Jump to content
Dogomania

Świat wg Staffików i Yorki czyli perypetie Dżezika, Berty i Maleńkiej Gabinki :)

Recommended Posts

Posted

[quote name='megi82']podobka przecież cudna jest-a moje tez maja szlafroczki po kąpielowe-ułatwiaja nam wchłanianie odzywki po kapieli[/QUOTE]

Tak taki szlafroczek to dobry wynalazek:)ooo dobry pomysł do wchłaniania odżywki:)muszę od Ciebie zgapić ten pomysł:eviltong:

• Replies 4.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='agamewa']Tak taki szlafroczek to dobry wynalazek:)ooo dobry pomysł do wchłaniania odżywki:)muszę od Ciebie zgapić ten pomysł:eviltong:[/QUOTE]
a prosze bardzo

a teraz....byłam na porodówce-i wyczytałam,że czaksz na usg czy u ciebie łaciate bedą w lipcu?czy to znaczy,że......znaczy ,ze być może będziesz mieć małe stafficiontka?

Posted

[quote name='agamewa'][URL]http://i50.tinypic.com/2jfir77.jpg[/URL]
Ślicznie:)[/QUOTE]

[B]Dziękuję !!![/B]

[quote name='megi82']piekne foteczki,fajna podomka,to ja czekam na te więcej foteczek[/QUOTE]

[B]Musze się zebrać w sobie i wstawić ale to pewnie dopiero jutro rano :D[/B]

[quote name='*kleo*'][URL]http://i46.tinypic.com/2vjv1o8.jpg[/URL] to jest najlepsze, prawie jak u mnie jak wszystkie były puszczone razem, tylko staffiory większe ;)

A Matka Polka to tak ochronnie ubrana przed małym?[/QUOTE]

[B]Matka Polka się przyzwyczaja do ubranka bo nie lubi go ale mały jej włosa nie wyrywa :)[/B]

[quote name='karkakarka'][URL]http://i49.tinypic.com/2hibhaa.jpg[/URL] fajne ubranko - z czereśnią :P

[URL]http://i50.tinypic.com/2jfir77.jpg[/URL] ale on śliczny :loveu:[/QUOTE]

[B]Owocowe ubranko :D[/B]

[quote name='tigrunia']Ale mama ma fajnego ciucha :multi:
A mały kiedy do nowego domku wybywa ? :roll:[/QUOTE]
[B]
No tylko nie lubi go nosić maupa jedna :D Mały myślę że na początku czerwca może w ostatni weekend maja :)[/B]

[quote name='niunka04'][URL]http://i50.tinypic.com/2jfir77.jpg[/URL] rozpłynęłam się;)[/QUOTE]

[quote name='agamewa']Śliczny co nie:)
Witamy się czwartkowo
Żartujecie sobie z podomki:)a mój ma szlafrok po kąpieli:eviltong:[/QUOTE]

[B]Dziękujemy :D[/B]

[quote name='megi82']podobka przecież cudna jest-a moje tez maja szlafroczki po kąpielowe-ułatwiaja nam wchłanianie odzywki po kapieli[/QUOTE]

[quote name='megi82']a prosze bardzo

a teraz....byłam na porodówce-i wyczytałam,że czaksz na usg czy u ciebie łaciate bedą w lipcu?czy to znaczy,że......znaczy ,ze być może będziesz mieć małe stafficiontka?[/QUOTE]

No już teraz mogę napisać że jak wszystko dobrze pójdzie pod koniec lipca urodzą się u mnie w domku małe Staffiki po tej parze :D

[IMG]http://mail.google.com/a/gazeta.pl/?ui=2&ik=f27a9bd52d&view=att&th=1288bf20da04b9ec&attid=0.1&disp=inline&zw[/IMG]

Posted

[quote name='dzasta']Teraz trzymajcie kciuki za efekty myślę że koło 17 czerwca się dowiemy na USG czy coś z tego będzie :D[/QUOTE]

ja już trzymam jak tylko potwierdziłaś mi wieści z porodówki

Posted

Jejku ale słodziak z małego:loveu:i jaki duży chłopak już:loveu:
I następne maleństwa sie szykują:lol:oby tylko internet Ci nie padł znowu i bedziemy na bieżąco informowani :evil_lol:;)

Posted

Teraz odzyskałam swój mobilny internet na jakby co bo podczas ostatniej awarii koleżanka której go pożyczyłam na miesiąc prawie rok temu nie raczyła go zwrócić wrrr

Posted

[quote name='dzasta'][B]Matka Polka się przyzwyczaja do ubranka bo nie lubi go ale mały jej włosa nie wyrywa :)[/B][/QUOTE]
A bo myślałam, że ubranko po to, żeby mały nie atakował cyca, ponoć niektórzy tak robią.

Też była na porodówce, czekam z niecierpliwością na wieści czy będą małe Bertki ;)

Posted

Hej, hej!
Niestety, dzisiaj z naszego spotkania - nici. O 15.30 mam ortopedę (umówionego po znajomości). A przed wizyta u lekarza musze wyprowadzić psy na spacerki. Obecnie te spacerki to u mnie ok. 2 godzin...
Tak więc bez sensu byłoby jechać do Ciebie na godzinkę...
Weekend odpada - osiemnastka siostrzenicy i niedzielni goście...
Skontaktuję się z Toba w nast. tygodniu, to może coś wymyślimy, chociaz juz wiem, że wolna będę dopiero w czwartek-piątek...
Gdzie ten CZAS..., co to go niby powinnam miec pod dostatkiem, odkąd przeszłam na emeryturę?

Pzdr.

Posted

[quote name='agamewa']Super,malutkie kluseczki,trzymamy kciuki:)[/QUOTE]

[B]Nie dziękuję co by nie zapeszać ;)[/B]

[quote name='*kleo*']A bo myślałam, że ubranko po to, żeby mały nie atakował cyca, ponoć niektórzy tak robią.

Też była na porodówce, czekam z niecierpliwością na wieści czy będą małe Bertki ;)[/QUOTE]

[B]Tak tak się robi ale mój mały już nie ssie Mamuni bo wsuwa suchą karmę i mięsko :)
Ale u bullowatych to norma że się ubiera w ubranka po operacyjne bo inaczej Matki Polki karmiły by maluchy do wydania a z reguły odstawia się maluchy już na stałe w 4 tygodniu.[/B] [B]Trzymaj trzymaj kciuki!!! [/B]

[quote name='Asiaczek']Hej, hej!
Niestety, dzisiaj z naszego spotkania - nici. O 15.30 mam ortopedę (umówionego po znajomości). A przed wizyta u lekarza musze wyprowadzić psy na spacerki. Obecnie te spacerki to u mnie ok. 2 godzin...
Tak więc bez sensu byłoby jechać do Ciebie na godzinkę...
Weekend odpada - osiemnastka siostrzenicy i niedzielni goście...
Skontaktuję się z Toba w nast. tygodniu, to może coś wymyślimy, chociaz juz wiem, że wolna będę dopiero w czwartek-piątek...
Gdzie ten CZAS..., co to go niby powinnam miec pod dostatkiem, odkąd przeszłam na emeryturę?

Pzdr.[/QUOTE]

[B]Asiaczku co się odwlecze to nie uciecze ja teraz weekendy mam np zajęte przez wystawy te najbliższe ale potem mam dużo wolnego czasu ale i Monaco już nie będzie....ale potem będą krówki :)[/B]

Posted

[quote name='dzasta'][B]Tak tak się robi ale mój mały już nie ssie Mamuni bo wsuwa suchą karmę i mięsko :)
Ale u bullowatych to norma że się ubiera w ubranka po operacyjne bo inaczej Matki Polki karmiły by maluchy do wydania a z reguły odstawia się maluchy już na stałe w 4 tygodniu.[/B] [B]Trzymaj trzymaj kciuki!!! [/B][/QUOTE]
Moi chłopcy pomimo tego, że jedli suchą i mięso jak Twój to i tak jeszcze u Graculi dojadali ;) W sumie to karmiła póki nie poszli z domu (a nawet jak Aluś przyszedł potem w odwiedziny to się podłączył ;)), ale nic nie robiłam, bo widziałam że mleka coraz mniej. A teraz Askanka nie ma już od ponad tygodnia, więc nawet te resztki mleka uciekły i Gracka z powrotem zgrabna i powabna jakby nigdy nie rodziła :) No może trochę mocniejsza się zrobiła, ale to akurat liczę na plus :)

Posted

No właśnie Yorkowe Mamy szybką dochodzą do formy jakby nigdy wcześniej nie rodziły :D
Gabicha też nabrała ciałka poprawiło jej się ożebrowanie i przedpiersie co też liczę na plus bo naprawdę była z niej drobinka a teraz już ją widać :)

Posted

LOL, nie było mnie tu 2 tygodnie a tu takie zmiany. Robercik to już poważny kawaler i Berta będzie mamusią ;) gratulacje.
A ja czwkam na powrot mojego potworka kochanego. Już tylko 4 godziny i będziemy znowu razem ;)

Posted

[quote name='dzasta']
[B]Asiaczku co się odwlecze to nie uciecze ja teraz weekendy mam np zajęte przez wystawy te najbliższe ale potem mam dużo wolnego czasu ale i Monaco już nie będzie....ale potem będą krówki :)[/B][/QUOTE]
Ja teraz to zupełnie nie wiem, jak to będzie z moim wolnym czasem, bo mam przepisane po 10 zabiegów na Krioterapię i Magnetronic. Dodatkowo dużymi krokami zbliża się remont kuchni + wymiana kaloryferów i rur CO w całym mieszkaniu + malowanie dużego pokoju.
Nie wiem, jak sobie z tym poradzę...
Więc może zapiszę się na wizytę u małych Berciątek...?

Pzdr.

Posted

Cześć Justysia :multi: Jakie wiadomości czytam-trzymam kciuki za Bertusię :loveu:

[url]http://i50.tinypic.com/2jfir77.jpg[/url] rewelacyjne to zdjęcie :loveu::loveu::loveu:

Posted

J ile mialam nadrabiania u Ciebie..;)
fajna ta podomka;) Gabinkowa
no i jakie wiesci znow maluchy w domu beda:multi:

aa czy Ty dostalas wczorajszego sms? bo moze mam zly nr..:roll: