Jump to content
Dogomania

Swinka-makabra,czyli Klub Pomocy Świnkoosobom.SZUKAMY DT dla swinek,w calej Polsce!

Recommended Posts

• Replies 8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a moj chyba jednak Homer sie bedzie zwal... :oops:
dzis poraz kolejny mnie zdziwil swoim zachowaniem... wlozylam mu marchewke do klatki, on po czasie zaczol szukac czegos i nagle na nia wlazl i sie przestraszyl i uciekl d domku i tak siedzial z 30min :-(

Posted

dzis caly czas padalo u mnie i dosc chlodno bylo :shake: nie pojechalismy nie mialam jak a autobusem nie bylo mowy :shake: mam nadziej ze jutro bedzie ladniej i ja zapakuje i pojade bo az mi smutno jak ja patrze jak ona tak sie zachowuje..
zawiesilam jej hamaczek dzis a ona co? zamiast wchodzic na niego to sie chowa pod nim :evil_lol: madra swinia :loveu:

Posted

[quote name='Ayia']dzis caly czas padalo u mnie i dosc chlodno bylo :shake: nie pojechalismy nie mialam jak a autobusem nie bylo mowy :shake: mam nadziej ze jutro bedzie ladniej i ja zapakuje i pojade bo az mi smutno jak ja patrze jak ona tak sie zachowuje..
zawiesilam jej hamaczek dzis a ona co? zamiast wchodzic na niego to sie chowa pod nim :evil_lol: madra swinia :loveu:[/quote]

Świniak się chowa pod hamak, bo pada ;)

Posted

Pucka - ja ją wołałem Różyczka. I to imię wg mnie do niej pasuje. ale jeśli nie to - to może Jola?
Chłopaki - labki ożywili się właśnie. Brykają, aż klatka skacze:lol: Tylko wieczorami wyłażą z domku, tak to siedzą jeden na drugim w środku. Neris - Twój Prążek zawsze w drzwiach przesiaduje, blokuje swoją świnkoosobą wejście. Najwyraźniej czuje się odpowiedzialny za bezpieczeństwo kumpli:evil_lol:

Posted

[quote name='Neris']Znaczy blokuje wejście świnkotyłkiem?[/quote]
Tak precyzyjnie to świnkocałością:lol:
[quote name='Neris'] Coś czuję że się dogadamy, ja to lubię charrakterrrne stworzenia.[/quote]
Ja też! Właśnie dlatego mam Bercika - świń z charakterkiem już od małego:loveu:

Posted

Żadna Jola nie będzie! A Różyczka tym bardziej! Do Helenki mnie zmusiliście, Zyta - mój TZ wymyślił, a teraz JA wymyśle imie dla Łomianki! JA!JA SAMA! SAMIUSIEŃKA! Ale podpyta cWas chyba mogę?:)

Posted

pewnie ze mozesz :) ja nie mam pomysla jak narazie ale moze mi cos do glowy przyjdzie przez noc :)

do zwirku jaka lopatka jest najlepsza??

[URL]http://www.krakvet.pl/trixie-lopatka-kuwety-duza-4050-p-3364.html[/URL]

[URL]http://www.krakvet.pl/trixie-lopatka-kuwety-mala-4045-p-8984.html[/URL]

czy inna? jaa jest najlepsza?

Posted

przpraszam za offa:oops: , ale mam Pucka pytanie, czy mogłabym tą drogą co transporter przesłać materiały( tkaniny na pokrwce na posłania dla psiaków) ??[SIZE=1] pytam tak wstępnie, bo nie wiem , czy osoby dla których są, będą mogły je odebrać, ale zanim ich się spytam to wole najpierw się dowiedzieć czy jest to możliwe wogóle[/SIZE]

Posted

Wy, młodzi to nie pamietacie - ale jakby bebebe tu była to by zaśpiewała razem ze mną- :
"Walentyna, Walentyna to pierwsza w świecie podniebna miss, jej imieniem sie rozpoczyna, ten pierwszy Walentyna-twist"