rudynpm Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 bla, nie jest smutno, jest ciężko. Misio był centrum naszej uwagi. Był dobry, łagodny, kochany. Sam fakt, że moi lekarze wspominają Misia...eeeeeeeee ;( Quote
Martika&Aischa Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 Za każdym razem jak tu wchodzę wierzę że nasz Misiu szczęśliwy, zdrowy i z uśmiechniętym pycholem biega z psiakami za Tęczowym Mostem. Quote
rudynpm Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 Kolejny miesiąc. 26 myślałam Misiu o Tobie. Wczoraj rozmawiałam z Panią Doktor, co Cię leczyła. Pamiętam i nigdy o Tobie Misiaczku nie zapomnę. Quote
Iljova Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 Nie sposób zapomnieć :(....................... Quote
piescofajnyjest Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 pamietam.........................:(( Quote
rudynpm Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 To prawda, o takim psie, jak Misio o chmurnym spojrzeniu nie da się zapomnieć. Pomimo tego, że byłam tylko DT, to i tak był to mój pies. Jest razem z moją Korą foksterierką. Tylko Kora była u mnie 13 lat, a Misio 0,5 roku. Quote
rudynpm Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 Pamiętam! Nigdy Miśku Ciebie nie zapomnimy. Quote
rudynpm Posted June 9, 2013 Posted June 9, 2013 26.05 minął rok, jak Misiek nie żyje. Nie odważyłam się wejść, napisać. U nas Misio jest ulubionym psem. Cała jego historia rozkłada na łopatki. Śpij spokojnie Misiu. Quote
IlonaS Posted June 10, 2013 Posted June 10, 2013 To była bardzo smutna historia, ale dzięki Wam swoje ostatnie dni życia spędził kochany i niezapomniany. Niech będzie szczęśliwy tam, gdzie odszedł. Quote
Recommended Posts