Jump to content
Dogomania

Swinka-makabra,czyli Klub Pomocy Świnkoosobom.SZUKAMY DT dla swinek,w calej Polsce!

Recommended Posts

• Replies 8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

to pewnie ogłoszenie apsy ! Apso! Trezba wyrzucić je chyba?
Ksiązek jest wiecej - teraz w tym drugim pokoju tez jest taki sam regał. Przypominam ze pracuje od 10 lat w ksiegarni :)

Posted

[quote name='pucka69']to pewnie ogłoszenie apsy ! Apso! Trezba wyrzucić je chyba?
Ksiązek jest wiecej - teraz w tym drugim pokoju tez jest taki sam regał. Przypominam ze pracuje od 10 lat w ksiegarni :)[/quote]

Może nie ściągać ? Tylko umaszczenie się nie zgadza, ktoś może zadzwoni :)
Zazdraszczam zbioru.. kocham książki ;)

Posted

[quote name='pucka69']no to mów czego szukasz i wystawiam na bazarku! pracuje w ksiegarni z tanią ksiazka jak wiesz :)[/quote]

Na razie obecnie niczego nie szukam ;) Mam zrobiony zappas na wakacje ;) Często u was kupuje książki :P Tylko w fili we wrocławiu :P Ostatnio szukałam potopu i nie mieliscie [img]http://static.dogomania.pl/forum/images/smilies/icon_mad.gif[/img] Musiałam latać po innych księgarniach ;)

Posted

[quote name='invictus hilaritas']
tylko swinek mi brakuje, dobrze ze to blizej juz niz dalej ...[/quote]
Invictus, czy Ty szukasz świnek?
Na Allegro są świnki z Lubina:
[url]http://allegro.pl/item216212798_oddam_swinki_morskie_obior_osobisty_.html[/url]
Parka, samczyk wykastrowany, z książeczką zdrowia.
Wystarczy je pokochać :D

Posted

Powiem tak: co cztery świnki, to nie dwie.
Radzę to przemyśleć. Jeśli weźmiesz 2 samiczki + tę parkę, to samiec bez wątpienia tak ustawi towarzystwo, że będzie spokój i sielanka. Mówię poważnie.

Posted

u mnie 2 setki tak polaczone by nie wypalily:
1. mam maly pokoj i nie mam miejsca na polaczone 2 100- ki
2. moja klatke jest z ferplastu i otwiera sie tak :

[URL="http://imageshack.us"][IMG]http://img411.imageshack.us/img411/2546/dscf3411wm2.jpg[/IMG][/URL]

Posted

Na wielkość pokoju istotnie niewiele można poradzić :(
ale co do klatki, to wszystko ok, drugą taką samą ustawiasz przy pierwszej, otwierasz tak samo, a świnki przeskakują sobie pomiędzy klatkami -ok półroczna świnka śmiało przeskoczy taka kuwetę.
Nie, żebym Cię na siłę namawiała, bo przecież każdy z nas zna swoje możliwości i finansowe, i metrażowe, i wszelkie inne, ale...
co cztery świnki, to nie dwie :evil_lol:

Posted

Dziewczyny, jestem. Przepraszam, że tak późno, ale dostęp do netu wczoraj miałem tylko na czas aukcji, a dziś od rana praca.
Musiałem podnieść ofertę na koniec, bo kupujący podrzucił do 35-ciu. Pucka - liczę na tymczas u Ciebie! Aha, wziąłem klatkę, przyniosę koło 16.30.
Wysłałem maila do faceta, czekam na odpowiedź. Mój ojciec pracuje za Łomiankami, sam się zobowiązał do przywiezienia świni! O ile będzie można odebrać ją w dzień.
Invictus - podziwiam przygotowania!
Pucka - skąd ja znam te braki miejsca...ja sporo książek w piwnicy muszę trzymać...Coś z 1,5 tys...

Posted

to jak zapłacilismy 35,00 to wezmy moze i klatke bedzie na tymczas u mnie albo u kogos innego, jak myslicie? chyba ze spytac tego drugiego - ile by dal za klatke.
invictus - a może przemyśl wzięcie tych z Lubina! W takie upały te lepiej świnek nie wozić daleko!

Posted

[quote name='pucka69']to jak zapłacilismy 35,00 to wezmy moze i klatke bedzie na tymczas u mnie albo u kogos innego, jak myslicie? chyba ze spytac tego drugiego - ile by dal za klatke.[/quote]
Jasne, że klatkę wezmę! Myślę, że na razie bardziej nam sie przyda, niż ew. kasa ze sprzedaży (no, lepsza byłaby setka;), ale jak się nie ma...).
Invictus - zdecyduj. Faktycznie prosiąt w takie upały lepiej nie wozić daleko, chyba, że samochodem z klimą...