majqa Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 tayga napisał(a):(...) A dlaczego nikt mnie w d... nie kopnie, ze paczek zaległych nie opisałam?? (...) ... bo zasuwasz jak przecinak i my to wiemy. :-) Quote
tayga Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 majqa napisał(a):... bo zasuwasz jak przecinak i my to wiemy. :-) Dziękuję!!! Nie dałam rady... ogarnęłam wątki i padam na pysk. Nawet w pracy mogę wskoczyć dosłownie na trzy minutki (jak się uprę, że muszę wypić kawę)... wczoraj instalowalam nowe komputery (po co płacić specjaliście jak Aga potrafi - trzeba było się nie przyznawać), a na deser dostałam zrobienie sprawozdań do Urzędu Statystycznego i w kilka innych miejsc (m.in. biblioteki wojewódzkiej). Do 10 stycznia megamłyn :( Długo pracowalam sama na Filii, teraz w Ratuszu z bandą mało wyrozumiałych bab. Daję radę... ale jako najmłodszej stażem (21 lat pracy) większość czarnej roboty spadło na mnie. Jutro muszę skoczyć jeszcze przed pracą do punktu, coś się dzieje z Rokim... W sobotę postaram się odwiedzić dziadka. Jak nie dam rady to pojadę w niedzielę (uprzedziłam o tym). Quote
majqa Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 Aga, litości, musisz się nieco tym harpiom ;-) w pracy postawić, a i wygospodarować ciuteńkę czasu na przestrzeni doby na złapanie oddechu. Leć śpiuniać, proszę. Quote
tayga Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 majqa napisał(a):Leć śpiuniać, proszę. Jeszcze tylko pozmywam i lecę... Widzialam Ciebie u Rokiego na wydarzeniu... Bidulek nie je od kilku dni, leży na betonie, chce umrzeć chyba :( Wcześniej miał nadzieję, teraz nawet to go opuściło :( Drugi raz trafia mi się psiak z taką depresją. Quote
margoth137 Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 Aga Ty sobie ,,dychnij'' bo się zajeździsz:( współczucia co do urzędowych babsztyli:( Quote
emilia2280 Posted December 30, 2011 Author Posted December 30, 2011 o kurczé ;/ a gdzie to wydarzenie Rokiego jak mogé prosic? Quote
majqa Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 [quote name='emilia2280']o kurczé ;/ a gdzie to wydarzenie Rokiego jak mogé prosic? http://www.facebook.com/events/221990841209045/ Edit: Roki ma dom!!!!!!!!!!! Quote
storozak Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 Jeju jak cudnie:) Aguś, nie wiem jak ty to robisz, ale cuda robisz!!!! Quote
emilia2280 Posted December 30, 2011 Author Posted December 30, 2011 [quote name='majqa']http://www.facebook.com/events/221990841209045/ Edit: Roki ma dom!!!!!!!!!!! dziéki! hehe, to super, nic tam po mnie :) Quote
margoth137 Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 życzę Szczęśliwego Nowego Roku 2012 wszystkim miłośnikom zwierząt, wątkowiczom i dziadkowi Tadeuszowi!!! Quote
anetta Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 Szczęśliwego Nowego Roku! :cunao::drink1::knajpa: Czeskie pieski z mojego banerka proszą o wasze głosy :modla: Quote
majqa Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 Wszystkiego najlepszego dla p. Tadka i jego menażerii, wszystkiego, co jest spełnieniem Waszych marzeń w Nowym 2012 Roku, Kochani... Quote
Handzia55 Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 Dużo zdrówka wszystkim życzę, a sierściuchom dobrych domków:lol: Quote
margoth137 Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 Jak narazie mam net tylko w telefonie, ale dziadek w górę! Quote
emilia2280 Posted January 3, 2012 Author Posted January 3, 2012 jak tam po nowym roku Aga? widzialas Dziadka od wigilii? Quote
margoth137 Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 Kochani proszę Was zaglądnijcie::( http://www.dogomania.pl/threads/220349-KUCYK-ŚMIEĆ-Z-WYSYPISKA-.-Pomóżmy-czas-tylko-do-15-stycznia Quote
tayga Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 emilia2280 napisał(a):jak tam po nowym roku Aga? widzialas Dziadka od wigilii? Tak, króciutko (strasznie padało a ja po 11-godzinnej imprezie byłam :razz: ) Przed nami długi weekend, nadrobię :) Pojadę z aparatem!! Quote
majqa Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 11 godzinna impreza? Masz w sobie ognień Dziewczyno. :-o Mnie zabiło kursowanie w rytm wystrzałów po domu i kojcach ze zbieraniem psiaków w kupkę. Ubaw miała po pachy i wszelkie dziurki, nie wyłączając żadnej. Quote
tayga Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 majqa napisał(a):11 godzinna impreza? Masz w sobie ognień Dziewczyno. :-o Mnie zabiło kursowanie w rytm wystrzałów po domu i kojcach ze zbieraniem psiaków w kupkę. Ubaw miała po pachy i wszelkie dziurki, nie wyłączając żadnej. Noooo... zaczynało się o 20... a iść mi nie chciało jak nigdy!!! A teraz mówię, że nigdy na lepszej imprezie nie byłam :) I tak się świetnie bawiliśmy do 7 rano :evil_lol: Autentycznie straciłam poczucie czasu :) Luna nie boi się wystrzałów (które na naszym zadupiu były i tak wyjatkowo mizerne na szczęście), kotu zostawiłam muzykę włączoną. O psy w punkcie nie musiałam się martwić, to środek lasu. Dziadek mieszka na końcu świata, też było cicho. Quote
majqa Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 Może warto by było uaktualnić tytuł? Odjąć indora, wpisać aktualną liczbę psów i kotów do adopcji? Quote
emilia2280 Posted January 4, 2012 Author Posted January 4, 2012 Masz racjé Majqo. Agus, po swiétach, po imprezach, teraz musimy zajác sié finansami dziadka i wydac je na niego, bo kisimy je juz dosc dlugo :p : 1. Faktura za odrobaczenie stada 2. Paragony za zakupy dziadka 3. Sterylizacje kolejnych suczek hihi, które wybierasz najpierw? Quote
majqa Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 Aga, obiecałam bon z pracy. Do zadysponowania miałam dwa po 50zł. Jeden z nich, za co z góry przepraszam :-(, musiałam puścić na kogoś innego (bez związku z dogo). Drugi miałam wczoraj wysłać do Ciebie ale mąż uzmysłowił mi głupotę takiej wysyłki bo raz, że mimo wszystko dooopa jak list z bonem zginie, dwa akurat ten bon był ograniczony do jednego, konkretnego marketu, co utrudniłoby Ci pewno sprawę, zatem... ekhm... no i to jest najchorsze ;-) w tym wszystkim... Kupiłam sama od siebie ten bon :stupid: (tak, wiem, potrzebny mi specjalista) i właśnie przed momentem przelałam Ci 50zł. Zadysponujesz według uznania - dziadek, psiaki, whatever. Quote
Recommended Posts