AgnesB. Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 Nie chodzi mi o konkretne metody tylko źródła mówiące o teoretycznym aspekcie procesu nauki i motywowania psów. Mam ponad 3 letniego flata,próbuje różnymi metodami ale czuje że brakuje mi merytorycznych podstaw.Musze przyznać że jestem osobą "miękka" trudno jest mi korygować zachowania psa fizycznie ale jestem otwarta na wszystko.Zależy mi na chętnym do pracy i zadowolonym psie :) Quote
Mariusz1 Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 Opisz zachowanie psa bo bez tego to nici. Quote
AgnesB. Posted November 23, 2011 Author Posted November 23, 2011 bardziej mi chodzi o literature ogólną niż rozwiązywanie konkretnego problemu. :) Quote
Karilka Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 polecam książkę " Mój pies świadczy o mnie". Tam znajdziesz wszystko i ciut, ciut :) Quote
Martens Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 Do tego możesz poczytać Stanleya Corena ;) To już takie bardzo teoretyczne. Quote
AgnesB. Posted November 24, 2011 Author Posted November 24, 2011 właśnie kończę Corena i czuję dalszy głód wiedzy :D Quote
Recommended Posts