Jump to content
Dogomania

Świat wg Staffików i Yorki czyli perypetie Dżezika, Berty i Maleńkiej Gabinki :)

Recommended Posts

• Replies 4.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Asiaczek']A jakiż to nowy sprzęciorek mamy? Pochwal się!

Pzdr.[/QUOTE]

Sony Alpha 300

[quote name='Vectra']No , noooooo :) resztę ci powiem na żywo :evil_lol:[/QUOTE]

No powiesz, naumiesz tylko się naćpaj jakiego uspokajacza bo ja chyba do fotografowania nie jestem stworzona :p

Posted

poidełko moje dla Luny-podłapałam od dziewczyn z forum o shih tzu co mają wystawowe psiaki.Luna miała przebarwienia:od tego,że miała włoski wycięte koło oczek,i od picia z miski,starałam się jej myć i suszyć byzkę,ale jak byłam w pracy...kupiłam poidełko takie dla szczura,świnki morskiej-750ml,mąż zrobił mi taki coś do powieszenia,ale stojaczek i jest,w mojej galerii dodam foteczki jak to z bliska wygląda-woda się nie zabrudzi,szybko nauczyła się pić,teraz Lili woli pić z poidełka niż iśc do kuchni do swojej miski.
a jak twoja psinka nie chce papilotów na pysku to polecam poidełko:wąsy suche.
a co do fryzurki:jak nie chce papilotów to może spróbuj z brody zrobic warkoczyka i z wąsów też-fajnie wygąda,ale nie wiem jak psiak twój by zareagował

Posted

Nosiła już warkoczyki ale i tak je moczyła a potem i tak przesuszał się włos i tak w koło ale pomyślę o tym poidełku bo to fajna sprawa nawet dla staffików żebym nie musiała pływać w kuchni jak raczą się wody napić :p

Posted

[quote name='Pegaza']Cze :cool3:

czyli cos czuje ze chcesz zlapac bakcyla aparatowego..:cool3:[/QUOTE]

Hmm mam taką nadzieję bo jak narazie jest ze mnie niezłe anty talencie :eviltong:

Miałam iść dzisiaj w plener ale pada i nici :(

Posted

O dzizys miałam nosa że uciekłam z GG bo byś przelała na mnie swą złość :diabloti:

Ja dzisiaj też nie śpię od 7 bo mam znowu gorączkę :(

[quote name='Pegaza']A mnie do tego nie ciagnie..

ale lubie ogladac fajne fotki..:p[/QUOTE]

Ja też wolę oglądać ale chciał nie chciał lubię też swoje stwory oglądać więc jak mus to mus :D

Posted

[quote name='dzasta']O dzizys miałam nosa że uciekłam z GG bo byś przelała na mnie swą złość :diabloti:

Ja dzisiaj też nie śpię od 7 bo mam znowu gorączkę :([/QUOTE]
pamiętaj że mam jeszcze telefon :diabloti:

pogoda dziś do bani , łeb mnie stuka , więc myślałam że Ty pewno zdychasz też :shake:

pan kurier z tej firmy jest rozbrajający :evil_lol: na wstępie krzyczał , że wie że jest rano , ale pewno pieski głodne , a ma dla nich jedzonko , więc pędził do mnie co sił w silniku :loveu: :diabloti:

Posted

[quote name='Vectra']ano leje jak dzikie :mad:
nie śpię , kurier mnie obudził :diabloti:[/QUOTE]
Z tego,co pamiętam, to kurier był zapowiedziany na poniedziałek... Więc, co się czepiasz faceta?

[quote name='Vectra']pamiętaj że mam jeszcze telefon :diabloti:
pogoda dziś do bani , łeb mnie stuka , więc myślałam że Ty pewno zdychasz też :shake:
pan kurier z tej firmy jest rozbrajający :evil_lol: na wstępie krzyczał , że wie że jest rano , ale pewno pieski głodne , a ma dla nich jedzonko , więc pędził do mnie co sił w silniku :loveu: :diabloti:[/QUOTE]
Ja cie.... serio?:crazyeye:

[quote name='dzasta']O dzizys miałam nosa że uciekłam z GG bo byś przelała na mnie swą złość :diabloti:
Ja dzisiaj też nie śpię od 7 bo mam znowu gorączkę :(
Ja też wolę oglądać ale chciał nie chciał lubię też swoje stwory oglądać więc jak mus to mus :D[/QUOTE]
Ajajaj, znowu gorączka...Trzymaj się i kuruj, bo za 2 miesiące następny sezon wystawowy i licze, że jednak gdzies się razem wybierzemy...

pzdr.

Posted

Asiu , pan z tej firmy , przeszedł wstępne szkolenie klikerowe ...
pierwszy raz jak przyjechał , to się spóźnił jakoś o ponad dobę :mad: a że faktycznie czekałam na karmę dla psów i do tego miała deficyt karmowy ... to dostał zjebke ... poczym pokazałam mu komitet powitalny na oknie , z dopowiedzeniem , że one głodne , a on się spóźnił i next time , jak nie dojedzie na czas , to je wypuszcze :diabloti:
Kolejnym razem , przyjechał bodaj o 7 rano i dzwonił mi dzwonkiem jak oszalały :mad:
więc wyskoczyłam wściekła z łóżka i się mu oberwało - trochę :diabloti:

Posted

No chyba od kolana ta gorączka albo od alergii wzięłam leki na alergię jak gorączka minie to od alergii.

Asiaczku ja jeszcze w tym sezonie mam dwie wystawy ale zawsze mam Hendlerkę pod ręką :razz:

A w nst sezonie będę miała małą przerwę na macierzyństwo dziewczynek nie moje jakby co więc pewnie nie poszaleje...

Posted

A pewnie że tak zapraszam zawsze chętnie :) Zawinie Cię Vectra po drodze i będziecie miziać najpierw małe kijanki :loveu: apotem te większe już bardziej przypominające misiaki :D

Posted

[quote name='dzasta']A no w sumie lepiej samej :diabloti:

A jak nie będziesz zmotoryzowana zawsze mogę Cię z pociągu odebrać :D[/QUOTE]

ha ha sama pociagiem oj nie wiem..:roll: