Jump to content
Dogomania

Swinka-makabra,czyli Klub Pomocy Świnkoosobom.SZUKAMY DT dla swinek,w calej Polsce!

Recommended Posts

Posted

[quote name='pucka69']słuchajcie - to bardzo dziwna aukcja - 20 szt tych zwierząt chce?[/quote]

Trzeba napisać do niego jako chętny, który odda i wypytać sie o wszystko...

• Replies 8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nie na futra-na futra to bez sensu, bo wtedy potrzebne są skórki podobne. Obstawiam węża albo worki teningowe dla psów do walk (szczególnie fretka). Niestety sporo oszołomstwa jest i zabierają też psy ze schronisk:shake:
Nie mam konta na allegro.

Neris-to znalazłam na forum rasowych w ogłoszeniach/ Nie wiem czy do oddania czy do sprzedania, można zapytać.
[B]Wysłany: Nie Sie 26, 2007 4:11 pm Temat postu: szukam domu dla... [/B]
[B]... kochającego domu dla pięknej peruwianki "Mini Meeris" w nietypowym ubarwieniu satynowa himalaja. Dziewczynka jest bardzo słodka i ma rewelacyjne usposobienie, ale nie ma predyspozycji hodowlanych. Jest bardzo wrażliwa i przeszła długotrwałą kurację przez co jest drobniutka, ponadto wymaga dobrej opieki /co akurat w jej przypadku jest czystą przyjemnością / Szukam dla niej troskliwego opiekuna, który nie obciąży jej zdrowia ! nie przeznaczy jej do krycia! a ona za [/B][B]to odda mu swoje malutkie serducho . Mini jest wymarzoną towarzyszką dla innej świnki tej samej płci!! Zainteresowanych proszę o kontakt mailowy: [/B][EMAIL="[email protected]"][B][email protected][/B][/EMAIL][B] lub tel: 606 61 37 38 / po godz.16/[/B]
[URL]http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=399201b8f63fea22[/URL]

Posted

[quote name='Neris']
Słyszałam wczoraj o gościu który skupował ślepe mioty szczeniąt... na rękawiczki je przerabiał,[/quote]
:crazyeye: :shake: :mad: :mad: :mad: :mad: :angryy: :angryy::angryy: :angryy: :angryy:

nie mam sił do "ludzi"

Guest Elżbieta481
Posted

Poco ja tu weszłam..?teraz mi się będa śniły te rękawiczki..Licho mnie tu przyniosło:-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-(
Ela

Posted

[quote name='basia']Czy do kogoś już doszły moje paczki??[/quote]
Ja dostałam dzisiaj (pięknie dziękuję, kaskę wpłacimy, jak siostra wróci)
Pisałam o tym od razu. Pięknie pachniało, musiałam oddać :-(
Co to te zielone patyczki?

Posted

[QUOTE]Pisałam o tym od razu. Pięknie pachniało, musiałam oddać :-(
Co to te zielone patyczki?[/QUOTE]
A czemu oddać??
Zielone patyczki to pędy wierzby ;) Te drugie to czereśnia. Chciałam jakieś pyszności znaleść poza siankiem i ziółkami.
[QUOTE]moje proski jak narazie nie chca jesc tych galazek [/QUOTE]
Z tego co zaobserwowałam niewszystkie świnki chcą je jeść, więc się nie przejmuj.

Czy ktoś kontaktował się z tą 11-latka z Ustronia, która chciała oddac chyba dwie świnki??

Posted

Oddać śwince morskiej, adres podałam Ci swój, bo jestem na urlopie, a siostra dużo pracuje i łatwiej mnie odebrać paczkę ;) Ukradłam po jednym patyczku dla moich szczurów i tą zieloną podniecone szamały aż zrobiły z niej drzazgi :evil_lol:
Więc muszę znaleźć jakąś fajną wierzbę. Ziółek nie lubią, nawet tych szczurzych. Misia rzuciła się na sianko jak głupia, w locie normalnie. :lol:

Posted

dzisiaj robie inhalacje dziewczynom w transporterku.. transporterek zakrylam kocykiem, one nie kichaja to zle? cos robie nie tak jak mam?
jak dla m nie klateczka fajna zeby swinki na ogrodzie mogly byc, tylko czy one po takiej drabince wejda? szczebelki nie maja zaduzej odleglosci ?