pucka69 Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 zasadzkas - jaka jest Twoja propozycja na imię? Quote
Ayia Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 a moj chyba jednak Homer sie bedzie zwal... :oops: dzis poraz kolejny mnie zdziwil swoim zachowaniem... wlozylam mu marchewke do klatki, on po czasie zaczol szukac czegos i nagle na nia wlazl i sie przestraszyl i uciekl d domku i tak siedzial z 30min :-( Quote
Neris Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 A ja od soboty będę makabrystką pełną gębą!!!!!!!!!!!!! Quote
pucka69 Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 chyba swoimi propozycjami chcecie obrazić Łomiankę. Ayia - czy Wy byliscie u weta? Dziwne troche to świńskie zachowanie ... Quote
zasadzkas Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 [quote name='pucka69']zasadzkas - jaka jest Twoja propozycja na imię?[/quote] Łoleńka :evil_lol: Quote
Ayia Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 dzis caly czas padalo u mnie i dosc chlodno bylo :shake: nie pojechalismy nie mialam jak a autobusem nie bylo mowy :shake: mam nadziej ze jutro bedzie ladniej i ja zapakuje i pojade bo az mi smutno jak ja patrze jak ona tak sie zachowuje.. zawiesilam jej hamaczek dzis a ona co? zamiast wchodzic na niego to sie chowa pod nim :evil_lol: madra swinia :loveu: Quote
Korenia Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 [quote name='Ayia']dzis caly czas padalo u mnie i dosc chlodno bylo :shake: nie pojechalismy nie mialam jak a autobusem nie bylo mowy :shake: mam nadziej ze jutro bedzie ladniej i ja zapakuje i pojade bo az mi smutno jak ja patrze jak ona tak sie zachowuje.. zawiesilam jej hamaczek dzis a ona co? zamiast wchodzic na niego to sie chowa pod nim :evil_lol: madra swinia :loveu:[/quote] Świniak się chowa pod hamak, bo pada ;) Quote
Elurin Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 Pucka - ja ją wołałem Różyczka. I to imię wg mnie do niej pasuje. ale jeśli nie to - to może Jola? Chłopaki - labki ożywili się właśnie. Brykają, aż klatka skacze:lol: Tylko wieczorami wyłażą z domku, tak to siedzą jeden na drugim w środku. Neris - Twój Prążek zawsze w drzwiach przesiaduje, blokuje swoją świnkoosobą wejście. Najwyraźniej czuje się odpowiedzialny za bezpieczeństwo kumpli:evil_lol: Quote
Neris Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 Znaczy blokuje wejście świnkotyłkiem? Coś czuję że się dogadamy, ja to lubię charrakterrrne stworzenia. Quote
Elurin Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 [quote name='Neris']Znaczy blokuje wejście świnkotyłkiem?[/quote] Tak precyzyjnie to świnkocałością:lol: [quote name='Neris'] Coś czuję że się dogadamy, ja to lubię charrakterrrne stworzenia.[/quote] Ja też! Właśnie dlatego mam Bercika - świń z charakterkiem już od małego:loveu: Quote
pucka69 Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 Żadna Jola nie będzie! A Różyczka tym bardziej! Do Helenki mnie zmusiliście, Zyta - mój TZ wymyślił, a teraz JA wymyśle imie dla Łomianki! JA!JA SAMA! SAMIUSIEŃKA! Ale podpyta cWas chyba mogę?:) Quote
invictus hilaritas Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 pewnie ze mozesz :) ja nie mam pomysla jak narazie ale moze mi cos do glowy przyjdzie przez noc :) do zwirku jaka lopatka jest najlepsza?? [URL]http://www.krakvet.pl/trixie-lopatka-kuwety-duza-4050-p-3364.html[/URL] [URL]http://www.krakvet.pl/trixie-lopatka-kuwety-mala-4045-p-8984.html[/URL] czy inna? jaa jest najlepsza? Quote
pucka69 Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 A Lusia? Albo Walentyna ... Edit - ja mam tę pierwszą. jest bardzo dobra ... Quote
invictus hilaritas Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 Walentyna nie ... Lusia moze byc ;) Quote
agamika Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 przpraszam za offa:oops: , ale mam Pucka pytanie, czy mogłabym tą drogą co transporter przesłać materiały( tkaniny na pokrwce na posłania dla psiaków) ??[SIZE=1] pytam tak wstępnie, bo nie wiem , czy osoby dla których są, będą mogły je odebrać, ale zanim ich się spytam to wole najpierw się dowiedzieć czy jest to możliwe wogóle[/SIZE] Quote
pucka69 Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 z krakowa do W-wy znaczy? no mozna można ale dlaczego - Walentyna - nie? Quote
Elurin Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 Walentyna się kojarzy...Mnie z kolei Lusia się głupio kojarzy - salon fryzjerski, gdzie się strzygę tak się nazywa. Quote
pucka69 Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 Wy, młodzi to nie pamietacie - ale jakby bebebe tu była to by zaśpiewała razem ze mną- : "Walentyna, Walentyna to pierwsza w świecie podniebna miss, jej imieniem sie rozpoczyna, ten pierwszy Walentyna-twist" Quote
invictus hilaritas Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 walentyna jakos tak dziwnie.. a poza tym ja w walentynki urodzona i jakos mi to nie lezy.. Quote
zasadzkas Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 Ja mam Lusię - to imię bardzo fajne i praktyczne. Moja Lusia, dla tych, co niewiedzą: [url]http://www.mfoto.pl/uploads/1356/dscf2426_9de93.jpg[/url] Quote
agamika Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 zasadzkas, Lusia jest śliczna:loveu: , wygląda na bardzo bystrą :cool3: Quote
Recommended Posts