Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

To ja nie kabaja pytałam o Legitka na fb - wydarzeniu publicznym z dn. 26.11.2011 r. "Legitek blaga o pomoc!!!Pilnie potrzebny DT lub DS. Moje zapytanie znalazlo się pod filmikiem z dn.22.01.12 - ja pytałam o psiaka 18.07.12.
Najważniejsze, że mamy wieści, dzięki misiek.d.Z niecierpliwością czekam na zdjęcia - nie wiem czemu ale psiak bardzo zapadł mi w serce. Aha jeszcze jedno, czy Legitek ma ogłoszenia?Jak będziesz u niego wyściskaj go ode mnie.
Pozdrawiam!

• Replies 355
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

misiek.d dzięki że odpowiedziałeś na moje pw .Miałam cichą nadzieje ,że Legituś już w swoim domu . Cały czas rozglądam się po znajmomych czy ktoś by nie zechciał psiaka ,ale na razie wszyscy zapsieni .
Ode mnie też proszę wygłaskać Legitka .

• 1 month later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Legitku jedynie wirtualnie mogę ci złożyć życzenia z okazji Świąt abyś szybciutko znalazł swój wspaniały domek .
A dla nielicznych fanów Legitka życzenia wszystkiego najlepszego :tree1:

Posted

Kochany Legitku życzymy Ci najwspanialszego, własnego domku, a obecnym na wątku siły i wytrwałości w realizacji dalszej pomocy zwierzaczkom w potrzebie:lilangel:Niechaj dobre anioły czuwają nad Wami
Dziękujemy kabaja za życzenia:lol:

• 1 month later...
  • 1 month later...
  • 4 months later...
  • 3 months later...
Posted

Czy ktoś pamięta jeszcze o Legitku? Już listopad a tu żadnych wieści:-(, nie mogę znaleźc wieści o psiaku na FB, może ktoś coś wie,proszę o info...

Posted

ja cały czas myślę o nim .Miałam się wbrać do Lublina ,ale nie wypaliło . truskaawkab czy możesz napisać coś więcej co u Legitka , jak się czuje ,czy można mu pomóc -może jakieś ogłoszenia

Posted (edited)

U Legitka nic się nie zmieniło,jego stan zdrowia nadal bez zmian. Ogłoszenia wielokrotnie były robione niestety 0 zainteresowania... Jedyny sposób aby mu pomóc to znalezienie domu stałego albo tymczasowego,na to już także straciliśmy nadzieję. Legitek jest i będzie już zawsze psem przewlekle chorym,osoba która chciałaby mu dać dom musi się liczyć z tym,że będzie go trzeba leczyć do końca życia. Staramy się umilać mu schroniskowe życie spacerami i zabawami na wybiegu.

Edited by truskawkab
bład