Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

2 listopada znalazłam szczeniaka biedaczek przemieszczał się przez nasza ruchliwą ulicę .
Postanowiliśmy go zabrać bo pewnie wpadł by pod samochód .
Nie kojarzę żeby ktoś w naszej okolicy miał takiego pieska .
Nikt go nie szuka .
Piesek jest trochę nieufny do obcych ,jest też okropnym, panikarzem ,jest wychudzony ale nie wygląda na chorego
Zostanie odrobaczony i odpchlony ewentualnie zaszczepiony jak starczy mi funduszy .
Na razie szukamy właściciela choć wątpię że się znajdzie .

Jak na szczeniak jest nie kłopotliwy ,nie ma jednak na tyle czasu żeby zajmować się jego wychowaniem ,dlatego fajnie było by aby trafił do nowego domu .
Roboczo dzieci nazwały go Hachiko (chacziko),maluch lubi sobie poszczekać ,
spokojnie dogaduje się z naszymi psami i kotem .

Szukamy maluszkowi nowego domu .
Będzie wydany po podpisaniu umowy adopcyjnej Fundacji Chatul

Posted

ATLANTYDA napisał(a):
Cziko był dziś u p.dr dzielnie zniósł szczepienie ,oraz czipowanie maluch jest zdrowy ,ma ok 4-5 m-cy .
Musze go szybko ogłaszać bo szkoda żeby się u nas zasiedział.

koniecznie ...bo potem większy żal oddać

Posted

[quote name='maggis1980']Slodziak nad slodziaki. Tak mi zal, ze nie moge miec juz wiecej zwierzat w domu :(

To mamy taki sam problem ,zapewne jak wiekszość z nas .

Dziękujemy za odwiedziny .

Cziko ma pierwsze ogłoszenia:

http://tablica.pl/oferta/chatul-pieciomiesieczny-szczeniak-hachiko-chce-miec-wlasciciela-IDugeW.html
http://katowice.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-CHATUL-pieciomiesieczny-szczeniak-Hachiko-chce-miec-wlasciciela-W0QQAdIdZ330935711

Posted

Ludzie dzwonią ,wczoraj pan mówi że wziąłby tego pieska ,miał jeszcze raz oddzwonić bo nie bardzo mógł rozmawiać ,ale nie oddzwonił:roll:.I dziś pani chciała by psiaka mieli owczarka który, zwiał, niby dom z ogrodem ,ale w perspektywie kojec jakoś mi to nie leży :shake:.Nie takiego domu szukam ;)

Posted

akasha3791 napisał(a):
Zdecydowanie nie do kojca. Zaraz wydrukuję jego zdjęcie i rozpoczynam lokalne poszukiwania potencjalnych przyszłych właścicieli. :)

Super dzięki .On potrzebuje ludzia który z nim będzie coś robił ,fajnie skupia się na człowieku .
Nauczył się siad i piątki przybija