Jump to content
Dogomania

Bastek - Kudłaty aniołek . odszedł za T.M ...Kocham y Cię ,,nadal....

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='giselle4']....moze zobaczcie czy ogłoszenia sa aktualne
On znajdzie chate
zobaczycie[/QUOTE]
To Dorotka musi zobaczyć czy nadal ogłoszenia są aktualne.Mam wrażenie,że teraz adopcje stoją w miejscu,może coś od września się ruszy.Moją tymczasowiczką Kają też nikłe zainteresowanie jest.
Od września ruszymy z nowymi ogłoszeniami.Wykupię naszemu Bastulińskiemu ogłoszonka na jakimś bazarku.Bastuś puki co ma wspaniałe warunki i opiekę a więc nie musimy się tak bardzo martwić,że jeszcze nie znalazł domku.

Posted

[quote name='dorota k.']Grażynko już wiem, że 60 tabletek, a jedna 1,30 zrobiłam przelew, a później coś pokombinujemy z bazarkiem. A jak Bastuś tabletki łyka - jest problem?
Asia-s , jak będziesz robiła rozliczenie, za sierpień, to napisz , proszę ile brakuje deklaracji stałych.[/QUOTE]

rozliczenie uzupelnilam, deklaracji stalych mamy komplet tj. 250 zl,
na dzien dzisiejszy jest na koncie Bastusia 438 zl,
dorotka co z zaplata za leki? - komu wplacic, daj znac co i jak
Przyszly pieniazki za sierpien od Anula, Bogusik, docha, Sara2011, Emma53, asia-s
Bastus serdecznie dziekuje :-)
Poszly pieniazki za hotelik za sierpien

[quote name='Anula']Deklaracje stałe do lipca są kompletne a więc na hotelik mamy.Jeszcze zostało pieniążków z bazarku i jednorazowych wpłat a więc zapas jest.
Dorotko zrozumiałam,że przelałaś dla Michelle 78zł za Vetmedin - tak?
Poszła deklaracja moja i Bogusik za sierpień.[/QUOTE]

przyszly pieniazki :-)

[quote name='docha']ja również przelałam się w kwocie 35 zł. na sierrpień[/QUOTE]

Posted

[quote name='asia-s']rozliczenie uzupelnilam, deklaracji stalych mamy komplet tj. 250 zl,
na dzien dzisiejszy jest na koncie Bastusia 438 zl,
dorotka co z zaplata za leki? - komu wplacic, daj znac co i jak
Przyszly pieniazki za sierpien od Anula, Bogusik, docha, Sara2011, Emma53, asia-s
Bastus serdecznie dziekuje :-)
Poszly pieniazki za hotelik za sierpien

przyszly pieniazki :-)[/QUOTE]

Asia,za leki zaplacila Dorotka
i juz jest wszystko ok.

Posted

[quote name='Anula']To Dorotka musi zobaczyć czy nadal ogłoszenia są aktualne.Mam wrażenie,że teraz adopcje stoją w miejscu,może coś od września się ruszy.Moją tymczasowiczką Kają też nikłe zainteresowanie jest.
Od września ruszymy z nowymi ogłoszeniami.Wykupię naszemu Bastulińskiemu ogłoszonka na jakimś bazarku.Bastuś puki co ma wspaniałe warunki i opiekę a więc nie musimy się tak bardzo martwić,że jeszcze nie znalazł domku.[/QUOTE]

Masz racje Anulka
od wrzesnia:0

Posted

Dziewczyny, odnawiam te ogłoszenia, które się da odświeżyć i dalej ciszaaaa.
mamy z Moniką wykupionych na bazarku kilka pakietów ogłoszeń i uzgodniłyśmy że jeden z nich będzie dla Bastulskiego. Tylko dzisiaj wieczorkiem wyjeżdżam na tydzień i nie będę miałą dostępu do neta. I wydaje mi się - tak jak Anula pisała , że od września ruszyć z ogłoszeniami.
Śliczną koleżankę i kolegów ma Bastek :) A On sam jest przesłodki :) Poproszę mizianko dla niego. Buziaki :)

Posted

[quote name='dorota k.']Dziewczyny, odnawiam te ogłoszenia, które się da odświeżyć i dalej ciszaaaa.
mamy z Moniką wykupionych na bazarku kilka pakietów ogłoszeń i uzgodniłyśmy że jeden z nich będzie dla Bastulskiego. Tylko dzisiaj wieczorkiem wyjeżdżam na tydzień i nie będę miałą dostępu do neta. I wydaje mi się - tak jak Anula pisała , że od września ruszyć z ogłoszeniami.
Śliczną koleżankę i kolegów ma Bastek :) A On sam jest przesłodki :) Poproszę mizianko dla niego. Buziaki :)[/QUOTE]

Dorotko
chcesz i masz
a tak na marginesie milego
i spokojnego wypoczynku:)

Posted

[quote name='Martika@Aischa']Zaglądam do ślicznego kudłatego :lol:[/QUOTE]
Wszyscy zaglądamy do naszego Misia Bastulińskiego - jest śliczny i taki dostojny nasz Pan!

Posted

ciotki
Wy myslicie ze Bastus to drepcze jak straszy pan?
kobiety on fruwa jak mlody konik
[IMG]http://c.wrzuta.pl/wi12468/113038ef0029c9bf502a824d/sdc10064[/IMG]
ogon jak flaga i do przodu

[IMG]http://c.wrzuta.pl/wi1380/0f7e91dd0014fb13502a824c/sdc10068[/IMG]
Kuki nie moze Bastusia dogonic

[IMG]http://c.wrzuta.pl/wi10412/80a3398d00148bc6502a824e/sdc10060[/IMG]
teraz sie bawi w chowanego

[IMG]http://c.wrzuta.pl/wi5912/e8842e2e00290106502a824d/sdc10069[/IMG]
zobaczcie jak zmyka
bo sie wstydzi za Kukiego ze ten nie schował sie w trawke:)

Posted

No,no nasz Bastuliński rozkręcił się aż miło czyta się.Dobrze,że chłopczyk pomimo tylu latek trzyma się nam.Tylko trzymać kciuki aby tak było jak najdłużej.Może Bastuś nie ma 18 lat jak ocenił go wet.

Posted

[quote name='Anula']No,no nasz Bastuliński rozkręcił się aż miło czyta się.Dobrze,że chłopczyk pomimo tylu latek trzyma się nam.Tylko trzymać kciuki aby tak było jak najdłużej.Może Bastuś nie ma 18 lat jak ocenił go wet.[/QUOTE]
ciocia
oczka staruszka
ząbki staruszka
slabo słyszy
ale duchem jest młody
[IMG]http://c.wrzuta.pl/wi5942/28236e3a0027ac57502a968e/sdc10073[/IMG]
dziewczyny On biegnie
uszka stoja i grzywka rozwiana,nozki w biegu
prawdziwy facet
ale to wtedy gdy widzi michelle:)