Halo (Alfa i Zuzia) Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 ai! Szkoda że się nie zgadałyście-prosię by już jechało:diabloti: no ale zanim świnka Evelin całkiem wyzdrowieje to akurat z pewnością będzie jakiś nowy transport prosięcia. Przecież może też jechać przesyłką konduktorską... Quote
brazowa1 Posted March 16, 2007 Author Posted March 16, 2007 małą dokladnie opatule,zeby nie przewiało;jest naprawde malutka i trzeba o nia dbac-ciepełko i zapewnic towarzystwo.Jednego jestem pewna-zakochacie sie.I ma nozki jak kurczak-girki małych swinek kojarza mi sie z nogami kurczecia. Quote
Evelin Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 :comp26: :comp26: :comp26: :comp26: Wszystko przez głupi komputer.... I pracę też.....Ale mam nadzieję ,że mój nowy prosiaczek jakoś do mnie trafi... Quote
pucka69 Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 napewno trafi, nie martw się! może z kolejnym łączonym transportem? a Hela?ona w kontenerku pojedzie? żeby nie zmarzła kruszynka? Quote
brazowa1 Posted March 16, 2007 Author Posted March 16, 2007 Hela pojedzie w pojemniku...po czyms tam,co bylo do jedzenia,jest to dosyc duze,z pokrywka z dziurami.Ma napakowane duzo sianka,zeby czula sie bezpiecznie;zakopała sie i chyba spi.Pojemnik włozony juz w czapke (nipotrzebna-bezzwrotna) dodatkowo zapakuje w w cos ciepłego i do plecaka! Eveline,o siwa swinke trzeba troche zawalczyc i pomarudzic,ale podejrzewam,ze tez sie uda.Ale nie tym transportem,niestety. Quote
Evelin Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Marudzenia chcesz???? A proszę bardzo, mogę do upierdliwości..... najpierw idę na wątek psów podlaskich przypomniec się Morisowej-miała pamiętac o mnie jakby była świnka w potrzebie....I co...Wiezie Helę i czerwone oczki zostawiła.... Zawalczyć trzeba powiadasz???:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: Wiecie, ostatnio pokazłam koleżance zdjęcia Pajuni na cyfrówce... Pajusia ma czerwone oczki (to tak dla przypomnienia)...Wiecie jaki był komentarz po obejrzeniu zdjęć???? Że, w aparacie jest funkcja redukcji czerwonych oczu....:mad: :mad: :mad: :mad: Quote
brazowa1 Posted March 16, 2007 Author Posted March 16, 2007 evelin!!! hihihihihihi,nie! to ja musze pomarudzic,hihihiihi,a nie Ty mi ,hihihihihi.Bo Ty na pewno dostaniesz swinke,chocby za sam fakt,jak slicznie nazwałas te swoja obecna :lol: a Siwuchy jeszcze u mnie nie ma,dlatego nie jedzie... Quote
Evelin Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Brązowa marudź...marudź....marudź....i jeszcze raz marudź...Przesyłam Ci fluidy na marudzenie.... Marudzenie do granic upierdliwości jest zwykle skuteczne... Quote
brazowa1 Posted March 16, 2007 Author Posted March 16, 2007 to jest tak,ze ja marudze jeden babce,ona drugiej,a tamta trzeciej i to marudzenie trzeba zgrac :) Za pol godziny wychodze :) oby jeszcze udało nam sie zgrac odbior ekspresowy przez morissowa na dworcu. Quote
pucka69 Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 morisowa o tym ze wiezie swinke dowiedziała sie dzis, o pierwszej w nocy! jest całkowicie niewinna! Quote
Evelin Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Dobrze....To wykasuję swój post.....Morisowa to dobra Ciotka....Zebatke ma i Morisa....Ona ciagle kogoś ma... Quote
pucka69 Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 to jak znasz morisowa to wytłumacz mi moze kto to jest Apsa, u której bedzie swinka nocowac i od której mam odebrac swinke o roboczym imieniu Pomarańczowa Hela - rano, na metrze natolin? Quote
Evelin Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Apsy nie znam osobiście ale to zaufana koleżanka Morisowej....U niej jest np przywieziona Zębatka na tymczasie ....Była Melisa i Olcia.... Dobry adres.... Nie wiem czy wiesz ale Morisowa to doskonały hycel.....Apsa...koleżanka... Walki psów organizują.....(ha ha ) zajrzyj na wątek bezdomne sunie z podlasia Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 to jak już odbierzesz Pomarańczową Helę z metra natolin od Apsy która ma Zębatkę i organizuje z koleżanką walki psów(:evil_lol: ), to wstaw zdjęcia. Quote
Evelin Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Ciekawe, jak bardzo pomarańczowa jest Hela???????Zobaczymy..... Quote
pucka69 Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 wg brazowej "ona nie jest ruda-ona jest pomaranczowa,ma odrobine białego i czarne oczy" Quote
pucka69 Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Świnka przekazana!!!! Morisowa już z nią podróżuje!!! Przekaznie świnki jutro o 10.00 ! Będę Was informować! Quote
brazowa1 Posted March 16, 2007 Author Posted March 16, 2007 uf,ja juz w domu-załapałam sie na ostatni tramwaj :) Swinka przekazana,ja oczywiscie panikowalam,jak zawsze przy przekazaniu zwierzaka,ale ciotki przewozowe na pewno o nia zadbaja :) Quote
pucka69 Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 a morisowa mi napisała ze nie wiadomo czy mi Apsa odda świnkę! Muszę podobno ją przekonać, że Helusi u mnie będzie lepiej! I zapowiedziała że będzie kontrola poadopcyjna! Hm ... chyba muszę już zacząc sprzatać ... Quote
brazowa1 Posted March 16, 2007 Author Posted March 16, 2007 Juz Hele w pociagu obejrzały?I jak,podoba im sie? Quote
pucka69 Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 chyba obejrzały! napisały " Helcia jest słodka. Nie wiedziałyśmy ze to taki maluch" Czuję sie troche ubezwłasnowolniona - dostanę świnkę z przydziału (a miałam mieć wybór) a poza tym - z przypisanym jej imieniem ! A może właśnie to nie bedzie Hela!;) Quote
pucka69 Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 mam świnkę ! mam świnkę! już jest u mnie. Jest maleńka! wielka głowa i stopy! zaraz bedą zdjęcia!!! Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 :happy1: :beerchug: :cool2: :ylsuper: :megagrin: :haha: dawaj prosiaka! Quote
Recommended Posts