Jump to content
Dogomania

"Tresura psów-i kto tu kogo prowadzi na smyczy?"-G.J.Bielakiewicz

Recommended Posts

Posted

ja bylam u kolezanki z resztą z dogomani <ewelinabuck> i własnie kupia sobie tą książke
według mnie jest super
przejrzałam ją tylko bo gruba jest
ale polecam - wiele rzeczy mozna sie dowiedziec i przy okazji nauczyc psa podstawowych komend i paru fajnych sztuczek.
Moze sama ją zakupie ? zobaczymy
o ile sie nie myle kosztuje jakies 34.90 ?

• 3 months later...
Posted

Witam dziewczyny, czy któraś z was przeczytała już tę książkę bo zastanawiam się nad kupnem ale nie wiem czy jest warto. Czy autor porusza kwestie nowoczesnych metod szkolenia?

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Nie mogąc się doczekać opini na temat tej książki właśnie przed chwilką ją kupiłam jak przeczytam to podziele się opinią na jej temat. Po przeglądnięciu wydaje się ciekawa ale pozory czasem mylą.

Posted

Właśnie jestem w trakcie jej czytania narazie super, łatwa, przejrzysta - fajny pomysł z tymi uwagami lub wskazówkami psianymi innym kolorem.

Posted

A ja mam pytanie z innej beczki: jest tam sporo słownictwa specjalistycznego? Mam na myśli to czy jest tam sporo zwrotów, słów, nazewnictwa z zakresu właśnie komend, sztuczek, sportów psich?
Pisze pracę filologiczno-kynologiczną, tzn. muszę opisać/zbieram materiały słownictwo/o słownictwie środowiskowym posiadaczy i hodowców psów... :)

• 4 weeks later...
Posted

Ja kupiłam tę książke w Empiku, nie wiem czy w jakieś księgarni wysyłkowej jest ale chyba Empik też prowadzi sprzedaż przez internet.

Posted

'Tresura psow I kto tu kogo prowadzi na smyczy?' Gerylin J. Bielakiewicz?

mam, wydaje sie w miare przyjemnie napisana, tylko ze, opiera sie na KLIKERZE, mnie to srednio odpowiada (a wzmianki o tym na okladce i w opisie nie widzielem), wiec na razie ja zarzucilem, moze kiedys sie przekonam do klikera to odkurze

• 5 months later...
Posted

przeczytalam wiec pisze. bardzo mi sie podobala, wiec polecam. najbardziej zainteresowaly mnie rozdzialy o sztuczkach ( zarowno tych z aportem) i wreszcie nauczylam suke turlania wg tamtego przepisu :cool3:.

pozdrawiam