*Agnieszka* Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 [quote name='megi82']podobka przecież cudna jest-a moje tez maja szlafroczki po kąpielowe-ułatwiaja nam wchłanianie odzywki po kapieli[/QUOTE] Tak taki szlafroczek to dobry wynalazek:)ooo dobry pomysł do wchłaniania odżywki:)muszę od Ciebie zgapić ten pomysł:eviltong: Quote
megi82 Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 [quote name='agamewa']Tak taki szlafroczek to dobry wynalazek:)ooo dobry pomysł do wchłaniania odżywki:)muszę od Ciebie zgapić ten pomysł:eviltong:[/QUOTE] a prosze bardzo a teraz....byłam na porodówce-i wyczytałam,że czaksz na usg czy u ciebie łaciate bedą w lipcu?czy to znaczy,że......znaczy ,ze być może będziesz mieć małe stafficiontka? Quote
dzasta Posted May 20, 2010 Author Posted May 20, 2010 [quote name='agamewa'][URL]http://i50.tinypic.com/2jfir77.jpg[/URL] Ślicznie:)[/QUOTE] [B]Dziękuję !!![/B] [quote name='megi82']piekne foteczki,fajna podomka,to ja czekam na te więcej foteczek[/QUOTE] [B]Musze się zebrać w sobie i wstawić ale to pewnie dopiero jutro rano :D[/B] [quote name='*kleo*'][URL]http://i46.tinypic.com/2vjv1o8.jpg[/URL] to jest najlepsze, prawie jak u mnie jak wszystkie były puszczone razem, tylko staffiory większe ;) A Matka Polka to tak ochronnie ubrana przed małym?[/QUOTE] [B]Matka Polka się przyzwyczaja do ubranka bo nie lubi go ale mały jej włosa nie wyrywa :)[/B] [quote name='karkakarka'][URL]http://i49.tinypic.com/2hibhaa.jpg[/URL] fajne ubranko - z czereśnią :P [URL]http://i50.tinypic.com/2jfir77.jpg[/URL] ale on śliczny :loveu:[/QUOTE] [B]Owocowe ubranko :D[/B] [quote name='tigrunia']Ale mama ma fajnego ciucha :multi: A mały kiedy do nowego domku wybywa ? :roll:[/QUOTE] [B] No tylko nie lubi go nosić maupa jedna :D Mały myślę że na początku czerwca może w ostatni weekend maja :)[/B] [quote name='niunka04'][URL]http://i50.tinypic.com/2jfir77.jpg[/URL] rozpłynęłam się;)[/QUOTE] [quote name='agamewa']Śliczny co nie:) Witamy się czwartkowo Żartujecie sobie z podomki:)a mój ma szlafrok po kąpieli:eviltong:[/QUOTE] [B]Dziękujemy :D[/B] [quote name='megi82']podobka przecież cudna jest-a moje tez maja szlafroczki po kąpielowe-ułatwiaja nam wchłanianie odzywki po kapieli[/QUOTE] [quote name='megi82']a prosze bardzo a teraz....byłam na porodówce-i wyczytałam,że czaksz na usg czy u ciebie łaciate bedą w lipcu?czy to znaczy,że......znaczy ,ze być może będziesz mieć małe stafficiontka?[/QUOTE] No już teraz mogę napisać że jak wszystko dobrze pójdzie pod koniec lipca urodzą się u mnie w domku małe Staffiki po tej parze :D [IMG]http://mail.google.com/a/gazeta.pl/?ui=2&ik=f27a9bd52d&view=att&th=1288bf20da04b9ec&attid=0.1&disp=inline&zw[/IMG] Quote
megi82 Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 o rety,rety......staffcie,małe stafficiontka.......normalnie......ach..co ja bedę pisac-sama wiesz Quote
dzasta Posted May 20, 2010 Author Posted May 20, 2010 Teraz trzymajcie kciuki za efekty myślę że koło 17 czerwca się dowiemy na USG czy coś z tego będzie :D Quote
megi82 Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 [quote name='dzasta']Teraz trzymajcie kciuki za efekty myślę że koło 17 czerwca się dowiemy na USG czy coś z tego będzie :D[/QUOTE] ja już trzymam jak tylko potwierdziłaś mi wieści z porodówki Quote
niunka04 Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 będą kluchy!!!!;) to znaczy może będą.. Ale już się cieszę...;) Quote
Paulinka10 Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 Jejku ale słodziak z małego:loveu:i jaki duży chłopak już:loveu: I następne maleństwa sie szykują:lol:oby tylko internet Ci nie padł znowu i bedziemy na bieżąco informowani :evil_lol:;) Quote
dzasta Posted May 20, 2010 Author Posted May 20, 2010 Teraz odzyskałam swój mobilny internet na jakby co bo podczas ostatniej awarii koleżanka której go pożyczyłam na miesiąc prawie rok temu nie raczyła go zwrócić wrrr Quote
*kleo* Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 [quote name='dzasta'][B]Matka Polka się przyzwyczaja do ubranka bo nie lubi go ale mały jej włosa nie wyrywa :)[/B][/QUOTE] A bo myślałam, że ubranko po to, żeby mały nie atakował cyca, ponoć niektórzy tak robią. Też była na porodówce, czekam z niecierpliwością na wieści czy będą małe Bertki ;) Quote
Asiaczek Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 Hej, hej! Niestety, dzisiaj z naszego spotkania - nici. O 15.30 mam ortopedę (umówionego po znajomości). A przed wizyta u lekarza musze wyprowadzić psy na spacerki. Obecnie te spacerki to u mnie ok. 2 godzin... Tak więc bez sensu byłoby jechać do Ciebie na godzinkę... Weekend odpada - osiemnastka siostrzenicy i niedzielni goście... Skontaktuję się z Toba w nast. tygodniu, to może coś wymyślimy, chociaz juz wiem, że wolna będę dopiero w czwartek-piątek... Gdzie ten CZAS..., co to go niby powinnam miec pod dostatkiem, odkąd przeszłam na emeryturę? Pzdr. Quote
dzasta Posted May 21, 2010 Author Posted May 21, 2010 [quote name='agamewa']Super,malutkie kluseczki,trzymamy kciuki:)[/QUOTE] [B]Nie dziękuję co by nie zapeszać ;)[/B] [quote name='*kleo*']A bo myślałam, że ubranko po to, żeby mały nie atakował cyca, ponoć niektórzy tak robią. Też była na porodówce, czekam z niecierpliwością na wieści czy będą małe Bertki ;)[/QUOTE] [B]Tak tak się robi ale mój mały już nie ssie Mamuni bo wsuwa suchą karmę i mięsko :) Ale u bullowatych to norma że się ubiera w ubranka po operacyjne bo inaczej Matki Polki karmiły by maluchy do wydania a z reguły odstawia się maluchy już na stałe w 4 tygodniu.[/B] [B]Trzymaj trzymaj kciuki!!! [/B] [quote name='Asiaczek']Hej, hej! Niestety, dzisiaj z naszego spotkania - nici. O 15.30 mam ortopedę (umówionego po znajomości). A przed wizyta u lekarza musze wyprowadzić psy na spacerki. Obecnie te spacerki to u mnie ok. 2 godzin... Tak więc bez sensu byłoby jechać do Ciebie na godzinkę... Weekend odpada - osiemnastka siostrzenicy i niedzielni goście... Skontaktuję się z Toba w nast. tygodniu, to może coś wymyślimy, chociaz juz wiem, że wolna będę dopiero w czwartek-piątek... Gdzie ten CZAS..., co to go niby powinnam miec pod dostatkiem, odkąd przeszłam na emeryturę? Pzdr.[/QUOTE] [B]Asiaczku co się odwlecze to nie uciecze ja teraz weekendy mam np zajęte przez wystawy te najbliższe ale potem mam dużo wolnego czasu ale i Monaco już nie będzie....ale potem będą krówki :)[/B] Quote
*kleo* Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 [quote name='dzasta'][B]Tak tak się robi ale mój mały już nie ssie Mamuni bo wsuwa suchą karmę i mięsko :) Ale u bullowatych to norma że się ubiera w ubranka po operacyjne bo inaczej Matki Polki karmiły by maluchy do wydania a z reguły odstawia się maluchy już na stałe w 4 tygodniu.[/B] [B]Trzymaj trzymaj kciuki!!! [/B][/QUOTE] Moi chłopcy pomimo tego, że jedli suchą i mięso jak Twój to i tak jeszcze u Graculi dojadali ;) W sumie to karmiła póki nie poszli z domu (a nawet jak Aluś przyszedł potem w odwiedziny to się podłączył ;)), ale nic nie robiłam, bo widziałam że mleka coraz mniej. A teraz Askanka nie ma już od ponad tygodnia, więc nawet te resztki mleka uciekły i Gracka z powrotem zgrabna i powabna jakby nigdy nie rodziła :) No może trochę mocniejsza się zrobiła, ale to akurat liczę na plus :) Quote
dzasta Posted May 21, 2010 Author Posted May 21, 2010 No właśnie Yorkowe Mamy szybką dochodzą do formy jakby nigdy wcześniej nie rodziły :D Gabicha też nabrała ciałka poprawiło jej się ożebrowanie i przedpiersie co też liczę na plus bo naprawdę była z niej drobinka a teraz już ją widać :) Quote
kasia_1982 Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 LOL, nie było mnie tu 2 tygodnie a tu takie zmiany. Robercik to już poważny kawaler i Berta będzie mamusią ;) gratulacje. A ja czwkam na powrot mojego potworka kochanego. Już tylko 4 godziny i będziemy znowu razem ;) Quote
Asiaczek Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 [quote name='dzasta'] [B]Asiaczku co się odwlecze to nie uciecze ja teraz weekendy mam np zajęte przez wystawy te najbliższe ale potem mam dużo wolnego czasu ale i Monaco już nie będzie....ale potem będą krówki :)[/B][/QUOTE] Ja teraz to zupełnie nie wiem, jak to będzie z moim wolnym czasem, bo mam przepisane po 10 zabiegów na Krioterapię i Magnetronic. Dodatkowo dużymi krokami zbliża się remont kuchni + wymiana kaloryferów i rur CO w całym mieszkaniu + malowanie dużego pokoju. Nie wiem, jak sobie z tym poradzę... Więc może zapiszę się na wizytę u małych Berciątek...? Pzdr. Quote
Obama Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 No trzymam kciuki za stafiki i z pewnością będę tu zaglądać i czekać na zdjęciach już narodzonych maluchów :D Quote
*Jot* Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 Cześć Justysia :multi: Jakie wiadomości czytam-trzymam kciuki za Bertusię :loveu: [url]http://i50.tinypic.com/2jfir77.jpg[/url] rewelacyjne to zdjęcie :loveu::loveu::loveu: Quote
Asiaczek Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 Jak tam czuje się Saska K. przy sobocie? pzdr. Quote
karkakarka Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 Hej Justi!!!! ja też trzymam kciuki za Bertę :) Quote
Pegaza Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 J ile mialam nadrabiania u Ciebie..;) fajna ta podomka;) Gabinkowa no i jakie wiesci znow maluchy w domu beda:multi: aa czy Ty dostalas wczorajszego sms? bo moze mam zly nr..:roll: Quote
Borówka16 Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 [URL]http://i50.tinypic.com/2jfir77.jpg[/URL] Super dziewuchy :) Quote
Asiaczek Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 O, to ja dzisiaj pierwsza w Galerii?:crazyeye: Pzdr. Quote
Recommended Posts