Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='sota36']taaaaaa, so "niesamowite", ze po lanolinie mialam jeden wielki koltun.[/quote]

Ja lanoliny używam właśnie do rozczesywania.
Jest OK :)

Posted

Jeden woli rybki, drugi akwarium, trzeci prosi o wode :)
Czyli jednemu pasuje to, drugiemu cos innego. Po przygodach z 1AllSystem - firmie mowie - dziekuje! Nie skorzystam. A stosowalam kilka ich produktow.

Posted

Stosowałam AllS, ale byłam ciekawa innych kosmetyków więc wypróbowywałam inne firmy łącznie z polskimi (Vulpes i Dr Lucy), efekt jest taki, że wróciłam do 1AllS i jestem zadowolona.

Posted

Ja też uzywam u swoich 1 All System, lanolina w ateozolu jest super do rozczesywania i nawilzania,A zwykła lanolina uzywana tak jak podaje producent i z umiejetnym zastosowaniem dla mnie nie do pobicia.
ale trzeba to umiec zastosować bo nie trudno narobić tłustych plam na psie.

Posted

z ALL SYSTEM uzywam jedynie szamponu wybielajacego dla mojego shihtzu;-) i jestem z niego bardzooo zadowolona .Stosuje go głownie na lapy i brzuch poniewaz jako niskopodłogowiec zbiera wszelki brud. Uzywałąm rowniez innych preparatow tejze firmy dla mojego briarda ale.........nie byłam zadowolona o lanolinie nawet nie wspomne ..dla nas to produkt beznadziejny;-)

Ale jak wiadomo ile ludzi tyle opini ;-)

• 2 weeks later...
Posted

Czy ktoś używał takie cudo do zwiększenia objętości włosa? 1 ALL SYSTEM 3D Volumizing spray - spray zwiększający objętość?? Czy rzeczywiście tak zwiększa objętość, jak podaje producent?

Posted

Mojej suczy przesuszało włos. Efekt był, ale jakim kosztem. Natomiast znam owczarkarzy którzy jak się im pies wysypał przed wystawą to jechali tym a potem spray norkowy i psy wyglądały o niebo lepiej.

Posted

[B]Bura[/B]-Dziękuję za opinię.Chyba kupię ten preparat. Stosowałaś na suchy włos w domu, czy na wystawie przed wyjściem na ring? Jak szybko schnie?
Większość preparatów zwiększających włos, może zawierać silikon, który może powodować wysuszenie włosów.
Po wystawie myślę, aby zastosować odżywkę nawilżającą w celu regeneracji włosów, powinna pomóc.

• 7 months later...
Posted

na jakiej zasadzie działa LANOLINA PLUS ? pisze ze zmiekcza wlos...ja mam pudle wiec pudel nie moze miec lejącego.. czy ten zmiekczony włos jest tylko gdy olej jest na włosach czy po zmyciu go rownież jest zmiekczony ?
a moze ta lanolina nie zaleca sie dla pudli ???

• 2 months later...
Posted

[quote name='Niuflandia']Słuchajcie możecie podać mi linka gdzie można kupić taką lanolinę ?[/quote]
Prosze (mozna delikatnie negocjowac upusy)
[url=http://www.1allsystems.pl/]AllSystem[/url]

Posted

[COLOR=Navy]

Witam
Stosowałam wiele kosmetyków różnych firm, ale najbardziej odpowiednie dla mojego psa to jednak All SYSTEM.
Należy dużo eksperymentować z różnymi firmami, co pochłaniania niestety dużo pieniążków, bowiem kosmetyki są naprawdę drogie.
Do kąpieli należy używać właściwych dla typu szaty szamponów i odżywek, co sprawia, że strzyżenie i rozczesywanie sierści staje się łatwiejsze i szybsze, a sierść uzyskuje właściwą oraz naturalną strukturę.
Papiloty to nieodzowny atrybut Yoreczka - w sprzedaży wysyłkowej dostępne są specjalne papierki /sprowadzane z zachodu/ i preparat nawilżający All SYSTEM.
Nie polecam gumek "receptorek"
Przepraszam, że nie podaję szczegółów, ale każdy właściciel ma swoje tajemnice. [/COLOR]

• 7 months later...
Posted

Odświeżę temat. Czy ktoś stosował Invisible Hold Setting&Styling Gel? Czy ten specyfik nadaje się na wystawę? Chodzi mi o wygładzenie trochę przesuszonego włos. Czy po nim włos będzie lejący? Bardzo proszę o odpowiedź.

• 1 month later...
Posted

który szampon lepiej wybiela

#1 ALL SYSTEMS Pure White Lightening Shampoo czy #1 ALL SYSTEMS Professional Formula Whitening Shampoo

??????????????????????????????/

:):):)

Posted

[quote name='Hawanka']który szampon lepiej wybiela

#1 ALL SYSTEMS Pure White Lightening Shampoo czy #1 ALL SYSTEMS Professional Formula Whitening Shampoo

??????????????????????????????/

:):):)[/QUOTE]

Z Pure Wite radzę uważać i myć psa w rękawiczkach. Osobiście miałam mocno popękaną (plus swędzenie) skórę na rękach a psu też niestety podrażnił skórę
Zaskoczyłam dopiero za drugim razem, że jest to związane z ww. szamponem.

Posted

[quote name='bachar']Z Pure Wite radzę uważać i myć psa w rękawiczkach. Osobiście miałam mocno popękaną (plus swędzenie) skórę na rękach a psu też niestety podrażnił skórę
Zaskoczyłam dopiero za drugim razem, że jest to związane z ww. szamponem.[/QUOTE]
Czyli ten ---> bedzie łagodniejszy 1 ALL SYSTEMS Professional Formula Whitening Shampoo no i ten kupimy :)

• 3 weeks later...