Korenia Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 [url=http://www.swinkimorskie.eu/forum]CAVIARNIA • Strona główna[/url] Quote
Doda_ Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Jeśli będzie transport z Warszawy do Katowic to prosze, dajcie mi znać. /transport dla królika miniaturka/ Quote
Evelin Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Doda po pierwsze napisz maila ostrzegawczego do osoby która wystawia swinkę.Ze może ona trafić w ręce hodowców węży. Doradź,że może szukać swini domu np przez caviarnię.Wielokrotnie tak robiliśmy i często był odzew. Np jedni państwo wycofali allegro i zostawili sobie świnkę. Często ludzie nie maja pojecia,że świnka za złotówke to znakomita okazja dla gadziarzy... Może jeszce ktoś cos wymysli... Quote
Doda_ Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 PROSZĘ O POMOC!! Dziś znalazłam na allegro: [url=http://www.allegro.pl/item571433667_swinaka_morska_rozetka.html]Świnaka morska ROZETKA (571433667) - Aukcje internetowe Allegro[/url] :placz: Jest daleko, nie mam jak ją zabrać... Quote
Evelin Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Posty przestawiły się,nie wiem dlaczego,Doda przeczytaj mój post powyżej.. Quote
Asta17 Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 [FONT=Verdana,Arial,Helvetica][SIZE=3][B][U]Baksiu [/U][/B]królik miniaturka około 2-3 letni. [/SIZE][/FONT][FONT=Verdana,Arial,Helvetica][SIZE=3]Baksiu porzucony w noc sylwestrową na śmietniku w małej ciasnej klatce. Najprawdopodobniej niedany świąteczny prezent...:( Przebywa w schronisku w Rudzie Śląskiej. prosimy o pomoc w znalezieniu domu.[/SIZE][/FONT][SIZE=3] Na nowego właściciela czeka już 3 miesiące.[/SIZE] :-( [URL=http://img513.imageshack.us/my.php?image=krolik.jpg][IMG]http://img513.imageshack.us/img513/5779/krolik.jpg[/IMG][/URL] Quote
Doda_ Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Evelin, dobrze, napiszę do tej osoby znowu. Świnka jest w okropnie bardzo małej klatce, brudna.. :-( Asta17 - mogę wziac króliczka na tymczas, napisałam do Ciebie PW. Quote
invictus hilaritas Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Ta świnka już któryś raz jest wystawiona.. Najwyraźniej cena za nią nie jest zadowalająca, bo nie została sprzedana.. Quote
Doda_ Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 [quote name='invictus hilaritas']Ta świnka już któryś raz jest wystawiona.. Najwyraźniej cena za nią nie jest zadowalająca, bo nie została sprzedana..[/quote] Bidulka tam sie meczy.. Nie mozna np odebrac? kto mieszka w Lublinie ? Quote
Doda_ Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Dziewczyny, wezmę tego króliczka na tymczas. Będzie mógł być u mnie na tymczasie TYLKO do końca czerwca, liczę się z tym że mi pomożecie w poszukiwaniu domku dla niego... Quote
Asta17 Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 W takim razie będę szukać transportu. :) Bardzo dziękuję za pomoc. No on jest troszkę większy od miniaturki, ale znowu olbrzym też z niego nie jest. Quote
Doda_ Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 dziewczyna odpisala [I]Witam po świnkę jest odbiur osobisty ale z orientuje sie czy bym mogla ja pszeslac poczta a co do ceny ile by pani zaoferowała a tak pozatym Świnka morska jest zdrowa kolory biało-biszkoptowego ma 2 latka karme jej sie kupuje najlepsza dla swinek vitapol trucinki kupuje sie nowe Fionka ma klatke poidełko miseczke na jedzienie to chyba tyle pozdrawiam saga555[/I] Czy nikt z okolicy nie moglby wziac swinke?? :( Jestem tak daleko, a na wysylke poczta sie nigdy nie zgodze. Mieszka w Biłograju (ok 80 km od Lublina) Quote
Karena Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 doda, ja to na forum Caviarnia wrzucę, bo tutaj mało osób wchodzi z Klubu i z forum. Tutaj możesz śledzić temat: [url=http://www.swinkimorskie.eu/forum/viewtopic.php?f=34&t=2193]CAVIARNIA • Zobacz temat - Doda poszukuje kogoś z woj. lubelskiego do odbioru świnki[/url] Quote
jedrula Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 tak , karma po prostu najlepsza pod słońcem:mad:. i o co chodzi z ty że :(trocinki kupuje się nowe) PS. ja też z KPŚM:eviltong: Quote
Korenia Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Klub Pomocy Świnkom Morskim - od pierwszych liter ;) Doda poszukaj kogoś na mapie Dogo - [url=http://www.mapapomocy.dogomania.pl]Mapa Pomocy Dogomaniakow[/url] Quote
Doda_ Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Korenia, dzięki :oops: napisałam juz wcześniej do kilku osób z Lublina, czekam na odpowiedzi.. Quote
Masza4 Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Domyślam się, że świnkę z tego wątku miałabym odebrać (nie otrzymałam linka) Tak więc zaznaczam i proszę o więcej informacji. Quote
Asta17 Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Królik ma domek. :loveu: Doda bardzo dziękuję za pomoc. :multi: Quote
Neris Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 Moi chłopcy już prawie wszyscy w nowych domach, na transport czeka już tyko Atosik. NIe wiedziałam, że tak można się do tych małych nicponi przywiązać, strasznie jest pusto i cicho, najbardziej tęsknię za d'Artagnanem. Quote
Evelin Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 Super wiadomość Neris i wcale sie nie dziwię,że tęsknisz za Pierwszym Kwiczącym..:diabloti: Ale jak Ci za pusto i cicho to zajrzyj na caviarnię i rzeknij słowo a dowieziemy Ci po drzwi tyle swiniaków ile bedziesz chciała...:evil_lol: Quote
Neris Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 Evelin, ja wszak jestem na Caviarni i w KPŚM też :lol: Quote
Evelin Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 [quote name='Neris']Evelin, ja wszak jestem na Caviarni i w KPŚM też :lol:[/quote] Wiem,wiem...Napisałam tak , bo Tobie mozna każdą świnkę oddać i mieć spokojne sumienie,że się w dobre ręce oddało.... Quote
Neris Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 No właśnie mam zagwozdkę, bo Oliver w tym samym wieku waży 830g, a d'Artagnan tylko 610. Nie wiem dlaczego. Jedli tyle ile chcieli, sianko, warzywa, owoce, cavia nature i cavia complete. Ale d'Artek rządzi, Fionna napisała że wywalił Oliverka z domku i zabrał mu buraczka :evil_lol: MOJA KREW! Quote
Recommended Posts