Grosziwo Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 Ja dołożyłam się dla Jaśka 20 zł. Wiem, że mało ale tylko na tyle mogę sobie pozwolić :oops: Quote
majqa Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 [quote name='Grosziwo']Ja dołożyłam się dla Jaśka 20 zł. Wiem, że mało ale tylko na tyle mogę sobie pozwolić :oops:[/QUOTE] O jeny, jakie mało!!! :-o To jest b.dużo!!! Dziękujemy!!! :Rose: [B]Kto jeszcze się przyłączy do Frontu Ocalenia Indora Jana??? :lol:[/B] Quote
emilia2280 Posted December 13, 2011 Author Posted December 13, 2011 hihi, Majqa ma znajomosci w...elektrowni :p uwielbiam latarki, zawsze muszé miec w domu jakby mi prád mieli odláczyc. A w Irlandii przez 8 lat jeszcze nie mialam okazji ich uzyc :) w Polsce nam tylko sié trafialo hihi. ktos kupowal rékawice o ile pamiétam, ale nie wiem czy wiécej niz 1 paré ma dziadek? Quote
IVV Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 poprosilam Age by zaoferowala p.Tadziowi co tylko bedzie sobie zyczyl ;) w zamian za zycie Jaska . Trzymam mocno kciuki za jutrzejsza wizyte i wiadomosci :) kto jeszcze chetny na chwile "szalenstwa" i dorzuci zlotoweczke dla Jasienka ? Quote
IVV Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 [URL]http://www.dogomania.pl/threads/219456-MOPSiK-Międzyorganizacyjny-Ogólnopolski-Program-Sterylizacji-i-Kastracji/page2[/URL] Quote
emilia2280 Posted December 14, 2011 Author Posted December 14, 2011 [quote name='IVV'][URL]http://www.dogomania.pl/threads/219456-MOPSiK-Międzyorganizacyjny-Ogólnopolski-Program-Sterylizacji-i-Kastracji/page2[/URL][/QUOTE] super, im wiécej tego, tym lepiej :) a jak finanse Jaaanaa? w nocy doszli jacys nowi fani indora? Quote
IVV Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 ja tez czekam na info o finansach i zyczeniach Pana Tadzia ;) Quote
emilia2280 Posted December 14, 2011 Author Posted December 14, 2011 ja tez w lunch pizzá sié udlawilam jak weszlam na FB :( Quote
majqa Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 Ponieważ wpłacałam na Jasia 50zł proszę, by zostało ono przeznaczone ale na zakup kurek, albo dołożone do psich potrzeb, a może właśnie coś się urodziło z pilności dla pana Tadka. Mnie wsio rawno. Quote
margoth137 Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 ej miałam jeszcze nadzieje, że go dziadek nie zabije:(:(:( cholernik z tego Jaśka nie mógł te pare dni wytrzymać!! Quote
majqa Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 To jeden z tych przykładów, który potwierdza, że co komu pisane... Szkoda, wielka szkoda. Tak czułam, że kumulacja złości dziadkowej nie musi się zasadzić blisko świąt tylko, że kropla przepełni czarę... Stało się... A póki co wątek w górę, bo są przecież jeszcze psiaki, o których trzeba pomyśleć. Quote
anetta Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 Ale...ale jak to?! :cry: to nie tak miało być.... Jasiek znowu narozrabiał? 50 proszę rozdysponować na pilne potrzeby p. Tadzia tudzież futer. Quote
wellington Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 Ale co dziadek zrobi z takim olbrzymim ptaczyskiem ? Sam zje ? To jest przeciez niemozliwe, taki Jas wazyl napewno conajmniej z 15 kg ! Quote
IVV Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 co sie stalo to sie nie odstanie niestety :( rozsylajcie prosze wydarzenie Bobika ! Oby jemu cos zlego sie na tej ruchliwej drodze nie przytrafilo i ta zima ...ehhhh to nie dla yorkowatych ,on nie da rady w zimie pod golym niebem [URL]http://www.facebook.com/#!/events/314678615223547/[/URL] Quote
beta ata Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 Słuchajcie, Bobby to nie żadny york, tylko Norwich Terrier jak byk! :-) Quote
IVV Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 jak go zwal tak go zwal ;) dalej bezdomny .... Quote
Marta1990 Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 Co za dziaad okropny ;((( szkoda Jaśka ... Quote
majqa Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 [quote name='Marta1990']Co za dziaad okropny ;((( szkoda Jaśka ...[/QUOTE] Nie ujęłabym tego tak. Pana Tadka tak wychowano, nie miał dostępu, jak sądzę, do tego, do czego my mieliśmy i mamy, co zmienia nas samych, nasz punkt widzenia. Żył i żyje na wsi, rządził się i nadal rządzi jej prawami. Co do Jaśka podjął decyzję, takie decyzje na wsiach podejmowane są dzień w dzień. Nie został uprzedzony, że ktoś chce zabrać Jaśka, bo gdyby... wtedy można byłoby nazwać go okropnym. A tak? Quote
storozak Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 [quote name='majqa']Nie ujęłabym tego tak. Pana Tadka tak wychowano, nie miał dostępu, jak sądzę, do tego, do czego my mieliśmy i mamy, co zmienia nas samych, nasz punkt widzenia. Żył i żyje na wsi, rządził się i nadal rządzi jej prawami. Co do Jaśka podjął decyzję, takie decyzje na wsiach podejmowane są dzień w dzień. Nie został uprzedzony, że ktoś chce zabrać Jaśka, bo gdyby... wtedy można byłoby nazwać go okropnym. A tak?[/QUOTE] Zgadzam się w 100%... Trzeba pamiętać w jakiej dziadek jest sytuacji. Wybrał mniejsze zło- Jasiek mordował kury, które dają codziennie jajka czyli pożywienie. Nie wolno też zapominać, jak Dziadek się opiekuje wszystkimi psiakami, które mu ludzie podrzucają... Ja nie mam do niego pretensji o Jaśka. Zrobił co musiał. Quote
Marta1990 Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 A czemu go nikt nie poinformował , Jasiek miał już zaklepany dom ? Quote
Recommended Posts