Maupa4 Posted September 23, 2014 Author Posted September 23, 2014 Jak tam fajnie :) Psiaki zadowolone. Fajnie było :) A jaki napiety plan zajęc był. Byłyśmy jeszcze na koniach, w sadzie, na grillu, uczyłyśmy się żebrac, byłyśmy szukac bobrów ... i takie tam rózne jeszcze ciekawe rzeczy robiłyśmy :siara: Nie wiem jak Danka ale Samira zdecydowanie tak - wycelebryciła sie za wszystkie czasy i ponapadała Dankę do wypęku ;) [URL=http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/920b893be8e10c8b.html][/URL] ... Przepraszam ale NIE MAM czasu ... Quote
wilczy zew Posted September 23, 2014 Posted September 23, 2014 Znalazłyście bobry? Jak było na koniach? Quote
Maupa4 Posted September 23, 2014 Author Posted September 23, 2014 [quote name="jaanka" post="15808504" timestamp="1411470140"] [img]http://images51.fotosik.pl/486/6e84d1749445124dmed.jpg[/img] To chyba lekka przesada,nadaje się jako dowód znęcania się. Kto by pomyślał. Wyglądała na taką milą dziewczynkę... ;)[/quote] Ale że niby ... ? :hmmmm: Przecież kijaszka nie ma w reku :grins: [quote name="jaanka" post="15808504" timestamp="1411470140"] Faktycznie,forum w zaniku.Ciekawe czy jeszcze odżyje. Ja też tu coraz rzadziej zaglądam.[/quote] Chyba nie ożyje - tak myślę. Szkoda. No ale jakiś cel w tym Admin miał ... [quote name="wilczy zew" post="15808533" timestamp="1411470902"] Ja cały czas tu zaglądam![/quote] Wiem :) Ale czy zaglądasz na całe forum tak jak kiedyś ? Ja nie zaglądam - niby "obowiązek" mam ale jak nie moge przy okazji bycia na forum zrobic tego co powinnam to szkoda mojego czasu na miotanie się. "Moje" subskrybcje nie chodza czyli Ci do których zaglądałam raczej stracili i checi i potrzebe bywania na tym forum. :( [quote name="wilczy zew" post="15808588" timestamp="1411472553"] Znalazłyście bobry? Jak było na koniach?[/quote] Bobrów jako bobrów nie znalazłyśmy. ża to ślady bobrzenia tak ;) Na koniach było nieźle - bedą foty ... Mam tylko nadzieję że nie myślisz że to ja/my byłysmy na koniach ;) 1 Quote
jaanka Posted September 23, 2014 Posted September 23, 2014 Nie dość że weszła na biedną Dankę? Jeszcze kijaszek ma mieć? ;) Nie wchodzę już na forum, patrzę na swoje zamarłe subskrypcje i na tym koniec. Wątek Kartofla daleko w tyle,nikt też tam nie zagląda,to po co mam pisać. Ale fb nie podbiło mojego serca i nie zastąpiło mi dawnej Dogomanii. Nawet jestem w grupie-koty ale bardziej mnie to drażni niż interesuje.Wiedza i poglądy są na znacznie niższym poziomie niż na Miau lub tu. Nawet mi się odzywać nie chce,czasami ręce opadają. Quote
wilczy zew Posted September 23, 2014 Posted September 23, 2014 Wchodzę na moje dawne subskrypcje. Nie wiem jak szukać najnowszych postów. To bycie na koniach,to chyba dobrze zrozumiałam :) Quote
malawaszka Posted September 23, 2014 Posted September 23, 2014 ja mam ustawione sortuj według: czas ostatniej aktualizacji i chyba na górze wyświetlają mi się najnowsze posty, aczkolwiek w dzisiejszych czasach niczego nie można być pewnym :lol: 1 Quote
wilczy zew Posted September 23, 2014 Posted September 23, 2014 Też tak mam ale to moje subskrypcje mi wyskakują. Quote
malawaszka Posted September 23, 2014 Posted September 23, 2014 :hmmmm: to nie kumam - a czyje byś chciała :) Quote
wilczy zew Posted September 23, 2014 Posted September 23, 2014 :hmmmm: to nie kumam - a czyje byś chciała :) nowe posty na całym dogo,podrzucało się bazarek aby był na wierzchu Quote
malawaszka Posted September 23, 2014 Posted September 23, 2014 nowe posty na całym dogo,podrzucało się bazarek aby był na wierzchu o ile dobrze rozumiem (bo ja chyba z tegi wczesniej nie korzystałam :oops: ) to teraz jest Zobacz nową zawartość - na górze (poniżej nicka) po prawej http://www.dogomania.com/forum/index.php?app=core&module=search&do=viewNewContent&search_app=forums Quote
wilczy zew Posted September 23, 2014 Posted September 23, 2014 To nie to,bo wyświetlają się też czytane już posty. Quote
malawaszka Posted September 23, 2014 Posted September 23, 2014 ale jak tam wejdziesz to po lewej masz różne opcje filtracji - nowe od mojej ostatniej wizyty - może to? heh sama to teraz odkrywam, ale pewnei zaraz zapomnę Quote
wilczy zew Posted September 23, 2014 Posted September 23, 2014 ale jak tam wejdziesz to po lewej masz różne opcje filtracji - nowe od mojej ostatniej wizyty - może to? heh sama to teraz odkrywam, ale pewnei zaraz zapomnę tam jest jeszcze dodatkowy filtr,niżej Quote
Maupa4 Posted September 24, 2014 Author Posted September 24, 2014 Jak dla mnie to duuupa ... to nowe dogo. Nie wiem na jakiej zasadzie poprzenoszono wątki ze starej - ale na pewno nie przeniosło wszystkich. Z subskrybcjami podobnie - nie mam wszystkich subskrybowanych watków i to tych aktywnych. Za to zawalona jestem starymi dawno wywalonymi z subskrybcji. Jutro sprawdzę jaki kipisz mamy u siebie: czy jesteśmy w całosci czy może kiszka kaszana :roll: A jako mod to pogwizdac se moge ... co też czynię: :siara: Quote
wilczy zew Posted September 24, 2014 Posted September 24, 2014 Może będziesz wiedziała jak pozbyć się starych subskrybcji?? Quote
Maupa4 Posted September 24, 2014 Author Posted September 24, 2014 Może będziesz wiedziała jak pozbyć się starych subskrybcji?? Nie - bo jak chciałam usunąc u siebie to wysłałam je w kosmos. Dobrze że szybko reaguję na komendę: wróć !!! ;) Quote
wilczy zew Posted September 24, 2014 Posted September 24, 2014 Pocieszyć,to mnie nie pocieszyłaś :lookarou: Quote
Maupa4 Posted September 24, 2014 Author Posted September 24, 2014 Pocieszyć,to mnie nie pocieszyłaś :lookarou: No nie pocieszę ... ... chwilowo furii dostaje ... :grins: Nic WZ-ka nie moge zrobic i jako mod i jako nie mod. Nie mam ani czasu ani ochoty na kombinowanie, szukanie i ćwiczenie. Za to próbuje sie pozbyc - bo zawalona jestem - postów do akceptacji. Wypierniczam spam z ... 2009 roku. A za czasów starego dogo na bieżąco byłam ... Cuda panie, cuda - nie mam swoich watków z 2009 roku za to mam spam i to obcojęzyczny: kup pan viagrę za gotówke i na raty ... Quote
JankaBezZiemii Posted September 24, 2014 Posted September 24, 2014 no jakoś takoś zniechęcająco jest teraz... twarzoksiążka nie przemawia do mnie zupełnie ... chyba trzeba zrezygnowac z pytlowania w maglu ;) postaram się fotki wrzucić tutaj ćwiczebnie Quote
Maupa4 Posted September 24, 2014 Author Posted September 24, 2014 no jakoś takoś zniechęcająco jest teraz... twarzoksiążka nie przemawia do mnie zupełnie ... chyba trzeba zrezygnowac z pytlowania w maglu ;) postaram się fotki wrzucić tutaj ćwiczebnie Dawaj te fotki - popatrzymy sobie jak juz magla nie ma ;) Quote
JankaBezZiemii Posted September 24, 2014 Posted September 24, 2014 ach zapomniałam pochwalić fotki z chaszczowania - cudne :loveu: a ja przyniosłam fotki z najpiekniejszego lasu w jakim byłam - oiczywiście nie wzięłam aparatu bo po co na grzyby ... zrobiłam więc czym było a bardzo bardzo szkoda i grzyb serduszko :) no i jeszcze jak sypia arystokracja i podwładni obudziłem się później niż zwyyyykle, wstałem z łóżka w radio byyyyyyyyyyyyyła muzyka :megagrin: no i zobaczymy czy wlazły Quote
Recommended Posts