anetek100 Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 no tu pełna klasa i profeska:) chlopaczek wie ze jest ladny;):):):) https://lh4.googleusercontent.com/-CO9Ra8hGObU/TsQP8CCTXgI/AAAAAAAAC7o/gs4CaK8kEv4/s640/IMG_0067.JPG fajne wieści:):):):)sliczny oskarek Quote
magenka1 Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 widać na fotkach jaki on chudziutki jest, boki zapadnięte ale w końcu nie jest na łańcuchu :( Quote
Bejotka Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 Oskar ma ogłoszenia na:tablica.pl, ale.gratka.pl, zwierzaki.nasza-lista.com, olsztyn.oglaszamy24.pl, olsztyn.lento.pl, olsztyncity.pl, olsztyn.cwirek.pl, olsztyn.olx.pl, olsztyn.swistek.pl, olsztyn.pajeczyna.pl, owi.pl, freecf.pl, zwierzaki.a4z.pl, ojej.pl, drobny.com.pl, aukcjezwierzat.pl, 24polska.pl, 24on.pl, hiperogloszenia.pl, tusprzedaj.pl, przygarnijzwierzaka.pl, pineska.pl, neeon.pl, morusek.pl, e-zwierzak.pl, cafeanimal.pl, petsy.pl, adin.pl, ogloszenia.wp.pl Quote
MARCHEWA Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 [quote name='Bejotka']Oskar ma ogłoszenia na:tablica.pl, ale.gratka.pl, zwierzaki.nasza-lista.com, olsztyn.oglaszamy24.pl, olsztyn.lento.pl, olsztyncity.pl, olsztyn.cwirek.pl, olsztyn.olx.pl, olsztyn.swistek.pl, olsztyn.pajeczyna.pl, owi.pl, freecf.pl, zwierzaki.a4z.pl, ojej.pl, drobny.com.pl, aukcjezwierzat.pl, 24polska.pl, 24on.pl, hiperogloszenia.pl, tusprzedaj.pl, przygarnijzwierzaka.pl, pineska.pl, neeon.pl, morusek.pl, e-zwierzak.pl, cafeanimal.pl, petsy.pl, adin.pl, ogloszenia.wp.pl Dziękujemy bardzo;) Quote
Jagoda1 Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 MARCHEWA napisał(a):A co tu u chłopaka taka cisza? Jutro chłopak ma badanie krwi.... Quote
Ania_i_Kropka Posted November 21, 2011 Author Posted November 21, 2011 Oskar miał dzisiaj badanie krwi. Zrobiliśmy je ponieważ Oskar był wychudzony i lekarze obawiali się, że może mieć problemy zdrowotne. Na szczęście okazał się zupełnie zdrowy. Oskar powoli przybiera na wadzę. Bardzo polubił swoje opiekunki. Gdy tylko je widzi cieszy się całym sobą. Jak dojdzie do siebie czeka go kastracja. Oskar jest wnętrem, więc zabieg będzie skomplikowany i Oskar mysi być w dobrej formie. Quote
anetek100 Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 ale się cieszę z wyników:) dzisiaj byłam jako tyci tyci pomagier hehe:) fajny piesek, spokojnie stał, nie rzucął się, no na początku chwilowo, ale zero agresji, przekochany:) naprawde ktoś keidyś będzie miał fajnego kumpla:) wystarczy cieprliwosć, bo piesek ejszcze musi wszystko poznać, zaufac i będzie ok:) Quote
Jagoda1 Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 Ania_i_Kropka napisał(a):Oskar miał dzisiaj badanie krwi. Zrobiliśmy je ponieważ Oskar był wychudzony i lekarze obawiali się, że może mieć problemy zdrowotne. Na szczęście okazał się zupełnie zdrowy. Oskar powoli przybiera na wadzę. Bardzo polubił swoje opiekunki. Gdy tylko je widzi cieszy się całym sobą. Jak dojdzie do siebie czeka go kastracja. Oskar jest wnętrem, więc zabieg będzie skomplikowany i Oskar mysi być w dobrej formie. Oskarku, jedz, nabieraj sił...:) Quote
MARCHEWA Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 Ania_i_Kropka napisał(a):Oskar miał dzisiaj badanie krwi. Zrobiliśmy je ponieważ Oskar był wychudzony i lekarze obawiali się, że może mieć problemy zdrowotne. Na szczęście okazał się zupełnie zdrowy. Oskar powoli przybiera na wadzę. Bardzo polubił swoje opiekunki. Gdy tylko je widzi cieszy się całym sobą. Jak dojdzie do siebie czeka go kastracja. Oskar jest wnętrem, więc zabieg będzie skomplikowany i Oskar mysi być w dobrej formie. Czyli tylko się cieszyć;) Mój znajda Lucek też był wnętrem,na szczęście u niego kastracja przebiegła bezproblemowo,chociaż jedna wetka mnie nieźle wystraszyła,zdecydowałam się na ten zabieg w Olsztynie,bo tam weci są o niebo lepsi.Mam nadzieję,że u Oskara też pójdzie gładko;) Quote
Jagoda1 Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 Będzie dobrze, poszukaja to , co mu uciekło... A potem ...do domku:) Quote
anetek100 Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 ale ładny i to jeszcze w jesiennych barwach:) Quote
horacy dwa Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 Piękny jest i kolorowe tło pasuje idealnie. Quote
Jagoda1 Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 Myślę, ze...." do zakochania jeden krok"...:) Quote
Asia & Ginger Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 https://lh6.googleusercontent.com/-6JkbA3W6rO8/Tsv0XZdJt4I/AAAAAAAADJE/pUzNRlSrLZk/s640/DSC_1854.JPG Ale piękny jesienny Oskarek! :loveu: :loveu: :loveu: Nie wiem, czy to co ma na szyjce to kolczatka (brrr!) czy łańcuszek zaciskowy (też brrr!), ale jeśli macie możliwość, to zmieńcie mu na zwykłą obrożę. Metal bardzo brudzi sierść jasnych psów (nawet rudych), strasznie brzydko wygląda potem taka obwódka na szyi i ciężko to zmyć. ;) Quote
Ania_i_Kropka Posted November 23, 2011 Author Posted November 23, 2011 Oskar ma zwykłą metalową obrożę ( nie zaciskowy łańcuszek) Obrożę miał na szyi jak zabieraliśmy go w Szczytnie. Quote
Asia & Ginger Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 Ania_i_Kropka napisał(a):Oskar ma zwykłą metalową obrożę ( nie zaciskowy łańcuszek) Obrożę miał na szyi jak zabieraliśmy go w Szczytnie. Mniejsza z tym, chodzi mi o sam fakt, że to co ma na szyjce jest metalowe i bardzo brudzi sierść. Ja tylko radzę, więc proszę się nie obrażać czasami. ;-) Quote
Jagoda1 Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 Asia & Ginger napisał(a):Mniejsza z tym, chodzi mi o sam fakt, że to co ma na szyjce jest metalowe i bardzo brudzi sierść. Ja tylko radzę, więc proszę się nie obrażać czasami. ;-) Pewnie dziewczyny nie miały innej, poza tym metalowe są trwalsze;) Quote
Anula Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 A nie można Oskarowi kupić zwykłej obróżki.Ja też jestem przeciwna wszystkim metalowym dziadostwom,a szczególnie w zimę,łańcuszek ziębi.Jeżeli nie macie pieniążków Cioteczki to chętnie prześlę na tą obróżkę tylko kupcie jakąś. Quote
Jagoda1 Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 Na pewno znajdziemy obróżke dla przystojniaka, przekażę dziewczynom... Quote
Recommended Posts