Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 70
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Oskar

ma ogłoszenia na:tablica.pl, ale.gratka.pl, zwierzaki.nasza-lista.com, olsztyn.oglaszamy24.pl, olsztyn.lento.pl, olsztyncity.pl, olsztyn.cwirek.pl, olsztyn.olx.pl, olsztyn.swistek.pl, olsztyn.pajeczyna.pl, owi.pl, freecf.pl, zwierzaki.a4z.pl, ojej.pl, drobny.com.pl, aukcjezwierzat.pl, 24polska.pl, 24on.pl, hiperogloszenia.pl, tusprzedaj.pl, przygarnijzwierzaka.pl, pineska.pl, neeon.pl, morusek.pl, e-zwierzak.pl, cafeanimal.pl, petsy.pl, adin.pl, ogloszenia.wp.pl

Posted

[quote name='Bejotka']Oskar

ma ogłoszenia na:tablica.pl, ale.gratka.pl, zwierzaki.nasza-lista.com, olsztyn.oglaszamy24.pl, olsztyn.lento.pl, olsztyncity.pl, olsztyn.cwirek.pl, olsztyn.olx.pl, olsztyn.swistek.pl, olsztyn.pajeczyna.pl, owi.pl, freecf.pl, zwierzaki.a4z.pl, ojej.pl, drobny.com.pl, aukcjezwierzat.pl, 24polska.pl, 24on.pl, hiperogloszenia.pl, tusprzedaj.pl, przygarnijzwierzaka.pl, pineska.pl, neeon.pl, morusek.pl, e-zwierzak.pl, cafeanimal.pl, petsy.pl, adin.pl, ogloszenia.wp.pl

Dziękujemy bardzo;)

Posted

Oskar miał dzisiaj badanie krwi. Zrobiliśmy je ponieważ Oskar był wychudzony i lekarze obawiali się, że może mieć problemy zdrowotne. Na szczęście okazał się zupełnie zdrowy. Oskar powoli przybiera na wadzę. Bardzo polubił swoje opiekunki. Gdy tylko je widzi cieszy się całym sobą. Jak dojdzie do siebie czeka go kastracja. Oskar jest wnętrem, więc zabieg będzie skomplikowany i Oskar mysi być w dobrej formie.

Posted

ale się cieszę z wyników:) dzisiaj byłam jako tyci tyci pomagier hehe:) fajny piesek, spokojnie stał, nie rzucął się, no na początku chwilowo, ale zero agresji, przekochany:) naprawde ktoś keidyś będzie miał fajnego kumpla:) wystarczy cieprliwosć, bo piesek ejszcze musi wszystko poznać, zaufac i będzie ok:)

Posted

Ania_i_Kropka napisał(a):
Oskar miał dzisiaj badanie krwi. Zrobiliśmy je ponieważ Oskar był wychudzony i lekarze obawiali się, że może mieć problemy zdrowotne. Na szczęście okazał się zupełnie zdrowy. Oskar powoli przybiera na wadzę. Bardzo polubił swoje opiekunki. Gdy tylko je widzi cieszy się całym sobą. Jak dojdzie do siebie czeka go kastracja. Oskar jest wnętrem, więc zabieg będzie skomplikowany i Oskar mysi być w dobrej formie.

Oskarku, jedz, nabieraj sił...:)

Posted

Czyli tylko się cieszyć;)
Mój znajda Lucek też był wnętrem,na szczęście u niego kastracja przebiegła bezproblemowo,chociaż jedna wetka mnie nieźle wystraszyła,zdecydowałam się na ten zabieg w Olsztynie,bo tam weci są o niebo lepsi.Mam nadzieję,że u Oskara też pójdzie gładko;)

Posted

https://lh6.googleusercontent.com/-6JkbA3W6rO8/Tsv0XZdJt4I/AAAAAAAADJE/pUzNRlSrLZk/s640/DSC_1854.JPG
Ale piękny jesienny Oskarek! :loveu: :loveu: :loveu:

Nie wiem, czy to co ma na szyjce to kolczatka (brrr!) czy łańcuszek zaciskowy (też brrr!), ale jeśli macie możliwość, to zmieńcie mu na zwykłą obrożę. Metal bardzo brudzi sierść jasnych psów (nawet rudych), strasznie brzydko wygląda potem taka obwódka na szyi i ciężko to zmyć. ;)

Posted

Oskar ma zwykłą metalową obrożę ( nie zaciskowy łańcuszek) Obrożę miał na szyi jak zabieraliśmy go w Szczytnie.

Mniejsza z tym, chodzi mi o sam fakt, że to co ma na szyjce jest metalowe i bardzo brudzi sierść.
Ja tylko radzę, więc proszę się nie obrażać czasami. ;-)

Posted

Asia & Ginger napisał(a):
Mniejsza z tym, chodzi mi o sam fakt, że to co ma na szyjce jest metalowe i bardzo brudzi sierść.
Ja tylko radzę, więc proszę się nie obrażać czasami. ;-)

Pewnie dziewczyny nie miały innej, poza tym metalowe są trwalsze;)

Posted

A nie można Oskarowi kupić zwykłej obróżki.Ja też jestem przeciwna wszystkim metalowym dziadostwom,a szczególnie w zimę,łańcuszek ziębi.Jeżeli nie macie pieniążków Cioteczki to chętnie prześlę na tą obróżkę tylko kupcie jakąś.