Jump to content
Dogomania

Świat wg Staffików i Yorki czyli perypetie Dżezika, Berty i Maleńkiej Gabinki :)

Recommended Posts

• Replies 4.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='madziasto4'][URL]http://images31.fotosik.pl/151/e6346e7edd09cc91.jpg[/URL]

Ślepia pod kolor piłki:evil_lol:
To jest ta piłka konga? Tak mi się kojarzy, że kiedyś własnie w karusku ją z Konga widziałam.[/quote]

Madziu to jest piłka Trixie o wdzięcznej nazwie Denta Fun kształt Rugby.
Dużo tańsza od Konga i naprawdę wytrzymała bo Dżeziowaty ma ją już prawie rok :evil_lol:

Posted

[quote name='dzasta']Ja będę teraz w Katowicach :) Ale w Łodzi myślę że też będę :)
[/quote]
Ja Katowice - tradycyjnie - odpuszczam, bo... V gr. jest zawsze w piatek i na dodatek na lodowisku... To nie dla moich basków lubiących ciepełko...

Ale Łódź - jest duuuuża szansa, że tam się zjawimy!
pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Ja Katowice - tradycyjnie - odpuszczam, bo... V gr. jest zawsze w piatek i na dodatek na lodowisku... To nie dla moich basków lubiących ciepełko...

Ale Łódź - jest duuuuża szansa, że tam się zjawimy!
pzdr.[/quote]

O qrcze ja też w piątek będę :-o Mam nadzieję że nie będzie zimno :-o
A w łodzi mam nadzieje do zobaczonka a jak nie to pewnie na warszawsko-legionowskich może jakoś się spotkamy :p

Posted

:razz:[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:razz:o a tu umawianko na spotkanka ;)

Ja będę w Katowicach na 90% właśnie w piątek w roli osoby towarzyszacej na bullkach ....zawsze przebiegam przez inne ringi też .Może Nam się uda spotkać :razz:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]cześć :multi::multi:

doszperałam się fotów na wsteczu ;)

[url]http://images31.fotosik.pl/151/a52d79aaa02d6c0b.jpg[/url] :evil_lol::evil_lol: kto mu wkręcił żaróweczki w oczy? ;) [/B][/COLOR][/FONT]

Posted

Cześć [B]jonQuilla [/B]miło że do nas wpadłaś :multi:

[B]Alicja [/B]mam nadzieję że dotrę do Katowic bo mam to w planach nawet już hotel zarezerwowany ale to różnie może się zdarzyć a wtedy na pewno się spotkamy bo zdaje się że staffiki idą w tym samym ringu po Bullkach :loveu:
Ja będę bez psa własnego ale z przysposobioną białą staffinką więc na pewno nas namierzysz :evil_lol:

Posted

[quote name='dzasta']Madziu to jest piłka Trixie o wdzięcznej nazwie Denta Fun kształt Rugby.
Dużo tańsza od Konga i naprawdę wytrzymała bo Dżeziowaty ma ją już prawie rok :evil_lol:[/QUOTE]
Aaa, faktycznie Trixie, pomyliło mi się z tą
[url]http://www.karusek.com.pl/produkt.php?prod_id=5650&action=prod[/url]

Dzień dobry sobotnie :p

Posted

[quote name='dzasta']Cześć [B]jonQuilla [/B]miło że do nas wpadłaś :multi:

[B]Alicja [/B]mam nadzieję że dotrę do Katowic bo mam to w planach nawet już hotel zarezerwowany ale to różnie może się zdarzyć a wtedy na pewno się spotkamy bo zdaje się że staffiki idą w tym samym ringu po Bullkach :loveu:
Ja będę bez psa własnego ale z przysposobioną białą staffinką więc na pewno nas namierzysz :evil_lol:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]to jak już będzie tak daleko ,że wiadomo będzie gdzie i o której to się zgadamy ;)[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='dzasta']A bardzo dobrze :evil_lol: Ale narazie jeszcze nic nie pisze co by nie zapeszać :p[/quote]

A tam. Napisz:p

Dżezik poprawia kondycję do wiosny:cool3:

Posted

[CENTER]Wczoraj za TM odeszła moja kochana Kocica Kizia :-(

[IMG]http://tn3-2.deviantart.com/fs24/300W/f/2007/359/e/0/Candle_2_by_vianpl.jpg[/IMG]

Za 3 dni skończyłabyś 7 lat...
Ale brakło Ci sił a my nie mogliśmy pozwolić Ci dalej trwać w stanie tak strasznej agonii....
Na zawsze pozostaniesz w naszym sercu....:-(
[/CENTER]

Posted

Już się trochę otrząsnęliśmy po stracie Kizi...
Ja wróciłam do pracy ale tylko na dwa dni bo niestety okazało sie że to za wcześnie i miałam i mam ogromny problemik z kolanem :placz:
Więc po mału się normuje sytuacja.
Nie mam nowych fotek bo sie jakoś nie składało ostatnio a ja musiałam dojść do siebie ale Czecho ma sie dobrze szaleje bo wiosna idzie i obiecuje jakieś fotaski jutro lub po jutrze :evil_lol: