ATLANTYDA Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 2 listopada znalazłam szczeniaka biedaczek przemieszczał się przez nasza ruchliwą ulicę . Postanowiliśmy go zabrać bo pewnie wpadł by pod samochód . Nie kojarzę żeby ktoś w naszej okolicy miał takiego pieska . Nikt go nie szuka . Piesek jest trochę nieufny do obcych ,jest też okropnym, panikarzem ,jest wychudzony ale nie wygląda na chorego Zostanie odrobaczony i odpchlony ewentualnie zaszczepiony jak starczy mi funduszy . Na razie szukamy właściciela choć wątpię że się znajdzie . Jak na szczeniak jest nie kłopotliwy ,nie ma jednak na tyle czasu żeby zajmować się jego wychowaniem ,dlatego fajnie było by aby trafił do nowego domu . Roboczo dzieci nazwały go Hachiko (chacziko),maluch lubi sobie poszczekać , spokojnie dogaduje się z naszymi psami i kotem . Szukamy maluszkowi nowego domu . Będzie wydany po podpisaniu umowy adopcyjnej Fundacji Chatul Quote
Alicja Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 Ale Ci się cudeńko trafiło . Myslę , że dobry domek się znajdzie . (Znów czarny ;)) Quote
ATLANTYDA Posted November 16, 2011 Author Posted November 16, 2011 Cziko był dziś u p.dr dzielnie zniósł szczepienie ,oraz czipowanie maluch jest zdrowy ,ma ok 4-5 m-cy . Musze go szybko ogłaszać bo szkoda żeby się u nas zasiedział. Quote
Alicja Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 ATLANTYDA napisał(a):Cziko był dziś u p.dr dzielnie zniósł szczepienie ,oraz czipowanie maluch jest zdrowy ,ma ok 4-5 m-cy . Musze go szybko ogłaszać bo szkoda żeby się u nas zasiedział. koniecznie ...bo potem większy żal oddać Quote
Doginka Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 Śliczny jest:loveu: Pewnie szybko znajdzie swoich ludzi, którzy go pokochają;-) Quote
Alicja Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 sabinka40 napisał(a):Cudowne maleństwo:iloveyou: pasowało by ci do kotów ;) Quote
maggis1980 Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 Slodziak nad slodziaki. Tak mi zal, ze nie moge miec juz wiecej zwierzat w domu :( Quote
ATLANTYDA Posted November 18, 2011 Author Posted November 18, 2011 [quote name='maggis1980']Slodziak nad slodziaki. Tak mi zal, ze nie moge miec juz wiecej zwierzat w domu :( To mamy taki sam problem ,zapewne jak wiekszość z nas . Dziękujemy za odwiedziny . Cziko ma pierwsze ogłoszenia: http://tablica.pl/oferta/chatul-pieciomiesieczny-szczeniak-hachiko-chce-miec-wlasciciela-IDugeW.html http://katowice.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-CHATUL-pieciomiesieczny-szczeniak-Hachiko-chce-miec-wlasciciela-W0QQAdIdZ330935711 Quote
ATLANTYDA Posted November 18, 2011 Author Posted November 18, 2011 Szybki bazarek http://www.dogomania.pl/threads/217926-Kombinezon-ch%C5%82opi%C4%99cy-roz-92-quot-W%C3%B3jcik-quot-.Na-Cziko-kt%C3%B3ry-mieszka-na-quot-waleta-quot?p=18027586#post18027586 Quote
ATLANTYDA Posted November 19, 2011 Author Posted November 19, 2011 Jeszcze kila foto wiercipięty Quote
ATLANTYDA Posted November 19, 2011 Author Posted November 19, 2011 Uroczy, a to spojrzenie ,niech to jednak nikogo nie zwiedzie :diabloti:. Quote
Alicja Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 ATLANTYDA napisał(a):Uroczy, a to spojrzenie ,niech to jednak nikogo nie zwiedzie :diabloti:. czarny charrrrakterek :lol: Quote
ATLANTYDA Posted November 20, 2011 Author Posted November 20, 2011 allegro kolegi;) http://allegro.pl/show_item.php?item=1947239634 Miałam jeden tel ,niestety pani chciała rozmiarowo mniejszego pieska:razz: Quote
ATLANTYDA Posted November 24, 2011 Author Posted November 24, 2011 Ludzie dzwonią ,wczoraj pan mówi że wziąłby tego pieska ,miał jeszcze raz oddzwonić bo nie bardzo mógł rozmawiać ,ale nie oddzwonił:roll:.I dziś pani chciała by psiaka mieli owczarka który, zwiał, niby dom z ogrodem ,ale w perspektywie kojec jakoś mi to nie leży :shake:.Nie takiego domu szukam ;) Quote
akasha3791 Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 Zdecydowanie nie do kojca. Zaraz wydrukuję jego zdjęcie i rozpoczynam lokalne poszukiwania potencjalnych przyszłych właścicieli. :) Quote
ATLANTYDA Posted November 25, 2011 Author Posted November 25, 2011 akasha3791 napisał(a):Zdecydowanie nie do kojca. Zaraz wydrukuję jego zdjęcie i rozpoczynam lokalne poszukiwania potencjalnych przyszłych właścicieli. :) Super dzięki .On potrzebuje ludzia który z nim będzie coś robił ,fajnie skupia się na człowieku . Nauczył się siad i piątki przybija Quote
Recommended Posts