Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Guest monia3a
Posted

Cały czas się za nią rozglądam i niestety jej już nie widuję. Być może się gdzieś oszczeniła...

Posted

Byłam na Nowosielskiej tydzień temu i wczoraj, chociaż się rozglądałam to nie widziałam takiej suczki. Wiem, że ktoś ją miał zgłosić do odłowienia, może jest w schronisku?

Posted

Z racji tego, że mam bezdomnego psiaka u mnie na budowie więc często przejeżdzam przez starosielce ale nie widziałem już tego amstafa :(

U moich znajomych a raczej znajomych znajomych jest pies amstaf 4 letni, opiekuje się nim chłopak 18 letni, rodzice wyjechali a on został z dwoma psami. Amstaf potrzebuje pomocy bo chłopaka nie stać na jego utrzymanie, poza tym pies siedzi na łańcuchu, ponieważ ucieka i lata po osiedlu strasząc ludzi. W domu być nie może, ponieważ chłopak pracuje od rana do nocy i boi się o kota, ponieważ amstaf nie toleruje ich, przy włascicielu jest OK ale nie wiadomo jak będzie gdy zostaną sami.
Amstaf był oddany już do jakiegoś domu ( okazuje się, że dla pijaków ) którzy trzymali go przez 3-4 miesiące i przyprowadzili spowrotem przywiązując do bramki.
Znacie może jakieś osoby zajmujące się pomocą dla tej rasy ??