Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 47.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Maupa4

27969

• Bila

6040

• ockhama

3031

• wilczy zew

1578

Posted

Cóż  :hmmmm:

Chyba rzeczywiście różowy nie jest kolorem Owcy :siara:

Czerwony ? Żólty ?

No chyba że Ty wolisz brak kontrastu ? Wtedy brązy ? beże ?

Twoja Owca Ty decydujesz ;)

Ładnej Owcy we wszystkim ładnie! :obrazic:

A Twoje ładne są np. te:

https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpa1/t31.0-8/p180x540/10258164_274679629381706_7145687857969017347_o.jpg (brązowe, ale Owca w zebrę?)

i te:

https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xfp1/v/t1.0-9/p235x350/10403453_276527485863587_1621120504230579047_n.jpg?oh=e315c31acbb2515f40744c4a8211d153&oe=54D02156 (marzy się Owcy w owce...)

i te:

https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpf1/v/t1.0-9/p180x540/10373689_274133412769661_6211151217690597567_n.jpg?oh=b945fb41b2caed5d47b8b97602cc7d3a&oe=54C11D09&__gda__=1421348788_acdfa3236bec9d1642db89d1411c5cc0 (mrówki w negatywie, to by było coś!)

i jeszcze wiele, wiele innych... :thumbs:

Mi się natomiast marzy obroża na czarnej taśmie z wierzchnią jeansową i odblaskową lamówką (środkowa warstwa). :eggface: Nie dla mnie - dla Owcy. :P

Posted

Bo Świnka Peppa rulez!!! Mój cały czas nosi, Ignac przeszczęśliwy, czego chcieć więcej ? 

To trzeba by podpytac Ignacego co teraz jest/było by top trendy ;)

Posted

To trzeba by podpytac Ignacego co teraz jest/było by top trendy ;)

w Weekend przeprowadzę rozmowę techniczną ;) Ale odkąd nie mamy Mini-mini sporo top trendy bajkóff nam odpadło :) Na dvd molestujemy "Dżeki i Nuka" i "Marta Mówi". Ale jak znam mojego syna, to powie, że najfajniejsze są kotki (wliczając Gerfilda nie wiedzieć czemu...)

O wyniku rozmowy powiadomię ;)

Posted

w Weekend przeprowadzę rozmowę techniczną ;) Ale odkąd nie mamy Mini-mini sporo top trendy bajkóff nam odpadło :) Na dvd molestujemy "Dżeki i Nuka" i "Marta Mówi". Ale jak znam mojego syna, to powie, że najfajniejsze są kotki (wliczając Gerfilda nie wiedzieć czemu...)

O wyniku rozmowy powiadomię ;)

Mogą byc kotki :multi:

Kotków troszkę różnych mamy :siara:

A jak jednak padnie na Garfielda to w końcu zdecyduję się i na Garfielda - widziałam już takie że echhhh .... :oops:

No ale jak powiecie że to nie jest dla Was i top trendy i must have to ... to :placz:

b13185386101baebmed.jpg

No jakby komuś jednak niekoniecznie róż z szarym to w ogóle sa takie

e86504b3b95408damed.jpg

Kocyki mają wymiary ok 75x100 cm. Są z polaru typu minky czyli są tak miekkie i puchate jak minky ale nie są tłoczone więc włos się nie wyprostuje ;)

I brac nie krępowac się bo ... bo Fiśka zaczyna zbierać na wózek. Niestety ... :roll:

Posted

Kocyki mięciutkie i bardzo fajne. Ładniejsze na żywo niż na zdjęciach.

Aj aj aj .... :shake:

A kto napisze ze nogi wymyte :multi: ... i buty zjedzone ... :roll:

A może w odwrotnej kolejnosci  :hmmmm:

Posted

chciałam odbic jamnikiem ... a tam: :niewiem:

W sumie to chyba chciałabym tam cuś z buldogiem ale to nie ten kształt a zwłaszcza ... pojemność :oops:

No i chyba lepsza by była bez tego czwartego malutkiego. I ten najniżej po prawej ma tak jakby coś nie tak z paszczą i jakiś taki trochę nie taki :roll:

Posted

Kocyki najważniejsze . Bo mają się zamienić w dwa kółka dla Fiśki.

A co do nóg to nie ma się czym chwalić ,że prawdziwie czyste były dopiero

przy wyjściu od Was . 

Posted

Kocyki najważniejsze . Bo mają się zamienić w dwa kółka dla Fiśki.

A co do nóg to nie ma się czym chwalić ,że prawdziwie czyste były dopiero

przy wyjściu od Was . 

Jakby nie było z kocykami to Fiśka i tak wózek bedzie miała - odłogiem na pewno nie bedzie leżała i nie będzie czekała na zmiłowanie. ;)

Posted

a ile taki wózek ? :look3:

Jeszcze nie wiem :roll:

Jakoś wózki nie były mi potrzebne od 2008 roku ... wtedy to wiem ile kosztował. Takie rzeczy to się pamięta hohoho albo i jeszcze dłużej ... ;)

W każdym badz razie jest "problem" a problemy się rozwiazuje ... jak nie kijem to pałką :siara:

Damy radę ;)

Posted

Mały goopol :megagrin:

A kota jak to kota - bezbłędna :)

W kwestii wzornictwa - niestety, moje dziecię nie chce współpracować - stwierdził, że następna obroża Koksa ma być w kwiatki :mdleje: albo w kotki :watpliwy:  O bajkowych bohaterach nawet się nie zająknął - tak to jest odciąć dziecko od kultury masowej na Mini-mini :wallbash: Poza tym, że stwierdził, że następna też może być w świnki Peppa :happy1: Tak więc nasza obroża nadal jest trendy i na topie :bigcool:

Posted

Mały goopol :megagrin:

A kota jak to kota - bezbłędna :)

W kwestii wzornictwa - niestety, moje dziecię nie chce współpracować - stwierdził, że następna obroża Koksa ma być w kwiatki :mdleje: albo w kotki :watpliwy:  O bajkowych bohaterach nawet się nie zająknął - tak to jest odciąć dziecko od kultury masowej na Mini-mini :wallbash: Poza tym, że stwierdził, że następna też może być w świnki Peppa :happy1: Tak więc nasza obroża nadal jest trendy i na topie :bigcool:

Jutro postaramy sie przedstawic ... propozycje ;)

Strój dnia poprosimy. Szafiarki tak robią.

U nas ostatnio taki strój dnia jest i top i trendy ;)

0bca37ebad8cfd09med.jpg

A poza tym ... standardowo i tradycyjnie :)

992df1bff1de0b6emed.jpg

37c669afa1602d11med.jpg

bd06a430539b503fmed.jpg

Posted

Różowy króluje :)

Nie jest moim ulubionym kolorem,ale w zestawie tą szarością i bielą to mi się podoba.

Ciekawa jestem jak się mieścisz w tym łóżeczku,uprzejmie Ci zostawili rożek do dyspozycji.

Posted

Nie jest źle z tym różem i szarością - w realu jeszcze fajniej ;)

7a07a00bf4dde78emed.jpg

7e1bd20711b0e78amed.jpg

907cdd53c879d2d5med.jpg

814067547f306652med.jpg

5b95dacc41abe55amed.jpg

Szaro ale nie buro i ponuro ;)

A co do mieszczenia się - to nie ja to Paulina.

Ja daję radę i z ... siódemką :D

Ósme już niestety niechętnie :roll: