malawaszka Posted April 4, 2015 Posted April 4, 2015 Tak - jak patrze na zdjęcia to nie wygląda to wszystko tak źle. Szkoda tylko że tak naprawdę jest mało ciekawie :roll: ano własnie - na zdjęciach wygląda uroczo i rozkosznie, a uwalniając bulwy to już w ogóle rozbrajająca jest, szkoda, że nie może być tak beztrosko poza kadrami 1 Quote
wilczy zew Posted April 4, 2015 Posted April 4, 2015 Świetna jest z uwalnianiem ze smyczy :) Kanapę zajęła bo jest pod kolor :) Quote
Maupa4 Posted April 4, 2015 Author Posted April 4, 2015 Zdrowia, radości, spokoju Elficzkowa - dzięki :)I nawzajem :D Quote
Maupa4 Posted April 4, 2015 Author Posted April 4, 2015 Świetna jest z uwalnianiem ze smyczy :) ano własnie - na zdjęciach wygląda uroczo i rozkosznie, a uwalniając bulwy to już w ogóle rozbrajająca jest, szkoda, że nie może być tak beztrosko poza kadrami Ano fajna jest - po opakowanku wcale nie widac ze w środku taka kaszanka :(Tutaj mogę sobie ulżyc: pffff ... błeeee ... kwa mac ... nic tylko siasc i płakac :(Było ich siedmioro - ona jedna jeszcze żyje ... drugi Monar ...Ale wiecie jak to jest: życie jest piękne nawet jak jest alternatywne Quote
malawaszka Posted April 4, 2015 Posted April 4, 2015 rany... rodzeństwo jej też takie było chore i już nie żyją? :( ale fajne obróżki ma Chili - na żółtej też jest I Need Space? Quote
Maupa4 Posted April 4, 2015 Author Posted April 4, 2015 rany... rodzeństwo jej też takie było chore i już nie żyją? :( Rodzeństwo juz nie żyje. Ostatnia siostra odeszła chyba tak z półtora miesiaca temu. Myślę ze mieli jeszcze wieksze wady. Ona najmniej "uszkodzona genetyczmoe" ... ale fajne obróżki ma Chili - na żółtej też jest I Need Space? Tak :)Jest jeszcze niebieska ;)a co chcesz ?Wiesz w wolnym tłumaczeniu to "szukam domu" ;)Zaraz poszukam zdjęc obrozy Quote
malawaszka Posted April 4, 2015 Posted April 4, 2015 Wiesz w wolnym tłumaczeniu to "szukam domu" ;) ooo ja sobie to przetłumaczyłam dosłownie, że potrzebuję przestrzeni czyli - trzymaj się z daleka - sobie powinnam założyć tak ostatnio kocham ludzi :/ ale to przykre że cały miot taki chory :( Quote
Maupa4 Posted April 4, 2015 Author Posted April 4, 2015 Obroże 2,5 cm sa takieTasiemki sa takieObroze moga byc 3,0 cm. I musze zobaczyc czy da się zrobic 2,0 cm bo tasiemka ma 2,0 cm szerokosci Quote
Maupa4 Posted April 4, 2015 Author Posted April 4, 2015 ooo ja sobie to przetłumaczyłam dosłownie, że potrzebuję przestrzeni czyli - trzymaj się z daleka - sobie powinnam założyć tak ostatnio kocham ludzi :/ Nie wiem czy ta potrzeba przestrzeni zadziała - żółta wstażka nie zadziałała :( ale to przykre że cały miot taki chory :( Bosze - BA jeszcze bardziej wynaturzone genetycznie niz BF - w ich przypadku to nie ma przypadku w doborze rodziców bo jak jest przypadek to jest tak jak z Chilli :(Dobrze, ze we wzorcu rasy zrobili zmiany bo to co niedawno pokazywano na wystawach to dramat.No ale jak się chce wygodnie i dostatnio zyc z rozmnazania piesków to kto by się tam przejmował - jedne przezyja, inne nie przezyja a jak nie przezyja to machniemy kolejny miocik. A jak - papierowy. Rodowodowy ...Chociaz ta hodowla z której jest Chilli to wg mnie jest akurat ok.Groszek tez był jaki byl a był z dobrej, porzadnej hodowli. Zawsze natka natura może sobie zakpic :( Quote
malawaszka Posted April 4, 2015 Posted April 4, 2015 zawsze nawet wśród mega mieszańców mogą być wady - bywa, ale cholera po co ciągnać rasy tak chorowite? w imię czego? no wiadomo... dla mnie to jest znęcanie się nad zwierzętami bo i porody ciężkie, i kaleki się rodzą i rodzą się po to by cierpieć... a żółta wstązka może jeszcze chwyci - widziałam teraz na fejsie sporo razy ten obrazek, krąży, ludzie udostępniają - może może... Quote
wilczy zew Posted April 5, 2015 Posted April 5, 2015 ślicznie jej w tych obrożach z napisem o rasach się nie wypowiem,bo nie chcę się denerwować Quote
Maupa4 Posted April 6, 2015 Author Posted April 6, 2015 Dziś dla odmiany Samirai jej kolezanka Lila :) Quote
Recommended Posts