Jump to content
Dogomania

Pocieszny jamnikowaty Ralfi - sama słodycz! [OTOZ Animals Tczew]

Recommended Posts

Posted

Nie znana mi jest historia Rafliego. Cokolwiek złego go w życiu spotkało, nie daje tego po sobie poznać. Od czubka nosa po koniec ogona Ralfi jest przecudny. Aż dziw, że tak długo już siedzi w schronisku...
Ralfi przybył do schroniska w marcu tego roku- już tyle miesięcy jest niezauważony! Nie mogę tego zrozumieć, bo przecież to on z całego kojca najbardziej przyciąga wzrok...
Akceptuje towarzystwo innych samców jak i samic, ale nad wszystko wielbi obecność człowieka. Non stop próbuje wspiąć się na kolana, a jak już na nich siedzi, za nic nie chce zejść. W schronisku oceniono go na 6 lat.
To taki pocieszny psiak! Widać po nim, że to typowy jamnik, domator, który całe dnie mógłby spędzić w ciepłym domu pod kocykiem.

Daj Ralfiemu wymarzony dom!

Kontakt w sprawie adopcji:
Schronisko dla bezdomnych zwierząt w Tczewie
tel. 0 58 531 96 56
mail: [email protected]

Posted

No tak, przywabianie metodą "na jamniczka" :evil_lol: Jamnik to on nie jest, ale te ślepka.... Chyba da się go wyadoptować. Mam wolny pakiecik, idę go zapisać :)

Posted

Tak, schron jest w porządku. Przynajmniej będą mieli na bieżąco informacje czy jeszcze siedzi czy nie, a ja w schronie będę dopiero za tydzień/ dwa.

Posted

mmd napisał(a):
No tak, przywabianie metodą "na jamniczka" :evil_lol: Jamnik to on nie jest, ale te ślepka.... Chyba da się go wyadoptować. Mam wolny pakiecik, idę go zapisać :)

plina napisał(a):
mmm, on ma coś z jamnika! :mad: Jamnicze serce:loveu::loveu:

Heheh jamnicze czy psie serce tyle ich... no istotnie jamnika sie dopatrzec ciezko, ale mnie ujął bardzo, zajmę sie chłopakiem tylko juz jutro dzisiaj nadgonie wcześniejsze zaległosci... to spojrzenie :(:(:(

Posted

Myślę, że szanse ma. Tylko to trzecie zdjęcie musi być wszędzie jako zajawka czy miniaturka. On tym spojrzeniem rozmiękczy niejednego człowieka.

Posted

mmd napisał(a):
Myślę, że szanse ma. Tylko to trzecie zdjęcie musi być wszędzie jako zajawka czy miniaturka. On tym spojrzeniem rozmiękczy niejednego człowieka.

Tak tym spojrzeniem to on może skały rozwalać.

Posted

plina napisał(a):
Dzięki kochane, ja jak trochę ogarnę Fletchera z tczewskiego schronu, zajmę się i Ralfim.........

Ty się zajmuj Fletcherem, bo to trochę nie nasz rozmiar, a Ralfiego powoli się poogłasza. I tak potrzebny tylko 1 telefon :)

Posted

Nadal osadzony?
A na Tablica.pl 6 osób wzięło telefon. Może lepiej kontakt na Ciebie? Przynajmniej wieczorem ktoś odbierze.

edit: ale on jest fajny :)
Koledzy też niczego sobie - takie piękne psy w schronie siedzą...:shake:

Posted

Z bazarku:

Ralfi został ogłoszony na 30 portalach

1.ale.gratka.pl
2.kupsprzedaj.pl
3.kupiepsa.pl
4.przygarnijzwierzaka.pl
5. pajeczyna.pl
6. oglaszamy24.pl
7.adopcjapsa.pl