Maupa4 Posted November 10, 2012 Author Posted November 10, 2012 [quote name='Bila'] Ja ostatnio chciałam kupić w jakimś sklepie weterynaryjnym różne specyfiki dla Grubasa, ale poszperałam, policzyłam na kalkulatorze i im podziękowałam:diabloti:, nie kupując niczego[/QUOTE] Ja już nie mam cierpliwości na to klikanie i czekanie. Jak coś potrzebuję to jak znajdę to dzwonię i jak mi chcą sprzedac "na telefon" i "za pobraniem" i "będzie najpóźniej za dwa dni" to biore a jak nie to nie ... Ostatnio karmę suchą trzustkowcom kupowałam - żadne aj waj no tylko od poczatku roku wszystkie sklepy maja ją w porywach czyli jak maja to wszyscy maja a jak nie maja to też ...wszyscy. Zadzwoniłam do "mojego" sklepu - pytam się czy ta jeszcze jest bo już jakies niedobitki sa na stronie do "klikania" a ta jeszcze jest więc ... ? Poszła pani sprawdzic - no jest ... ostatnie dwa worki. To pytam sie kiedy przewidują ze będzie bo nie wiem "jak brac". Nie wiadomo kiedy będzie. To co ? To wzięłam te ostatnie dwa worki :roll: Niech się inni teraz martwią skąd wezmą tę karmę. My może dotrwamy do następnej dostawy ... No ale dostaliśmy dodatkowy rabat, dwie zabawki w gratisie - transport i tak gratis bo zamówienie "powyżej ..." ... Tak zamówienie było baardzo "powyżej" ... :roll: Na drugi dzień trzydzieści kilo suchelizny pan kurier dostarczył "pod drzwi" :grins: I składuj to teraz ... :roll: Quote
malawaszka Posted November 10, 2012 Posted November 10, 2012 [quote name='Bila']Jeszcze coś zostało dla spóźnialskich:evil_lol:[/QUOTE] no tak, ale: [quote name='Bila']Jak się Luśka z Tobą podzieli:lol:...[/QUOTE] więc... mogę zapomnieć :placz: o obróżkach nei czytam, nie zaglądam, nie nie nie :lol: nie mogę!!!! zwłaszcza, że najbardziej podobają mi się takie większe, które na żadnego mojego psa nie będą pasowały, ale ja już oczami wyobraźni widziałam na jakimś dużym, czarnym tymczasie i ach :loveu: :splat: Quote
Maupa4 Posted November 10, 2012 Author Posted November 10, 2012 [quote name='malawaszka'] o obróżkach nei czytam, nie zaglądam, nie nie nie :lol: nie mogę!!!! zwłaszcza, że najbardziej podobają mi się takie większe, które na żadnego mojego psa nie będą pasowały, ale ja już oczami wyobraźni widziałam na jakimś dużym, czarnym tymczasie i ach :loveu: :splat:[/QUOTE] Eeee ... no zrób sobie przyjemnośc ... Kupuj/licytuj obróżkę - najwyżej z dopasowaniem tymczasa do obróżki trochę poczekasz :siara: Ja to znając życie jak nic zapomnę do kiedy jest licytacja - będe zaglądac, będę kontrolowac, będę przebijac, będą mnie przebijac a na koniec i tak zapomnę i przypomni mi się pięc minut po zakończeniu ... :oops: No ale teraz postanowiłam "walczyc do końca" o bałwany i pingwiny. Za to jestem zaskoczona że nie ma specjalnego wzięcia Pan Ciasteczko ... :hmmmm: Quote
malawaszka Posted November 10, 2012 Posted November 10, 2012 nie kuś Maupo, nie zaglądam tam nawet bo jak zajrzę to znowu dostanę :hmmmm: [COLOR=#d3d3d3][SIZE=1]małpiego rozumu[/SIZE][/COLOR] :errrr: :scared: Quote
jaanka Posted November 10, 2012 Posted November 10, 2012 Po mojej autoprezentacji to już ze mną nie gadacie czy Luśka się obraziła ? :-( Bo nie wiem czy mogę kawałek tego rogala ? A obroże jak zawsze super , dobrze że szelek nie ma . Trochę mi lżej ;) Quote
Maupa4 Posted November 10, 2012 Author Posted November 10, 2012 [quote name='jaanka']Po mojej autoprezentacji to już ze mną nie gadacie czy Luśka się obraziła ? :-([/QUOTE] Gadamy z Tobą tylko na dłuższe pogaduszki to możemy sobie pozwolic jak do domu wrócimy - teraz stukamy w klawisze jak nikt nie widzi :roll: Quote
jaanka Posted November 10, 2012 Posted November 10, 2012 [quote name='Maupa4']Gadamy z Tobą tylko na dłuższe pogaduszki to możemy sobie pozwolic jak do domu wrócimy - teraz stukamy w klawisze jak nikt nie widzi :roll:[/QUOTE] Aha , to może jednak załapię się na ten lukrowany dobroć :sabber: Quote
Bila Posted November 10, 2012 Posted November 10, 2012 [quote name='Maupa4']Gadamy z Tobą tylko na dłuższe pogaduszki to możemy sobie pozwolic jak do domu wrócimy - teraz stukamy w klawisze jak nikt nie widzi :roll:[/QUOTE] A to gdzie tak tajniacko klikasz??:roll: Quote
Bila Posted November 10, 2012 Posted November 10, 2012 [quote name='jaanka']Aha , to może jednak załapię się na ten lukrowany dobroć :sabber:[/QUOTE] Jedz, zaraz doniosę:lol: Quote
jaanka Posted November 10, 2012 Posted November 10, 2012 Jestem z wizytą u ...komputra ;) Myślałam że Bila mnie pyta :hmmmm: Tak to jest jak się człowiek tajniaczy . Nie doczyta i ... Dzięki pysznie wyladają . Quote
Maupa4 Posted November 10, 2012 Author Posted November 10, 2012 [quote name='Bila']A to gdzie tak tajniacko klikasz??:roll:[/QUOTE] No przeciez ktos musi zdobyc dodatkową kasę na te fanaberie obróżkowo-weterynaryjne :roll: Wróciłam :grins: Quote
Bila Posted November 10, 2012 Posted November 10, 2012 [quote name='jaanka']Jestem z wizytą u ...komputra ;) Myślałam że Bila mnie pyta :hmmmm: Tak to jest jak się człowiek tajniaczy . Nie doczyta i ... Dzięki pysznie wyladają .[/QUOTE] O matko zwariowałam:evil_lol:. To kto tajniacko klika, Ty czy Maupa?:razz: Quote
jaanka Posted November 10, 2012 Posted November 10, 2012 [quote name='Bila']O matko zwariowałam:evil_lol:. To kto tajniacko klika, Ty czy Maupa?:razz:[/QUOTE] Chyba obie :evil_lol: Ja zamordowałam swój komputer ale jako że jestem jak widać odrobinkę uzależniona to wykorzystuję inne . Quote
Maupa4 Posted November 10, 2012 Author Posted November 10, 2012 [quote name='wilczy zew']mnie się taka podoba [URL]http://i1112.photobucket.com/albums/k487/Dog-Style/cottonki swieta/DSC08569.jpg[/URL] [/QUOTE] A list do Świetego M. napisany ... ? :hmmmm: No wiesz: "Święty Mikołaju chciałybysmy na gwiazdkę obroże w bałwanki xx cm szeroką i xx długą. Byłysmy i jesteśmy grzeczne. Obiecujemy że będziemy jeszcze bardziej grzeczne ... " ... I takie tam ... :roll: Quote
Maupa4 Posted November 10, 2012 Author Posted November 10, 2012 [quote name='jaanka']Jestem z wizytą u ...komputra ;) Myślałam że Bila mnie pyta :hmmmm: [B]Tak to jest jak się człowiek tajniaczy . Nie doczyta i ...[/B] Dzięki pysznie wyladają .[/QUOTE] A ja byłam ... byłam z wizytą u komputera ... A teraz doczytam czy tajniacko z sensem czytałam - o odpowiedziach nie wspomnę :roll: [quote name='Bila']O matko zwariowałam:evil_lol:. To kto tajniacko klika, Ty czy Maupa?:razz:[/QUOTE] [quote name='jaanka'][B]Chyba obie[/B] :evil_lol: [/QUOTE] Zdecydowanie chyba obie :siara: Quote
Bila Posted November 10, 2012 Posted November 10, 2012 [quote name='Maupa4']No przeciez ktos musi zdobyc dodatkową kasę na te fanaberie obróżkowo-weterynaryjne :roll: Wróciłam :grins:[/QUOTE] Ja to jawnie klikam w przerwie między chałturami:angryy: Quote
Bila Posted November 10, 2012 Posted November 10, 2012 [quote name='Maupa4']A list do Świetego M. napisany ... ? :hmmmm: No wiesz: "Święty Mikołaju chciałybysmy na gwiazdkę obroże w bałwanki xx cm szeroką i xx długą. Byłysmy i jesteśmy grzeczne. Obiecujemy że będziemy jeszcze bardziej grzeczne ... " ... I takie tam ... :roll:[/QUOTE] Ja w tym roku nie przyjmuję listów od tego brodatego naciągacza w czerwonej katanie:mad:. Quote
Maupa4 Posted November 10, 2012 Author Posted November 10, 2012 [quote name='Bila']Ja to jawnie klikam w przerwie między chałturami:angryy:[/QUOTE] Oooo - to w komfortowej sytuacji jesteś :siara: Quote
Bila Posted November 10, 2012 Posted November 10, 2012 Gnojek zeżarł mi przed chwilą trzy ugotowane jajka, w skorupkach. Miała być sałatka:roll:. Nic nie dostanie na mikołaja. Koniec:diabloti: Quote
Bila Posted November 10, 2012 Posted November 10, 2012 [quote name='Maupa4']Oooo - to w komfortowej sytuacji jesteś :siara:[/QUOTE] Jaki to komfort, Maupo, jak zaraz się muszę rozłączyć i ślepić nad książką:-( Quote
Bila Posted November 10, 2012 Posted November 10, 2012 [quote name='jaanka']Chyba obie :evil_lol: Ja zamordowałam swój komputer ale jako że jestem jak widać odrobinkę uzależniona to wykorzystuję inne .[/QUOTE] No jak swój masz zepsuty, to jesteś usprawiedliwiona:lol: Quote
Maupa4 Posted November 10, 2012 Author Posted November 10, 2012 [quote name='Bila']Ja w tym roku nie przyjmuję listów od tego brodatego naciągacza w czerwonej katanie:mad:.[/QUOTE] No popatrz - jak to niektórzy sugerują się imieniem na M ... :shake: Tu M i tam M i poczta dostarcza nie do tego adresata co trzeba ... :roll: Quote
Maupa4 Posted November 10, 2012 Author Posted November 10, 2012 [quote name='Bila']Gnojek zeżarł mi przed chwilą trzy ugotowane jajka, w skorupkach. Miała być sałatka:roll:. Nic nie dostanie na mikołaja. Koniec:diabloti:[/QUOTE] A u nas złodziejstwa nie ma, sałatki też nie ma to może coś dostaną na Mikołaja ... :hmmmm: Quote
Bila Posted November 10, 2012 Posted November 10, 2012 [quote name='Maupa4']No popatrz - jak to niektórzy sugerują się imieniem na M ... :shake: Tu M i tam M i poczta dostarcza nie do tego adresata co trzeba ... :roll:[/QUOTE] Czegóż wymagać od PP:evil_lol::evil_lol:. Ale, Maupo, ten list, który dostałaś na pewno nie był do mnie. W moim byłyby tylko zadania żarcia:shake: Quote
Maupa4 Posted November 10, 2012 Author Posted November 10, 2012 [quote name='Bila']Jaki to komfort, Maupo, jak zaraz się muszę rozłączyć i ślepić nad książką:-([/QUOTE] Ale klikasz ... legalnie. ;) To co teraz czytasz ? Quote
Recommended Posts