Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='kabaja']kamos bardzo dziękuje ,a czy mogłabyś zapytać ,bo ja to całkiem nie jestem Facebookowa a chyba nie ma tu więcej fanów Legitka[/QUOTE]

inni fani też są ale także słabo facebookowi.

• Replies 355
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

fajnie ,że jest nas trochę więcej :lol: szkoda tylko ,że Legitkowi trafili się tacy nie facebookowi wielbiciele ;) swoją drogą po co wymyślili FB -chyba ,żeby utrudnić niektórym życie .

• 3 weeks later...
Posted

pewnie o Legitku dowiemy się dopiero we wrześniu i mam nadzieje ,że będzie to informacja ,że ma domek . Obiecałam sobie nie ,że nie zarejestuje się na fb i pewnie prędzej bym pojechała do Lublina niż tam trafiła.

Posted

Witam,
Ciesze sie ze tyle osób interesuje sie losem Legitka. Mnie nie ma w lublinie, ale dostaje informacje od wolontariuszy co czasem odwiedzaja schronisko w wakacje, że z nim wszystko wporządku ;)
Zrobiłem filmik o legitku i wrzuciłem na fb (nie trzeba miec konta by oglądać profil schroniska na fb, nie można tylko dodawać komentarzy)

[url]http://www.facebook.com/photo.php?v=507830255899403[/url]

Też mam nadzieje że jak wróce po wakacjach do schroniska, to Legitek bedzie już w nowym domu ;)
Pzdr

Posted

misiek.d :loveu: wieści o Legitku jak dla mnie to najwspanialsza niespodzianka . Ten psiak ma coś w sobie ,że zapada w serduchu .
Film super ,ja jak to mówią niektórzy miałam oczy w mokrym miejscu i wchodziłam w ekran .Bedę teraz go często oglądać .
Ludziu Legitka gdzie jesteś ?

Posted

no z filmikiem sie troche namęczylem, bo nigdy wczesniej nie tworzylem takiego filmiku. Ale godzinka pracy i filmik jest ;) mam nadzieje ze odniesie skutek :) poki co dotarł do 2100 osób, a jest dopiero od 2h na fb ;) mam nadzieje że jak ktos zobaczy na filmiku jaki radosny psiak z Legitka, to przyjedzie do niego, a jak już raz go ktoś weźmie na spacer, to Legitek już sobie poradzi, bo na żywo jest super przytulaśny ;)

Posted

Udało mi się obejrzeć filmik z Legisiem( pomimo wakacyjnego wyjazdu ). W realu Legiś:loveu: jest na pewno jeszcze bardziej cudny niż na filmie, nie dziwię się, że ujął tyle serc, oby jak najprędzej spotkał swego ludzia. Kibicujemy mu nadal. Misiek.d dzięki za dobre wieści o psiaku.;)

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

Udostępniłam Legitka na FB i będe go odwiedzać tutaj. Może to coś pomoże, bo jest taki piękny i do miziania, i do kochania, a nie do schronu!

Posted

o Legitek jeszcze komuś serce :lol: Funky fajnie ,że jesteś u cudnego psiaka . Jeśl jesteś na fb to czy możesz tam się zapytać co się z naszym ulubueńcem dzieje ,bo już tak dawno nie mamy informacji o nim ?

• 3 weeks later...
Posted (edited)

mam nadzieje ,że jeszcze ktokolwiek oprócz nas o Legitku pamięta .
napisałam pw do miska.d ,bo na razie tylko taki pomysł przyszedł mi aby dowiedzieć się o Legitku

Edited by kabaja
Posted

[quote name='kabaja']mam nadzieje ,że jeszcze ktokolwiek oprócz nas o Legitku pamięta .
napisałam pw do miska.d ,bo na razie tylko taki pomysł przyszedł mi aby dowiedzieć się o Legitku[/QUOTE]

no witam, jak widać ja nie używam tego forum ;)
u Legitka wszystko w porządku :) tzn bez zmian. Cały czas jest tak jak było.
[B]kabaja[/B], nie wiem gdzie pytałaś na fb o Legitka, bo nie przypominam sobie żadnej prywatnej wiadomości na jego temat, ani też nie ma żadnego komentarza pod zdjęciami czy filmikiem - ja i inni wolontariusze prowadzimy ten funpage i staramy się na wszystko odpisywać :) jeśli nam Twoja wiadomość umkła to przepraszamy. Nie zawsze sie tez wyświetlają powiadomienia. Najlepiej dodac komentarz pod zdjęciem (album "Psy do adopcji - kwarantanna").
[url]http://www.facebook.com/schronisko[/url]

Teraz cały tydzień mnie nie będzie w schronisku, ale jak wróce to postaram sie cyknać dla Was jakieś fotki ;)

pozdrawiam