arabiansaneta Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 Spojrzenie ma super, takiego niby niewiniątka... Quote
barbara.h Posted January 11, 2012 Author Posted January 11, 2012 [quote name='arabiansaneta']Spojrzenie ma super, takiego niby niewiniątka... I taka właśnie ona jest, ale jest z niej jeszcze spryciara, że hej! dzisiaj wypuściła córka ją na dwór i sobie poszła, zapominając o suni, takich spazmów dostała przed drzwiami balkonowymi, że nie było mowy, aby dłużej na dworze została:razz: DOBRANOC :p Quote
barbara.h Posted January 15, 2012 Author Posted January 15, 2012 Miałam kilka telefonów, dzisiaj jeden Pan nawet mi nawtykał, że chyba ja tak lubię żeby do mnie dzwonić, jak mu powiedziałam, że mam już prawie dom dla suni, ale w połowie, bo jeszcze mąż pani która u mnie była musi wrócić z delegacji. Pan się obruszył, że chciałabym do niego kogoś wysłać, i z ironią zapytał, a może jeszcze zdjęcia mam pani co tydzień wysyłać!? jeszcze coś mówił o alimentach:roll: Pani chętna na sunię, która trzyma psa w kojcu na podwórku, który jest w ogóle nie wypuszczany. Pani która nie zgadzała się na sterylizację, i na podwórku ma 4 psy w klatkach :crazyeye: Została mi rodzina z Lublina, która mieszka w bloku a za blokiem wąwóz, gdzie jest świetne miejsce na spacery, i mają przygarniętego kota. Pani Natalia była u mnie z córką (9 lat) jeszcze przed niedzielą we wtorek, bardzo im się sunia spodobała, i zaprosiła nas do siebie, byłam tam, sunia zachowywała się grzecznie, nie bała się i nawet poszła do kuchni gdzie znalazła jedzenie kota, teraz poczeka u mnie na powrót męża pani Natali. Mam tylko jeden kłopot, sunia ani razu nie załatwiła mi się na smyczy :shake: więc trzymamy kciuki za domek dla Czarnej :lol: Dzisiaj byliśmy na szkoleniu, zaraz wrzucę kilka fotek, jak mała szalała w śniegu. Quote
Javena Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 Jaka ona malutka przy tych onkach. Fajnie by było ,żeby domek znalazła. Trzymamy kciuki . Quote
barbara.h Posted January 15, 2012 Author Posted January 15, 2012 Mam wiadomość! dobrą oczywiście:lol: sunia na pewno zostaje w Lublinie, idzie do p. Natalii, dogadaliśmy tylko się z tym, że zabiorą ją ode mnie za 10 dni, kiedy pan wróci. Więc na razie na wszelki wypadek tytułu nie zmieniam, dopiero jak sunia będzie w domu stałym. aha, najważniejsze!!!! sunia w końcu załatwiła się na smyczy( pierwszy raz!) o to najbardziej się martwiliśmy się:multi: przetrzymałam ją dzisiaj 6 godzin! chyba dwa razy chciała na dwór, ale nie wiedziałam czy do Inezki czy na sikanie, potem od razu na smycz i połaziłyśmy parę minut i gotowe! komplet! :lol: Quote
barbara.h Posted January 15, 2012 Author Posted January 15, 2012 Z koleżankami (Perełka, Pipi, Czarna) Quote
Javena Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 Superowo ,Czarnulka gotowa do adopcji!!!!!!!:evil_lol::evil_lol: Quote
Ty$ka Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 O, super ;) To kciukujemy za udaną adopcję :D Quote
barbara.h Posted January 26, 2012 Author Posted January 26, 2012 (edited) Właśnie tęsknie i zastanawiam się, czy sunia nie płacze, jak tam na pierwszym spacerze było? martwi mnie to, że bała się trochę pana, bo córki mniej( 10 lat) a moja wnuczka ciągle pod stół do psiego koszyka wchodzi i jakby szukała Czarnej. Spakowałam małej (teraz Sonia!) karmę, kocyk, podarte pluszaki i ulubioną piłeczkę, napiekłam ciasteczek wątrobianych i spakowałam też kostki ze ścięgien. Dodam, że to pierwsza sunia która po odrobaczeniu nie miała robaków :lol: Kilka fotek Wnuczki z Czarną:multi: Edited January 26, 2012 by barbara.h Quote
Javena Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 Jesli będzie miała dobrze,to szybko sie przyzwyczai. Nie martw sie .Za jakis czas zadzwonisz i dowiesz sie ,a potem ,mozesz nawet odwiedzic. Nasza Milusia z częstochowskiego schroniska znalazła dom .Była u mojej siostry w D. T. Na chwile biegała szukała Pani ,ale potem zajęła sie koścmi i zupełnie zapomniała. http://www.dogomania.pl/threads/221007-przyjecha%C5%82a-ze-schroniska-do-nowego-domu!-Ale-jej-nie-chc%C4%85!-W-AWARYJNYM-DT-JAWORZNO Quote
Recommended Posts