Victoria Posted September 1, 2012 Author Posted September 1, 2012 A prosze xd wszystkie kradzione oczywiście, bo aparatu nie brałam ;] od Amber Quote
Aleksandrossa Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 Następnym razem idę z Wami :loveu: Specjalnie do Wawy wpadnę :cool3: Quote
Victoria Posted September 1, 2012 Author Posted September 1, 2012 Amber, dziękować :D Ola wbijaj jutro ;] Quote
Leokadia Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 Wow świetne zdjęcia, nie ma więcej?:-( Quote
Victoria Posted September 16, 2012 Author Posted September 16, 2012 meldujemy, że żyjemy, aczkolwiek bardzo szybko, bo zła pani nie ma czasu na biedne pieseczki. W ogóle teraz z moim czasem kiepsko będzie, bo przeniosłam się do szkoły do wawy i sama podróż w jedną strone trwa prawie 2h. A już boję się myśleć, co będzie jak przyjdzie mi dłużej w szkole zostać... Pochwalę się jeszcze, żę jestem w klasie artystycznej :cool3: Quote
Aleksa. Posted September 16, 2012 Posted September 16, 2012 Czemu szkołe zmieniłaś ? I na jaką ? ;) Quote
Victoria Posted September 16, 2012 Author Posted September 16, 2012 [quote name='Aleksandra95']Czemu szkołe zmieniłaś ? I na jaką ? ;)[/QUOTE] Już od pierwszej rekrutacji chciałam iść do LO Batalionu 'Zośka' i nawet podanie tam złożyłam, ale rodzice mi w końcu nie pozwolili. A teraz o moim przeniesieniu tam zadecydował nietrafiony profil w pierwszej szkole i beznadziejni nauczyciele Quote
Aleksa. Posted September 17, 2012 Posted September 17, 2012 [quote name='Victoria']Już od pierwszej rekrutacji chciałam iść do LO Batalionu 'Zośka' i nawet podanie tam złożyłam, ale rodzice mi w końcu nie pozwolili. A teraz o moim przeniesieniu tam zadecydował nietrafiony profil w pierwszej szkole i beznadziejni nauczyciele[/QUOTE] Oooo, moja ciotka (w moim wieku jest) była w tej szkole, ale się przeniosła. wykończyły ją dojazdy-miała tak jak Ty. czasem kończyła o 18, a chodzi jeszcze na tańce do EDSu i nie dawała rady czasowo.;) a była na tym samym profilu. ;) Quote
Victoria Posted September 17, 2012 Author Posted September 17, 2012 to miala identycznie jak ja. ciekawe czy wytrzymam do konca ;] mam w klasie 4 osoby z eds, a ogolnie tanczacych chyba z 8-10 ale klasa swetna nie zaluje decyzji:multi: Quote
Victoria Posted September 21, 2012 Author Posted September 21, 2012 O maaatkoooo zrobiłam filmik sztuczkowy :lol: nic mi nie wychodziło, ogólnie filmik delikatnie mówiąc kiepskawy... ;/ a muzyka wybrana pod wpływem emocji (3 najczęstrze słowa :lol: ) więc to jeszcze bardziej skiepszcza moje 'dzieło' nie wyszło mi praktycznie nic co chciałam osiągnąć :roll:. wiem, po prostu ten program jest dla mnie za głupi :diabloti:. http://w652.wrzuta.pl/film/6mFWfrepVzS/lucha_sztuczki Quote
Leokadia Posted September 21, 2012 Posted September 21, 2012 Film nie jest kiepski, jest bombowy;) Mała świetnie sztuczkuje, mi brak do tego jakos chęci, ale patrząc na wasze osiągnięcia zacznę swojego czegoś fajnego uczyć:lol: Quote
Victoria Posted September 29, 2012 Author Posted September 29, 2012 [quote name='leónowa']Film nie jest kiepski, jest bombowy;) Mała świetnie sztuczkuje, mi brak do tego jakos chęci, ale patrząc na wasze osiągnięcia zacznę swojego czegoś fajnego uczyć:lol: dziękować :D niedługo postaram Cię jeszcze bardziej zmotywować :evil_lol: [quote name='Aleksandrossa']Mój kochany smrodek :loveu: ;D kolejny filmik :D http://www.youtube.com/watch?v=kJsbGi5RhP8&feature=youtu.be Quote
Victoria Posted October 24, 2012 Author Posted October 24, 2012 eee nikt już o nas nie pamięta to się przypomnimy :lol: biedny okaleczony pieseczek :twisted: Quote
DomixX Posted October 24, 2012 Posted October 24, 2012 O jejusiu. Jaka minka.. Co się w łapeczkę stało? Wygłaskaj po tym smutnym pysiu :loveu: Quote
Victoria Posted October 24, 2012 Author Posted October 24, 2012 Skrzywdziłam psu paznokcia.. nie moja wina - mogła się nie wiercić :diabloti:. nawet pisku nie było, tylko już trzeci opatrunek cały zakrwawiony :p Quote
Leokadia Posted October 26, 2012 Posted October 26, 2012 Jeny jakie figury on wyczynia, zawsze wzdycham na widok psów latających za frisbee:loveu: Quote
Illusion Posted October 26, 2012 Posted October 26, 2012 Ona ma wszystkie białe pazury? Jesteś geniuszem! :eviltong: Ja sama obcinam Tosi, większość ma czarne i jak dotąd ani razu nie ciachnęłam jej za daleko (no i oby tak zostało) :cool3:. http://img513.imageshack.us/img513/8072/imgp6648x.jpg :loveu: Quote
Gioco Posted October 27, 2012 Posted October 27, 2012 Hej :hand: Przyszłam z rewizytą i trafiłam na frisbee, które porwało psa :crazyeye: Super psiska. Będę zaglądać :-) Quote
Victoria Posted October 27, 2012 Author Posted October 27, 2012 [quote name='Illusion']Ona ma wszystkie białe pazury? Jesteś geniuszem! :eviltong: Ja sama obcinam Tosi, większość ma czarne i jak dotąd ani razu nie ciachnęłam jej za daleko (no i oby tak zostało) :cool3:. nie, nie wszystkie xP a tak serio, szarpnęła łapą i ciap... :diabloti: Lusia też ma wszystkie czarne i ani razu za daleko nie obcięłam :p. Gioco, miło nam :D jak nie kupię czegoś na mróz to pies nie zostanie porwany aż do wiosny.. :roll:.. dziękujemy za wszystkie zachwyty :grins: patrzcie jakiego mam słodziastego piesia :loveu: a tu mokrego i nieśmierdzącego (nie prana od ostatniego strzyżenia...:siara:) piesia :loveu: Quote
Leokadia Posted October 27, 2012 Posted October 27, 2012 http://img707.imageshack.us/img707/589/20120920091240.jpg tu to pewnie Pańcia chciała w ten wstręty śnieg sunie na dwór wyciągnąć:lol: Quote
Gioco Posted October 28, 2012 Posted October 28, 2012 http://img707.imageshack.us/img707/589/20120920091240.jpg - ślicznego masz piesia ale ten wzrok to jest taki deko kombinatorski :diabloti: http://img801.imageshack.us/img801/142/20121027215708.jpg - yoras i mokry śnieg to zazwyczaj wycieranie i suszenie. Moje mopy też w czynie społecznym odśnieżają dookoła domu :razz: Quote
Recommended Posts