bico Posted July 19, 2012 Posted July 19, 2012 [quote name='kabaja']kamos bardzo dziękuje ,a czy mogłabyś zapytać ,bo ja to całkiem nie jestem Facebookowa a chyba nie ma tu więcej fanów Legitka[/QUOTE] inni fani też są ale także słabo facebookowi. Quote
kabaja Posted July 19, 2012 Posted July 19, 2012 fajnie ,że jest nas trochę więcej :lol: szkoda tylko ,że Legitkowi trafili się tacy nie facebookowi wielbiciele ;) swoją drogą po co wymyślili FB -chyba ,żeby utrudnić niektórym życie . Quote
kamos Posted August 5, 2012 Posted August 5, 2012 O Legitku nie ma żadnych nowych informacji- pomimo mej prośby na FB, od stycznia nikt do niego nie zajrzał:-( Quote
kabaja Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 pewnie o Legitku dowiemy się dopiero we wrześniu i mam nadzieje ,że będzie to informacja ,że ma domek . Obiecałam sobie nie ,że nie zarejestuje się na fb i pewnie prędzej bym pojechała do Lublina niż tam trafiła. Quote
misiek.d Posted August 7, 2012 Posted August 7, 2012 Witam, Ciesze sie ze tyle osób interesuje sie losem Legitka. Mnie nie ma w lublinie, ale dostaje informacje od wolontariuszy co czasem odwiedzaja schronisko w wakacje, że z nim wszystko wporządku ;) Zrobiłem filmik o legitku i wrzuciłem na fb (nie trzeba miec konta by oglądać profil schroniska na fb, nie można tylko dodawać komentarzy) [url]http://www.facebook.com/photo.php?v=507830255899403[/url] Też mam nadzieje że jak wróce po wakacjach do schroniska, to Legitek bedzie już w nowym domu ;) Pzdr Quote
kabaja Posted August 7, 2012 Posted August 7, 2012 misiek.d :loveu: wieści o Legitku jak dla mnie to najwspanialsza niespodzianka . Ten psiak ma coś w sobie ,że zapada w serduchu . Film super ,ja jak to mówią niektórzy miałam oczy w mokrym miejscu i wchodziłam w ekran .Bedę teraz go często oglądać . Ludziu Legitka gdzie jesteś ? Quote
misiek.d Posted August 7, 2012 Posted August 7, 2012 no z filmikiem sie troche namęczylem, bo nigdy wczesniej nie tworzylem takiego filmiku. Ale godzinka pracy i filmik jest ;) mam nadzieje ze odniesie skutek :) poki co dotarł do 2100 osób, a jest dopiero od 2h na fb ;) mam nadzieje że jak ktos zobaczy na filmiku jaki radosny psiak z Legitka, to przyjedzie do niego, a jak już raz go ktoś weźmie na spacer, to Legitek już sobie poradzi, bo na żywo jest super przytulaśny ;) Quote
kabaja Posted August 8, 2012 Posted August 8, 2012 oczywiście znowu dzisiaj oglądałam i uśmiecham do ekranu . Legitek jest cudowny i mam nadzieje ,że nie tylko my to zauważymy . Quote
kamos Posted August 9, 2012 Posted August 9, 2012 Udało mi się obejrzeć filmik z Legisiem( pomimo wakacyjnego wyjazdu ). W realu Legiś:loveu: jest na pewno jeszcze bardziej cudny niż na filmie, nie dziwię się, że ujął tyle serc, oby jak najprędzej spotkał swego ludzia. Kibicujemy mu nadal. Misiek.d dzięki za dobre wieści o psiaku.;) Quote
kabaja Posted August 22, 2012 Posted August 22, 2012 przypominam wszystkim o cudnym Legitku :loveu: Quote
kamos Posted August 22, 2012 Posted August 22, 2012 O nim nie da się zapomniec , zapada w serce:lol:. Quote
kamos Posted August 28, 2012 Posted August 28, 2012 Zaglądam do Legisia, może ktoś go wypatrzy ! Quote
kabaja Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 mi też się marzy aby ktoś Legitka zauważył i dał mu dom . Ciekawe czy jest gdzieś ogłaszany? Quote
kabaja Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 witaj Legitku :loveu: Już wrzesień a gdzie twój domek ? Quote
kabaja Posted September 30, 2012 Posted September 30, 2012 i co tam u Legitka? podbił czyjeś serce i znaalazł domek ? Quote
kamos Posted October 1, 2012 Posted October 1, 2012 [quote name='kabaja']i co tam u Legitka? podbił czyjeś serce i znaalazł domek ?[/QUOTE] No właśnie. Zaglądamy i pytamy . Quote
Funky Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 Udostępniłam Legitka na FB i będe go odwiedzać tutaj. Może to coś pomoże, bo jest taki piękny i do miziania, i do kochania, a nie do schronu! Quote
kabaja Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 o Legitek jeszcze komuś serce :lol: Funky fajnie ,że jesteś u cudnego psiaka . Jeśl jesteś na fb to czy możesz tam się zapytać co się z naszym ulubueńcem dzieje ,bo już tak dawno nie mamy informacji o nim ? Quote
kabaja Posted October 24, 2012 Posted October 24, 2012 co tam u ciebie Legituku? czy nadal w schronie ? Quote
kamos Posted October 24, 2012 Posted October 24, 2012 A gdzie się podziała założycielka wątku ? Kto może przekazac aktualne informacje o Legisiu ? Quote
kabaja Posted October 28, 2012 Posted October 28, 2012 mam nadzieje ,że się doczekamy na wiadomości . W takich przypadkach jestem zła ,że nie jeste facebookowa . Quote
kamos Posted October 29, 2012 Posted October 29, 2012 Na fb nie ma żadnych nowych wiadomości o Legitku, mam tam konto, jak pisałam wyżej na moje zapytanie o niego na fb nikt nie odpowiedział:shake: Quote
kabaja Posted October 30, 2012 Posted October 30, 2012 (edited) mam nadzieje ,że jeszcze ktokolwiek oprócz nas o Legitku pamięta . napisałam pw do miska.d ,bo na razie tylko taki pomysł przyszedł mi aby dowiedzieć się o Legitku Edited October 30, 2012 by kabaja Quote
misiek.d Posted October 30, 2012 Posted October 30, 2012 [quote name='kabaja']mam nadzieje ,że jeszcze ktokolwiek oprócz nas o Legitku pamięta . napisałam pw do miska.d ,bo na razie tylko taki pomysł przyszedł mi aby dowiedzieć się o Legitku[/QUOTE] no witam, jak widać ja nie używam tego forum ;) u Legitka wszystko w porządku :) tzn bez zmian. Cały czas jest tak jak było. [B]kabaja[/B], nie wiem gdzie pytałaś na fb o Legitka, bo nie przypominam sobie żadnej prywatnej wiadomości na jego temat, ani też nie ma żadnego komentarza pod zdjęciami czy filmikiem - ja i inni wolontariusze prowadzimy ten funpage i staramy się na wszystko odpisywać :) jeśli nam Twoja wiadomość umkła to przepraszamy. Nie zawsze sie tez wyświetlają powiadomienia. Najlepiej dodac komentarz pod zdjęciem (album "Psy do adopcji - kwarantanna"). [url]http://www.facebook.com/schronisko[/url] Teraz cały tydzień mnie nie będzie w schronisku, ale jak wróce to postaram sie cyknać dla Was jakieś fotki ;) pozdrawiam Quote
Recommended Posts