Eta_carinae Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 [LEFT]Haha, to mi Kala staje, ale na obu udach ;) Mela też by się zmieściła, mimo, że większa - wierzę w Was :cool3: [/LEFT] Quote
Kasia&Mela Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 Mela da radę, jestem tego pewna :cool3: Mela też by się zmieściła, mimo, że większa - wierzę w Was :cool3: zawiało optymizmem dziewczyny :lol: dzięki, ale na razie Mela powtarza podstawy dobrego wychowania (przychodzenie na wołanie, luźna smycz, nie zjadanie śmieci na spacerach itd.). Mission impossible, no ale walczymy i może jeszcze będzie z niej kiedyś kulturalny pies :evil_lol: (?) Quote
Keja Posted February 14, 2012 Author Posted February 14, 2012 Kobieto! To mi Keja na łydce utrzymuje równowagę (przypłacone kilkoma siniakami i zadrapaniami), a Mela by na udzie nie dala rady, no przestań :eviltong: Quote
Kasia&Mela Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 hahahahahaha, myślę że stawanie na udzie to dla niej za skomplikowane :lol: Ostatnio rzucam piłkę... szuka, szuka, znaleźć nie może. Wołam: przynieś! przynieś piłkę! piłka! no przynieś! piłka! POMARAŃCZOWA!... no i nie znalazła :evil_lol: Musiałam wskazać palcem :lol: Quote
Casablanca Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 Hejka :) Może jakieś fotki? Filmik już polubiony i pouwielbiany na facebooku :D Quote
Recommended Posts