Jolanta08 Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 A jakiś choćby płatny DT w okolicy? Quote
Nadziejka Posted November 25, 2011 Author Posted November 25, 2011 :modla::thumbs::thumbs:cioteczki kochane ..... mnie sie w nocy sni ta malunia ..... aby tylko zdazyc .... na bazarenku pusteczki....:-(cioteczko , dt by sie moze i znalazl ale trzeba pieniazkow :modla::modla::iloveyou: Quote
DORA1020 Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 No,niestety,zawsze te pieniazki.....moze jeszcze cos uzbieramy zanim zabierze sie sunie. To nie taka prosta sprawa uratowac ta mala,a jeszcze jest tam malutki szczeniaczek,w tym tygodniu Krystyna sprobuje dogadac sie z tym ludzmi,zeby oddali psy,a jak nie trzeba bedzie oficjalnie wystapic z pismem do gminy. Quote
Jolanta08 Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 Deklaruję 10 zł,niestety nie mogę więcej Quote
diana79 Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 biedactwa nie mogą zostać u tych potworów :( Quote
diana79 Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 cytuję wypowiedź Żuni z ogólnego szczebrzeszyniaków Napisał Żunia Już wiem. Te 2 psy, które zostały w Michalowie trzeba zgłosić pisemnie ( można telefonicznie, ale na pismo gmina musi zareagować ) w gminie. Ten ichni inspektor zawiadamia schron i dalej działa kierownik. Można gminę postraszyć powiatowym weterynarzem , który ma możliwość sprawdzić inspektora i stwierdzić, czy psy są właściwie leczone i mają zapewnione dobre ( zgodne z przepisami ) warunki. Quote
DORA1020 Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 Wlasnie,trzeba przemyslec jak to rozgryzc,z wlasnego doswiadczenia wiem,ze nie jest latwo. Quote
__Lara Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 Zapisuję. Jeszcze 2 psy do wyciągnięcia :( Quote
Nadziejka Posted November 30, 2011 Author Posted November 30, 2011 :modla::iloveyou::thumbs::thumbs::thumbs:Dorciu1020 myslcie czarodziejki , trzymamy mocno za sunie i dzidzia....:-(:-(:-( serdunka dwa w koszmarze ....:shake: Quote
DORA1020 Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 W tym tygodniu mam mase roboty,i sterylke Muszki,i wyjazd do DS suni z terminalu i prosby o wizyty p/adopcyjne i tutaj na miejscu,ehhhh ale o psinkach nie zapominam,musze zorganizowac Krystynie wyjazd do Michalowa,ona nie ma auta,ani pieniedzy na autobus,zeby tam dojechac. Moze uda sie w piatek.Dziekuje Kochane cioteczki,ze tu jestescie. Quote
Jolanta08 Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 Trzymam kciuki aby psinki były jak najszybciej zabrane :thumbs: Quote
diana79 Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 sunia jest malutka może znajdzie się ktoś kto się nią zaopiekuje? a szczeniak powinien szybko domek znaleźć Quote
Mazowszanka13 Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 Bardziej zdenerwowałam się postawą policji niż wiadomością o kolejnych dręczycielach,bo od policji należałoby spodziewać się więcej niż od zwykłych prymitywów. Biedne psy. Quote
DORA1020 Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 [quote name='Mazowszanka']Bardziej zdenerwowałam się postawą policji niż wiadomością o kolejnych dręczycielach,bo od policji należałoby spodziewać się więcej niż od zwykłych prymitywów. Biedne psy.[/QUOTE] No coz policja zachowala sie tak a nie inaczej,oprawcy ciesza sie,ze maja poparcie policji Quote
DORA1020 Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 Krystyna bedzie tam jutro,zobaczymy jak sie sprawy maja. Quote
DORA1020 Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 Tak cicho na watku,jak tu pomoc psiakom:-( Deklaracji malo,tylko 10zl to gdzie zabrac te pieski? Dzwonila funia,ze moze przyjac psiaki,ale z zabezpieczeniem finansowym,czyli 250zl za jednego,a deklaracji malo. kochane cioteczki,rozsylajmy watek,zeby uzbierac na pomoc psiakom moze ktos zrobi wydarzenie na FB,tam tez jest pomoc. Psiaki beda mogly byc w hoteliku u funi,ale musza miec na to kase:-( Quote
Jolanta08 Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 Ja niestety ale nie jestem na FB ,czy wiadomo już co z psiakami? Kto umie robić banerki?? Quote
Nadziejka Posted December 6, 2011 Author Posted December 6, 2011 :modla::iloveyou::modla:cioteczki rozsylamy rozsylamy , ale tyle biedakow wokol , ze malo cioteczek przychodzi , bo nie wiadomo gdzie leciec najpierwej ech .....:-( 250 za jedna niunie i za szczeniaczka tez 250? cudzik niechaj sie stanie , ludeczkowei przybywajcie juz mroziska a te biedaczki tam .......:-( Quote
diana79 Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 szczeniak może by gdzieś bezpłatny Dt znalazł? była u nich może Pani Krystyna? da radę zrobić jakieś fotki psiaków aby im można domów szukać? Quote
DORA1020 Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 Na razie trzeba pomyslec o wyciagnieciu z tamtad suni,niestety nie chca jej oddac. To jest patologia,Krystyna byla tam,zastala cale towarzystwo "pod wplywem",agresywnych,szkoda gadac. Jedyna nadzieja w wykupieniu suni i umieszczeniu jej w Dt. Quote
Jolanta08 Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 Patologia z reguły zgadza się oddać psa za flaszkę wódki,co powiedzieli i za co bądź za ile oddadzą sunię? Quote
Nadziejka Posted December 7, 2011 Author Posted December 7, 2011 o matenko ......:shake::-( ..... Quote
DORA1020 Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 [quote name='Jolanta08']Patologia z reguły zgadza się oddać psa za flaszkę wódki,co powiedzieli i za co bądź za ile oddadzą sunię?[/QUOTE] No mysle,ze za ta flaszke pewnie by oddali,jeszcze tak trzeba sprobowac. Quote
Jolanta08 Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 [quote name='DORA1020']No mysle,ze za ta flaszke pewnie by oddali,jeszcze tak trzeba sprobowac.[/QUOTE] Moze akurat się uda... Quote
Nadziejka Posted December 8, 2011 Author Posted December 8, 2011 [SIZE=4][COLOR=purple]Doro kochana , bazarus na sunieczke sie zakonczyl , bede cie prosila , abys swoje konto podawala cioteczkom , ktore kupowaly na bazarenku :modla::thumbs::thumbs::thumbs:trzymam calem swem sercem za te bidunie ...... :-( [URL]http://www.dogomania.pl/threads/218188-koniec-rozliczamy1-!-Pipinia-Gonzales-zaprasza!od22.11-7.12-godz-22.00[/URL] zaraz zrobie rozliczonko- na bazareczku i wysle pw tobie , ile ktora cioteczka , ma wyslac do ciebie Dorciu - dla sunieczki:modla:bedzie okolo 70 zlociszkow , 4 cioteczki kupujace . pozdrawiam kochaniiiii[/COLOR][/SIZE] Quote
Recommended Posts