Jump to content
Dogomania

Świat wg Staffików i Yorki czyli perypetie Dżezika, Berty i Maleńkiej Gabinki :)

Recommended Posts

• Replies 4.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='dzasta']No z progesteronu tzn 9 tygodni od owulacji to dzisiaj :)[/QUOTE]
To po co Ty od tygodnia nie śpisz kobito? :eviltong: Przygotuj się na dzisiejszą noc ;)

Gracka tydzień przed porodem też już zaczęła kopać, ale jak się na dobre zaczęło to to kopanie było nieporównywalnie mocniejsze, chciała podrzeć podkład którym miała wyłożone legowisko i sapanie było ogromne, te wszystkie sygnały wcześniej były lekkie w porównaniu do tego co zaczęła robić jak dostała skurcze ;) A niunka ma rację, jak się zacznie to spanie będzie Twoją ostatnią myślą, ja byłam wtedy od rana na nogach a do 6 rano nawet nie pomyślałam, że chce mi się spać :eviltong:

Posted

[I]Cześć Justynko !!
Trzymam kciuki za kulkę Gabinkę i za Ciebie oczywiście też.Chłopcy trzymają łapki :bluepaw::bluepaw::bluepaw:
Wszystko będzie dobrze,musi być.Będę zaglądać :lol:[/I]

[IMG]http://emoty.blox.pl/resource/23_132_5.gif[/IMG] :thumbs::thumbs::thumbs::thumbs:

Posted

o widze,że tu akcja czekania na całego,fajnie...ja już nie mogę doczekać się....sama brałam udział juz w 2 akcjach porodowych i w ostatniej szukałam dobrych domków dla 3 piesków-jedynie musieli zwrócić dziewczynie za szczepienia i pdpisali ,że psiaki będa wykastrowane.Więc tym bardziej czekam w napięciu na poród i rozwiązanie4 czy 5 maluszków

Posted

[quote name='dzasta']Ziaje kopie ziaje kopie i znowu ziaje kopie :D[/QUOTE]
szykuje się

[quote name='Viky i Ja']Widzę, że napięcie wciąż rośnie ;)
Będzie dobrze, Gabinka sobie poradzi w końcu tyle ciotek trzyma za nią kciuki ;)[/QUOTE]

dokładnie

Posted

[quote name='dzasta']Ziaje kopie ziaje kopie i znowu ziaje kopie :D[/QUOTE]
Witam!:) no to widze że tuż tuż i będą kluseczki!!;) Trzymam mocno kciuki! Może do 00;00 jakiś szkrab się urodzi;) chociaż czas nie ważny, wazne żeby maluchy były zdrowe silne, a poród przeszedł bez żadnych przeszkód:)