Agnieszka(Visenna) Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 [CENTER]W tej chwili to się przerazisz.. ja gówniara jestem.. w kwietniu dopiero 18 koncze:p [/CENTER] Quote
pucka69 Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 [quote name='Agnieszka(Visenna)'][CENTER]W tej chwili to się przerazisz.. ja gówniara jestem.. w kwietniu dopiero 18 koncze:p [/CENTER] [/quote] :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: - te emotikony mają obrazować przerażenie wogóle się nie przeraziłam, wogóle ... :eviltong: hm ... w kwietniu ... imprezka będzie ... na mojej osiemnastce piliśmy wino z kwiatów mniszka mojej babci produkcji i słuchaliśmy płyt (analogowych) Nalepy. Quote
black sheep Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 [quote name='pucka69']o kurczę no tak - to było do przewidzenia że duza sie zarazi! to ja - 4 marca skończyłam 38 ;)[/quote] No jak do przeiwdzenia, dobrze było, a Mała już w sumie zdorowa, katastrofa:( Pucka, obstawiałam, że będziesz w moim wieku:) Hihi, ale jaja:) Quote
pucka69 Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 no przecież jestem w Twoim wieku - 22 - 38 jaka to różnica ? ;) zupełnie nieistotne 16 lat ... Quote
black sheep Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Ja się nie wsydzę swojego wieku. Szczerze mówiąc mam więcej znajomych w twoim wieku, niż w swoim:) Chodziłam kiedyś z chłopakiem 12 lat starszym;) Mój brat jest starszy o 9 lat, i zawsze przebywałam w takim towarzystwie. Ale nie pisze tego po to, żeby się pochwalić czy coś;) Wydaje mi się, że faceci się dużo nie różnią od tych dwudziesto-paro letnich;) Nawet jeśli kończą własnie 35-40 lat:D Z babkami za to jest inaczej. Moja koleżanka kończy w tym roku 40 i mówi, że ja to jeszcze gówniara jestem, ale już coś o życiu wiem:) Hehe :) Tylko że ja bym chciała mieć znowu 16ście! Ale było fajnie! Quote
black sheep Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Kurcze odbiegłam od tematu... Co radzicie, iść od razu do weta czy poczekać, może się poprawi jej? Smaruje maścią, już wydaje mi się że wygląda lepiej niż wczoraj... ale może to złudne? A Mała nie zarazi się znowu?:( Quote
pucka69 Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 hm ... mnie to chyba teraz nie można słuchac, bo z każda duperelą do weta bym leciała ... może je smarować mascią przepisaną przez weta? a z mała na kontrolę do weta nie idziesz? to byc od razu duża wzięła ps. a ja z kolei mam duzo znajomych w Twoim wieku Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 lepiej idź do weta Owco. To nie jest duperela. Przecież Mała dostawała zastrzyki jakieś, Duża pewnie też powinna. Nie czekaj aż będzie gorzej, potem będzie więcej kłopotów. :cool1: Owco, kiedyś coś wspominałaś o ogrodnictwie-czy może studiujesz na AR w Krakowie? Pucka, a kota masz? Nie chcesz kota? Quote
black sheep Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 No studiuje tam, tylko nie mów, że jesteś wykładowcą!;) Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 [quote name='black_sheep']No studiuje tam, tylko nie mów, że jesteś wykładowcą!;)[/quote] hihihi, nie wykładowcą. Absolwentką ale Wydziału HiBZ. Fajnie było na studiach ale z pracą kiepsko. Miałam zajęcia na Ogrodnictwie m.in. z prof.Kobyłko. Jest jeszcze czy na emeryturze? Pewnie jest. Zabawny był. Chcieliśmy mu kiedyś zostawić 2 kostki cukru na blacie i iść z wykładu. Z taka grroźną babcią z botaniki ćwicznia miałam ale już nie pamiętam jak się zwała, to na 1 roku było. Quote
pucka69 Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 jestem pod presją!!!! dlaczego nie masz psa ,Pucka? dlaczego nie masz kota,Pucka? Chcecie żeby kot mi zjadł Inkę? a jeżeli chodzi o Inkę - jejku - jaki ona ma dobry charakter! nie było ogórka - a Inka nic! nie piszczała, ni gryzła krat! przyjęła do wiadomości i tyle! Quote
black sheep Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Kobyłko jest, ale ja nie mam z nim zajęć. Botanike miałam z miłym panem Ślusarkiem;) Babci żadnej nie kojarze;) No widzisz Pucko jak masz cudnie! Moje hałasują, rozrabiają, uszy mi więdną. Mam najwieksze rozrabiaki na świecie! Czy da się wytresować świnke, żeby nie piszczała??? HELP! Quote
pucka69 Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 wogóle nie mam cudnie! wogóle! jak cicho jest cicho w klatce! wogóle mi się to nie podoba! wolę bieganie po klatce i piłowanie krat zębami! Quote
black sheep Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Chyba nie wiesz co mówisz! Ja tego piłowania nie cierpię... choć chyba masz racje, gdyby mi tego zabraknie, też będę za tym tęsknić Specjalnie dla Ciebie jutro nagram trochę tego mojego hałasu i podziele się z tobą:) Quote
pucka69 Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 jak tam twoje swinki? opowiedz! u weta nie byłaś? Quote
black sheep Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Jakbym była, to bym pisała... narazie nie mam czasu, załamka:( Nawet nie wiem czy się wyrobie w tym tyg. Wet jest tylko do 15stej i nie mogę się nigdy wyrobić:( Świnki dobrze, rozrabiają jak się patrzy, Mała hałasuje tak, że na podwórku ją słychać:) Z drogi przed domem ją słysze jak wracam. Naprawde ciężko to opisać, ale robi taki hałas! Mama żartuje, żebym jej przylała;) Hehe:) Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 moje prosiaki-odpukać-jeszcze nie piłują krat zębiskami. Ale Donek szarpie poidłem. :diabloti: Quote
pucka69 Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Inka pije cichutko wodę. Jadzia dziś nie kręci wiatraczkiem ;) a ja mam 37,1 i kaszlę jak gruźlik i nie mogę do końca tygodnia iść na zwolnienie :( Quote
pucka69 Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Halo !!!! Czy jest tu ktoś!!! Będę miała nowa świnkę!!! Hura!!!:multi: :multi: :multi: Ale - Jadziu! Pamiętam o Tobie! I codzienni patrzę czy wiatraczek się kręci .... Quote
pucka69 Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 hehe nie powiem dowiecie się wieczorem. Ale dziś jej jeszcze nie będę miała, ale już bedzie moja świnka tralala. Myślcie nad imieniem. Ludzkim... Quote
black sheep Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Ta, ja już tyle czasu czekam i nic nie wymyślono;) Mam hałaśliwe filmiki, ale nie wiem kiedy będę miała czas wrzucić;) Może wieczorkiem. Quote
pucka69 Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 ja wymyśliłam - MARUSIA - nie skomentowałaś nawet mojej propozycji ;( Quote
black sheep Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Marusia jest boskie:) Musiałam przegapić Quote
Recommended Posts