michelle04 Posted March 10, 2012 Posted March 10, 2012 [quote name='Anula']A pewnie,że pięknieje nam a jak odrośnie sierść to dopiero będzie cudo.A nosio to chyba czarny ma. No,no Bastuś chodzi sobie po piernatach to dopiero!!! Michelle a szczotkowałaś Bastka,czy raczej nie da się dotknąć. Nie wiem może mi umknęło ale chyba Bastek miał chore uszy jak tak to co Michelle z jego uszkami?[/QUOTE] Anula co do uszu to były tylko takie moje podejrzenia, bo trzepał się tak delikatnie i stąd moje obawy, jednak uszy zostały obejrzane i umyte i jest ok. Szczotkowanie to wyższa szkoła jazdy, jeszcze nie osiągalna. By tylko wytrzeć jemu oczka,by wyglądał jak na kawalera przystało, trzeba użyć podstępu kiełbaskowego. Quote
aanka Posted March 10, 2012 Author Posted March 10, 2012 Czy Bastuś nadal nie sygnalizuje ,gdy siusiu chce?.. Quote
michelle04 Posted March 10, 2012 Posted March 10, 2012 Bastek w dzień nie sika w domu, załatwia swoje potrzeby na ogrodzie, jednak po nocy jeszcze jest kałuża. Jednak należy pamiętać, by po jedzeniu od razu wypuścić go na dwór, bo inaczej .......sisi i kupa gwarantowana w pokoju. Quote
Emma53 Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 [quote name='docha']Bastusiu, wiosna idzie ![/QUOTE] Będziesz niedługo biegał po zielonej trawce!!!!!! Quote
dorota k. Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 [quote name='michelle04']Anula co do uszu to były tylko takie moje podejrzenia, bo trzepał się tak delikatnie i stąd moje obawy, jednak uszy zostały obejrzane i umyte i jest ok. Szczotkowanie to wyższa szkoła jazdy, jeszcze nie osiągalna. By tylko wytrzeć jemu oczka,by wyglądał jak na kawalera przystało, trzeba użyć podstępu kiełbaskowego.[/QUOTE] Czyli do pasztetu dochodzi jeszcze kiełbaska :) wszystko przywiozę jak się wybiorę:) Zdjęcia i filmik superaśne. :) Po oczkach Bastusiowych nie widać, że wzrok słabszy. Cały czas się zastanawiam, gdzie ten Chłopina przebywał... po schodach chodzić potrafi, a z ko i sio nie do końca sobie radzi. Piękne dzięki Michelle:) Sereczne i ciepłe pozdrowionka dla Wszystkich co z Bastusiem są:) Quote
asia-s Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 (edited) Na konto Bastusia wplynelo 09/03/2012 - [B]300 zl z bazarku doroty K. i badmonique.[/B] SERDECZNIE DZIEKUJEMY CIOTKOM ZA TAKI SUPER BAZAREK :Rose::Rose::Rose: EDIT: oraz przyszly pieniazki marcowe od Farmerka63 Bastus serdecznie dziekuje :-) Edited March 11, 2012 by asia-s EDIT - uzupelnienie Quote
piescofajnyjest Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 super Bastus ma zdjecia:) z twarzy taki troszke do wydry podobny??? czy cos??? mizianka..... Quote
Anula Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 Michelle może jeszcze nie czas zadawać tego typu pytania ale zadam:jak oceniasz Bastka, jakie ma zalety a jakie wady,jak go widzisz? Quote
michelle04 Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 [quote name='piescofajnyjest']super Bastus ma zdjecia:) z twarzy taki troszke do wydry podobny??? czy cos??? mizianka.....[/QUOTE] Jak dla mnie to on troszkę do tego serialowego ALFA podobny :) Quote
michelle04 Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 [quote name='dorota k.']Czyli do pasztetu dochodzi jeszcze kiełbaska :) wszystko przywiozę jak się wybiorę:) Zdjęcia i filmik superaśne. :) Po oczkach Bastusiowych nie widać, że wzrok słabszy. Cały czas się zastanawiam, gdzie ten Chłopina przebywał... po schodach chodzić potrafi, a z ko i sio nie do końca sobie radzi. Piękne dzięki Michelle:) Sereczne i ciepłe pozdrowionka dla Wszystkich co z Bastusiem są:)[/QUOTE] Dorotko zapraszamy,hm.... może po Świętach Jajkowych. Ogrodzenie powinno już być gotowe, więc będzie się czym pochwalić, no i cieplej będzie i może jakiegoś grilla zrobimy już na powietrzu... :) Quote
michelle04 Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 [quote name='Anula']Michelle może jeszcze nie czas zadawać tego typu pytania ale zadam:jak oceniasz Bastka, jakie ma zalety a jakie wady,jak go widzisz?[/QUOTE] Anula ciężko pisać o wadach czy zaletach..hm...sikanie to wada i hm...takie zamknięcie w sobie, uważam za wadę, chociaż z drugiej strony może to być poniekąd zaletą, gdyż jest przez to taki spokojny, grzeczny, nie zaczepia innych psów, ale bawić się z dziewczynami też nie chce....W domu kręci się przy stole i to dosłownie, chodzi dookoła stołu, tak samo jak na spacerze zatacza takie kółka po ogrodzie, no chyba, że coś zmieni na chwilkę kierunek jego spaceru to idzie w drugą stronę.... Poza tym nie ma z nim problemu, nie grymasi przy jedzeniu, grzecznie śpi zwinięty w kłębuszek, nie szczeka...no owszem,sprawdza co jest na stole, ale to nic rażącego, no chyba, że jest tam pasztet ... :) Quote
Emma53 Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 Niedawno na tymczasie miałam 13-to letniego sznaucerka, zachowywał się podobnie, nie chciał się bawić z moimi psami, zresztą one też go omijały. Dużo spał i lubił jeść. Quote
docha Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 [quote name='michelle04']Jak dla mnie to on troszkę do tego serialowego ALFA podobny :)[/QUOTE] ja też tak uważam:) Quote
dorota k. Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 Michelle - masz mnie jak w banku, po Świętach jajecznych, nie tylko mnie ;) Z zapiekanym pasztetem i kiełbaskami. Wymizaimy Bastulskiego i nie tylko :) Adusia, Luizka, Florian, Tuptulsi i Keshuś swetrkowy o nich też pamiętam i liczę, że domki kochane znajdą. I jeszcze bardzo bym chciała Dobrociniaki, Ikarka, Azję ... i Borysława uściskać. Pozdrawiam cieplutkoi serdecznie a psiaczki mizaim. Quote
giselle4 Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 [quote name='dorota k.']Michelle - masz mnie jak w banku, po Świętach jajecznych, nie tylko mnie ;) Z zapiekanym pasztetem i kiełbaskami. Wymizaimy Bastulskiego i nie tylko :) Adusia, Luizka, Florian, Tuptulsi i Keshuś swetrkowy o nich też pamiętam i liczę, że domki kochane znajdą. I jeszcze bardzo bym chciała Dobrociniaki, Ikarka, Azję ... i Borysława uściskać. Pozdrawiam cieplutkoi serdecznie a psiaczki mizaim.[/QUOTE] Dorotko zobaczysz jak Boryslaw rzadzi na swoim boksie Ikrek jest wspanialy a Azja to panieneczka my tez czekamy na Ciebie:) Quote
giselle4 Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 [quote name='giselle4']Dorotko zobaczysz jak Boryslaw rzadzi na swoim boksie Ikrek jest wspanialy a Azja to panieneczka my tez czekamy na Ciebie:)[/QUOTE] i nie tylko na Ciebie przyjaciele naszych przyjaciol sa naszymi przyjaciolmi:) Quote
Anula Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 Giselle pięknie napisane: "Przyjaciele naszych przyjaciół są naszymi przyjaciółmi". Muszę zapamiętać! A Bastunio nasz kochany nawet nie spodziewa się jakich będzie miał wkrótce gości,a paszteciku mam nadzieję,że też popróbuje! Quote
Agula99 Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 Bastuś, jak goście pojadą, to nam chyba wszystko opowiesz, cooo??? :) Quote
Recommended Posts