Anetka83 Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 Anashar napisał(a):No niech będzie, Pchełka zostanie u nas. Ale ja nigdy więcej nie zgodzę się a żadne DT, bo to już trzeci pies mający być na chwilę, który zostaje na stałe. Za szybko się przywiązuję. A mała się tak zżyła z Azą, że aż żal byłoby je rozdzielać :-( No nareszcie !!!! :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ja od początku (z resztą nie tylko ja) byłam pewna, że Pchełka zostanie u mojego braciszka... stopniowo wszyscy sie do niej coraz bardziej przywiązywali... a jak widziałam jak śpi obok naszego taty, albo babci... cudo :loveu::loveu: To kto się pisze na wizytę poadopcyjną ??? :eviltong: Quote
KasiaKia Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 To może jakieś zdjęcie? :) Na pewno troszkę urosła, zrobiła się z niej pannica. Chętnie zobaczymy :) Quote
Anashar Posted January 5, 2012 Author Posted January 5, 2012 No urosła, już 8kg waży ;) Pogoda na razie nie sprzyja zdjęciom, a jak wychodzę sam na raz z 2 albo 3 to jednak ciężko jeszcze aparat do tego wziąć, ale może w weekend jak śnieg spadnie, bo pewnie to będzie jedyna śniegowa okazja ;) Quote
MTD Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 Ty leniu gdzie byłeś jak Cię nie było na spacerze, Elena Wam tego nie wybaczy ! Pchełka pewnie też niepocieszona ;p Quote
Anashar Posted January 5, 2012 Author Posted January 5, 2012 Byliśmy na spacerze! Od 21.00 do 21.40 ;) Was nie było :mad: A ja chciałem od Was wytargować kalendarz z Mojego Psa dla TŻtki, bo jej obiecałem:loveu: Słyszałem kiedyś, że macie na zbyciu :eviltong: Quote
MTD Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 ups, wyszliśmy o czasie, ale najpierw ładowaliśmy karmę do auta, bo jedziemy jutro do Przytuliska, widocznie zeszło nam dłużej niż się spodziewaliśmy i się minęliśmy. Nie musisz się targować, przyniosę, ja będę miała taki: http://www.royal-canin.pl/kalendarz/ :loveu: z moim najcudniejszym zdjęciem:D Quote
Anashar Posted January 5, 2012 Author Posted January 5, 2012 Do Przytuliska? To może podjedziecie jeszcze teraz po dary? Bo mi się już w piwnicy wszystko nie mieści... A z Royala też nam załatwisz? :loveu: A ja mam taki kalendarz: http://www.dogomania.pl/threads/219751-Koniec!II-kalendarz-Dogomanii!-%C5%9ALIJCIE-ADRESY!! :multi: Quote
MTD Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 teraz to ja się kładę spać, zadzwonię po śniadaniu :) z royala to trzeba kupić royala :) Quote
AMIGA Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 Hmmmmmmmmmmmm bez wizyty poadopcyjnej (już nie mówiąc o przedadopcyjnej!) to ani rusz Quote
Asior Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 [quote name='Anashar']Bo ja się jeszcze w jednym psiaku zakochałem, w łapce, która ma rozszczepioną łapkę i bym ją wziął, ale przecież nie wymienię, za któregoś z moich psów, mimo, że miałem taki plan :roll: buuu wielka szkoda, że nie weźmiesz łapki :( te jej oczy nie dają mi spokoju.... Quote
Anashar Posted January 9, 2012 Author Posted January 9, 2012 Asior napisał(a):buuu wielka szkoda, że nie weźmiesz łapki :( te jej oczy nie dają mi spokoju.... http://photos-b.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/406617_267928006604136_100001608165010_758147_1190118240_n.$2 Mi też nie dają spokoju :( Ale nie miałbym sumienia oddać teraz tej małej jak tak się z nami zżyła. Najchętniej wziąłbym jako czwartą, ale wtedy obawiam się, że sam musiałbym szukać DS... Nie ma w jej sprawie żadnych ogłoszeń? Weź wrzuć ją na stronę główną krakowskich adopcji i załóż jej wydarzenie na fb i będziemy promować. I musi znaleźć jak najwspanialszy domek :loveu: Quote
Asior Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 [quote name='Anashar']Mi też nie dają spokoju :( Ale nie miałbym sumienia oddać teraz tej małej jak tak się z nami zżyła. Najchętniej wziąłbym jako czwartą, ale wtedy obawiam się, że sam musiałbym szukać DS... Nie ma w jej sprawie żadnych ogłoszeń? Weź wrzuć ją na stronę główną krakowskich adopcji i załóż jej wydarzenie na fb i będziemy promować. I musi znaleźć jak najwspanialszy domek :loveu: Maćku ja nie umiem wydarzeń robić :/ na facebooku ma cały album wrzucony: http://www.facebook.com/media/set/?set=a.267927956604141.65908.100001608165010&type=3 pod albumem tekst do ogłoszeń: Wiem, że nikt mnie nie zechce. Jestem serce, które może kochać bezgranicznie, ale mam chorą łapkę - taka się urodziłam. Lekarz może wyleczyć moją łapkę, ale nadzieja, że jakiś człowiek jest mi przeznaczony, zależy tylko od ... psiego nieba. Takie niebo na pewno istnieje, zmieściło się w nim wiele szczęściarzy. Bardzo się boję, że nie pokocha mnie nikt. Popatrz mi w oczy - uwierzysz... Quote
Anashar Posted December 16, 2012 Author Posted December 16, 2012 Poznajecie gadzinę? Psuj niesamowity z niej jest ;) Quote
edit_f Posted December 17, 2012 Posted December 17, 2012 że tak niemądrze zapytam: pchełka to ta z prawej? jeśli tak, niezły jamnik z niej wyrósł :) śliczna :) Quote
Anashar Posted December 18, 2012 Author Posted December 18, 2012 Tak, jamnik jak się patrzy :diabloti: Quote
Recommended Posts