Korenia Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 [quote name='pucka69']słuchajcie - to bardzo dziwna aukcja - 20 szt tych zwierząt chce?[/quote] Trzeba napisać do niego jako chętny, który odda i wypytać sie o wszystko... Quote
pucka69 Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 to pisz szybko - bo ja juz zgłosiłam naruszenie zasad, bo mnie tz postraszył z ena pasztet albo na futra. Co on niby sprzedaje? Chęc nabycia? 20 szt? Quote
Korenia Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 Nie mam konta na allegro, tylko siostra ma, a ja nie mam hasła... może ktoś inny ma ? Quote
pucka69 Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 no ? halo! napiszcie do tego gościa! ja jakos nie mam pomysłu jak go podpytać. od razu bym napisala o tym pasztecie i po co? Quote
agamika Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 ale ja tez niewiem jak by go podpytać?, pozatym nic nie wystawiam to mało wiarygodna będe:oops: Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 nie na futra-na futra to bez sensu, bo wtedy potrzebne są skórki podobne. Obstawiam węża albo worki teningowe dla psów do walk (szczególnie fretka). Niestety sporo oszołomstwa jest i zabierają też psy ze schronisk:shake: Nie mam konta na allegro. Neris-to znalazłam na forum rasowych w ogłoszeniach/ Nie wiem czy do oddania czy do sprzedania, można zapytać. [B]Wysłany: Nie Sie 26, 2007 4:11 pm Temat postu: szukam domu dla... [/B] [B]... kochającego domu dla pięknej peruwianki "Mini Meeris" w nietypowym ubarwieniu satynowa himalaja. Dziewczynka jest bardzo słodka i ma rewelacyjne usposobienie, ale nie ma predyspozycji hodowlanych. Jest bardzo wrażliwa i przeszła długotrwałą kurację przez co jest drobniutka, ponadto wymaga dobrej opieki /co akurat w jej przypadku jest czystą przyjemnością / Szukam dla niej troskliwego opiekuna, który nie obciąży jej zdrowia ! nie przeznaczy jej do krycia! a ona za [/B][B]to odda mu swoje malutkie serducho . Mini jest wymarzoną towarzyszką dla innej świnki tej samej płci!! Zainteresowanych proszę o kontakt mailowy: [/B][EMAIL="[email protected]"][B][email protected][/B][/EMAIL][B] lub tel: 606 61 37 38 / po godz.16/[/B] [URL]http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=399201b8f63fea22[/URL] Quote
Neris Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 ja mogę napisać, ale poradźcie co Słyszałam wczoraj o gościu który skupował ślepe mioty szczeniąt... na rękawiczki je przerabiał, Quote
agamika Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 [quote name='Neris'] Słyszałam wczoraj o gościu który skupował ślepe mioty szczeniąt... na rękawiczki je przerabiał,[/quote] :crazyeye: :shake: :mad: :mad: :mad: :mad: :angryy: :angryy::angryy: :angryy: :angryy: nie mam sił do "ludzi" Quote
Guest Elżbieta481 Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 Poco ja tu weszłam..?teraz mi się będa śniły te rękawiczki..Licho mnie tu przyniosło:-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( Ela Quote
Korenia Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 [quote name='pucka69']rany boskie!!! na rękawiczki?[/quote] Jeżeli robią smalec z psów to czemu nie rękawiczki ? Quote
zasadzkas Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 [quote name='basia']Czy do kogoś już doszły moje paczki??[/quote] Ja dostałam dzisiaj (pięknie dziękuję, kaskę wpłacimy, jak siostra wróci) Pisałam o tym od razu. Pięknie pachniało, musiałam oddać :-( Co to te zielone patyczki? Quote
invictus hilaritas Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 moje proski jak narazie nie chca jesc tych galazek :( moze sie jeszcze przekonaja.. Quote
pucka69 Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 moje obdzierały z kory - i kore jadły. zostawały takie okorowane patyczki Quote
Korenia Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 Pucka wiesz może czy klatka jutro będzie? Bo jeżdżę z Kaziorrem do weta niedaleko księgarni i bym podskoczyła ;) Quote
basia Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 [QUOTE]Pisałam o tym od razu. Pięknie pachniało, musiałam oddać :-( Co to te zielone patyczki?[/QUOTE] A czemu oddać?? Zielone patyczki to pędy wierzby ;) Te drugie to czereśnia. Chciałam jakieś pyszności znaleść poza siankiem i ziółkami. [QUOTE]moje proski jak narazie nie chca jesc tych galazek [/QUOTE] Z tego co zaobserwowałam niewszystkie świnki chcą je jeść, więc się nie przejmuj. Czy ktoś kontaktował się z tą 11-latka z Ustronia, która chciała oddac chyba dwie świnki?? Quote
zasadzkas Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 Oddać śwince morskiej, adres podałam Ci swój, bo jestem na urlopie, a siostra dużo pracuje i łatwiej mnie odebrać paczkę ;) Ukradłam po jednym patyczku dla moich szczurów i tą zieloną podniecone szamały aż zrobiły z niej drzazgi :evil_lol: Więc muszę znaleźć jakąś fajną wierzbę. Ziółek nie lubią, nawet tych szczurzych. Misia rzuciła się na sianko jak głupia, w locie normalnie. :lol: Quote
Korenia Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 Pucka ponwiam pytanie! Wyczyść skrzynke, bo zapchana ;) Za minute wychodze z Kaziem :P Prosze o szybka odpowiedz :P Quote
pucka69 Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 czeka klatka. wiadomosc dotarła? czy szukac kto ma twój telefon? Quote
Korenia Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 Czesc, tu siostra Reni, juz jej wlasnie przekazalam informacje. Quote
pucka69 Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 o, to super, bo juz miałam do ulv albo visennej dzwonić :) Quote
basia Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 Hej! Co o tym myślicie? [URL]http://www.allegro.pl/item230226815_klatka_dla_krolikow_z_wybiegiem.html[/URL] Quote
invictus hilaritas Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 dzisiaj robie inhalacje dziewczynom w transporterku.. transporterek zakrylam kocykiem, one nie kichaja to zle? cos robie nie tak jak mam? jak dla m nie klateczka fajna zeby swinki na ogrodzie mogly byc, tylko czy one po takiej drabince wejda? szczebelki nie maja zaduzej odleglosci ? Quote
Czarne Słoneczko Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 [quote name='basia']Hej! Co o tym myślicie? [URL]http://www.allegro.pl/item230226815_klatka_dla_krolikow_z_wybiegiem.html[/URL][/quote] Uuuuau, ale fajne, chciałabym takie:) Taka letnia rezydencja Quote
Recommended Posts