giselle4 Posted September 18, 2012 Posted September 18, 2012 [quote name='piescofajnyjest']ja tez...................[/QUOTE] to ja tez bo jutro ma padac to sobie nie pobiega:( Quote
Kasiass Posted September 18, 2012 Posted September 18, 2012 [COLOR=#333333][FONT=lucida grande]UWAGA WAŻNE ! PROSZĘ PRZECZYTAJ ![/FONT][/COLOR] [COLOR=#333333][FONT=lucida grande]Pewna para, chłopak i dziewczyna wymyślili nowy, świetny sposób pomocy bezdomnym psiakom. ABY WSPOMÓC AKCJE NIE MUSICIE WPŁACAĆ ABSOLUTNIE ŻADNYCH PIENIĘDZY. Cały pomysł opiera się na zarabianiu pieniędzy z reklam w Internecie za pomocą znanego portalu twitch.tv po uzyskaniu partnerstwa. Codziennie od godziny 21 do 7 rano będą grać na tym kanale w różne gry komputerowe. Wystarczy, ze w tych godzinach po prostu włączycie dodatkową kartę w przeglądarce, na której będzie to lecieć, nie musicie tego oglądać., możecie wyłączyć dźwięk i robić co tam robiliście Oczywiście, najlepiej jeśli zostawi się to włączone na całą noc, ale liczy się każda godzina, więc nawet jeśli będzie to tylko do 22 lub 23 to i tak pomagacie. Póki co przez pierwsze 2-3 tygodnie będą zbierać jak największą ilość widzów, aby uzyskać partnerstwo. Potem w czasie tych audycji będą lecieć reklamy, a uzyskane za pomocą tego pieniądze, będą przeznaczane NA POTRZEBY BEZDOMNYCH PSÓW. W ten sposób można zdziałać naprawdę wiele, pamiętajcie IM WIĘCEJ WIDZÓW, TYM WIĘCEJ URATOWANYCH PSÓW. [/FONT][/COLOR] [COLOR=#333333][FONT=lucida grande]AKCJA RUSZA DZISIAJ 18.09.2012[/FONT][/COLOR] [COLOR=#333333][FONT=lucida grande]LINK DO KANAŁU NA TWITCH.TV:[/FONT][/COLOR] [URL="http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fpl.twitch.tv%2Fillusion_hc%2Fb%2F332534714&h=EAQHOqNYDAQFwLZvHa5OP4qmLKfbH3jU95HmipdYfobLFcQ&s=1"]http://pl.twitch.tv/illusion_hc/b/332534714[/URL] [COLOR=#333333][FONT=lucida grande]WIĘCEJ O AKCJI:[/FONT][/COLOR] [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/231626-stream-dla-psiak%C3%B3w-Pomys%C5%82-na-akcj%C4%99-BEZ-ZBIERANIA-PIENI%C4%98DZY%21[/URL] Quote
Anula Posted September 18, 2012 Posted September 18, 2012 Tak jak obiecałam,wysłałam tekst i fotki naszego Bastulińskiego do CatAngel,prosząc o ogłoszenia. Quote
giselle4 Posted September 18, 2012 Posted September 18, 2012 dopisz ze to jest ocean spokoju taki pies to skarb:) Quote
Anula Posted September 18, 2012 Posted September 18, 2012 [quote name='giselle4']dopisz ze to jest ocean spokoju taki pies to skarb:)[/QUOTE] Już wysłałam tekst minimalnie zmieniony taki jak w poście 5.Nikt nie miał nic przeciwko tekstowi a więc wysłałam taki jaki był wcześniej.Prawdopodobnie są inne fotki,które wyszukałam teraz na wątku.Jeżeli CatAngel odezwie się do mnie to poproszę aby dopisała,że Bastuś jest oceanem spokoju - fajnie to ujęłaś. Quote
piescofajnyjest Posted September 19, 2012 Posted September 19, 2012 zagladam do naszego Bastka:) Quote
giselle4 Posted September 19, 2012 Posted September 19, 2012 po poludniu przestało padac wiec Bastulski był uszczesliwiony ze moze biegac:) Quote
Agula99 Posted September 22, 2012 Posted September 22, 2012 Bastuś trzym się i nie dawaj!!!! ;):cool3::lol: Quote
giselle4 Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 [quote name='Agula99']Bastuś trzym się i nie dawaj!!!! ;):cool3::lol:[/QUOTE] oj kobieto jak On sie trzyma bys nie uwierzyla:crazyeye: Quote
giselle4 Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 ciocia Dorotka gdzie sie podziewa? Dorotko napisz pare słow ja wiem ze czasem brakuje czasu kiedy w domu jest choroba ale my trzymamy kciuki i jestesmy dobrej mysli.:oops: Quote
Kasiass Posted September 26, 2012 Posted September 26, 2012 Widziałam dzisiaj ogłoszenia Bastusia :) Do góry miśku :) Quote
Anula Posted September 27, 2012 Posted September 27, 2012 [quote name='Kasiass']Widziałam dzisiaj ogłoszenia Bastusia :) Do góry miśku :)[/QUOTE] Dorotki nie ma długo na wątku ale mam nadzieję,że aktywowała ogłoszenia. Quote
dorota k. Posted September 28, 2012 Posted September 28, 2012 [quote name='Anula']Dorotki nie ma długo na wątku ale mam nadzieję,że aktywowała ogłoszenia.[/QUOTE] Przepraszam najmocniej :oops: . Anula, pięknie, pięknie DZIĘKUJĘ za ogłoszenia dla Bastulskiego. Aktywowałam wszystkie co na majlu miałam. To z bazarku Moniki na początku września miały pójść ogłoszenia, ale zawaliłam. Anula - napisz proszę ile za ogłoszenia. Jasiu, Graziu - DZIĘKI :) Quote
dorota k. Posted September 28, 2012 Posted September 28, 2012 I oczywiście poproszę ogromne mizianko dla Alfika. Quote
Anula Posted September 29, 2012 Posted September 29, 2012 (edited) Bastulinski ma ode mnie ogłoszonka w prezencie. Dorotko kupiłaś Bastusiowi Vetmedin a ja zasponsorowałam ogłoszenia. Vetmedin chyba starczy na trzy miesiące ale trzeba będzie i o tym pomyśleć aby nie zabrakło tableteczek bo przecież one poprawiają komfort Bastusiowego życia. Edited September 29, 2012 by Anula Quote
giselle4 Posted September 30, 2012 Posted September 30, 2012 [quote name='dorota k.']I oczywiście poproszę ogromne mizianko dla Alfika.[/QUOTE] wymiziane spokojnie Quote
Recommended Posts