Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Posted

meldujemy, że żyjemy, aczkolwiek bardzo szybko, bo zła pani nie ma czasu na biedne pieseczki.
W ogóle teraz z moim czasem kiepsko będzie, bo przeniosłam się do szkoły do wawy i sama podróż w jedną strone trwa prawie 2h. A już boję się myśleć, co będzie jak przyjdzie mi dłużej w szkole zostać...
Pochwalę się jeszcze, żę jestem w klasie artystycznej :cool3:

Posted

[quote name='Aleksandra95']Czemu szkołe zmieniłaś ? I na jaką ? ;)[/QUOTE]

Już od pierwszej rekrutacji chciałam iść do LO Batalionu 'Zośka' i nawet podanie tam złożyłam, ale rodzice mi w końcu nie pozwolili. A teraz o moim przeniesieniu tam zadecydował nietrafiony profil w pierwszej szkole i beznadziejni nauczyciele

Posted

[quote name='Victoria']Już od pierwszej rekrutacji chciałam iść do LO Batalionu 'Zośka' i nawet podanie tam złożyłam, ale rodzice mi w końcu nie pozwolili. A teraz o moim przeniesieniu tam zadecydował nietrafiony profil w pierwszej szkole i beznadziejni nauczyciele[/QUOTE]

Oooo, moja ciotka (w moim wieku jest) była w tej szkole, ale się przeniosła. wykończyły ją dojazdy-miała tak jak Ty. czasem kończyła o 18, a chodzi jeszcze na tańce do EDSu i nie dawała rady czasowo.;) a była na tym samym profilu. ;)

Posted

O maaatkoooo zrobiłam filmik sztuczkowy :lol:
nic mi nie wychodziło, ogólnie filmik delikatnie mówiąc kiepskawy... ;/ a muzyka wybrana pod wpływem emocji (3 najczęstrze słowa :lol: ) więc to jeszcze bardziej skiepszcza moje 'dzieło'
nie wyszło mi praktycznie nic co chciałam osiągnąć :roll:.
wiem, po prostu ten program jest dla mnie za głupi :diabloti:.

http://w652.wrzuta.pl/film/6mFWfrepVzS/lucha_sztuczki

Posted

[quote name='leónowa']Film nie jest kiepski, jest bombowy;) Mała świetnie sztuczkuje, mi brak do tego jakos chęci, ale patrząc na wasze osiągnięcia zacznę swojego czegoś fajnego uczyć:lol:
dziękować :D
niedługo postaram Cię jeszcze bardziej zmotywować :evil_lol:

[quote name='Aleksandrossa']Mój kochany smrodek :loveu:
;D

kolejny filmik :D
http://www.youtube.com/watch?v=kJsbGi5RhP8&feature=youtu.be

• 4 weeks later...
Posted

[quote name='Illusion']Ona ma wszystkie białe pazury? Jesteś geniuszem! :eviltong:
Ja sama obcinam Tosi, większość ma czarne i jak dotąd ani razu nie ciachnęłam jej za daleko (no i oby tak zostało) :cool3:.

nie, nie wszystkie xP
a tak serio, szarpnęła łapą i ciap... :diabloti:
Lusia też ma wszystkie czarne i ani razu za daleko nie obcięłam :p.

Gioco, miło nam :D

jak nie kupię czegoś na mróz to pies nie zostanie porwany aż do wiosny.. :roll:..

dziękujemy za wszystkie zachwyty :grins:

patrzcie jakiego mam słodziastego piesia :loveu:

a tu mokrego i nieśmierdzącego (nie prana od ostatniego strzyżenia...:siara:) piesia :loveu: