym tyg. uda mi się napisać tekst.. Musi byc optymistyczny i fajny, ja teraz nie umiem tak myśleć. Trzymaj się Olalolaa... Quote
beta ata Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 Trafiłam tu. Tez mi sie podoba piesio, zwłaszcza, że pysiol ma taki collakowaty ;-) :-) Quote
olalolaa Posted December 27, 2011 Author Posted December 27, 2011 beta ata napisał(a):Trafiłam tu. Tez mi sie podoba piesio, zwłaszcza, że pysiol ma taki collakowaty ;-) :-) Witamy :loveu: Reksiu jest w połowie collakiem :razz: Quote
martini77 Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 Ola, czy moja wplata dotarla? Bo nie masz jej odnotowanej na pierwszej stronie. Pozdrowienia dla Miska. Quote
olalolaa Posted December 27, 2011 Author Posted December 27, 2011 martini77 napisał(a):Ola, czy moja wplata dotarla? Bo nie masz jej odnotowanej na pierwszej stronie. Pozdrowienia dla Miska. Jasne że dotarła.. widziałam ja na koncie i zapomniałam zapisać. Przepraszam Cię bardzo! Quote
Tofikowa Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 I ja zaglądam do Miśka :calus: Jak bedzie już tekst dla Misia to pomogę robić ogłoszenia. Quote
olalolaa Posted December 30, 2011 Author Posted December 30, 2011 Byłam dzisiaj u Miśka z P. Adamem i córką P. Ireny ;) Zmiane zachowania widać na pierwszy rzut oka. Pewnie się czuje już na tym trenie. Do P. Adama widać było że ma największe zaufanie, poszliśmy z nim w pola na spacerek, momentami dostawał fajnej głupawki i chciał się bawić. :) Nie lubi dotykania z tyłu, od razu odskakuje.. Ale ogólnie jest super psem, pięknym i sympatycznym :) Quote
storozak Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 Misiu obyś w Nowym Roku znalazł wyjątkowy dom:) Quote
Recommended Posts