Benia-b Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Malibu-zobacz w ogłoszeniu na allegro-płeć-suka..-i wszystko pasuje do siebie.. Pominąwszy szczegół, czy suśka rzeczywiście się przybłakała, to mamy suśkę i szczeniaki.... Dopóki bordozka jest u tego pana-sytuacja jest patowa-nie mozna jej pomóc, gdyby miała chocby zaufany tymczas-można się złozyć chociaż na odkarmienie chudzinki... Quote
Malibu Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 [B]Benia-b. [/B]rzeczywiscie , że to sunia . Źle zrozumiałam poczatek treści w ogłoszeniu. Quote
Malibu Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Ale ja dalej czegoś nie rozumiem. Facet pisze"[B]przybłakał sie z kartka na szyji[/B]".:shake: dalej jest napisane że znalazł [B]na[/B] [B]trasie[/B] [B]Warszawa- Cedry Małe.:cool1: [/B] Lokalizacja faceta jest [B]GDAŃSK.[/B] Tak czy siak , sunia potrzebuje natychmiastowej pomocy.!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
AniaB Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 no właśnie to wszystko jest jakieś mętne no i jeszcze te szczeniaczki po 50 zł nie wiem juz co o tym myslec Quote
Koperek Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Proszę o wytlumaczenie:oops: : Gdzie aktualnie znajduje się suńka? i Czy chodzi teraz o tymczas na CITO? Quote
AniaB Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 suńka znajduje sie - tak rozumiem - u pana znalazcy (lub pseudoznalazcy) w gdańsku czy moze tam zostać - nie wiemy Quote
Koperek Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Czyli najlepiej, jak zaczniemy szukać tymczasu w tamtych okolicach... Bo znowu będzie problem z zaplaceniem za podróż, a i suńci trzeba szybko pomóc, więc nie będzie czekać na dobrą duszę, która gdzieś dowiezie... [B]GDAŃSK I OKOLICE- GRZECZNA SUCZKA POTRZEBUJE POMOCY![/B] Quote
Benia-b Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 [B]Koperek[/B]-Beata 79 oferuje dowóz w razie znalezienia domku, więc można trochę naciągnąc teren poszukiwań.. Quote
79beata Posted December 31, 2006 Author Posted December 31, 2006 Jak będzie taka potrzeba i będzie miała super domek z super panem to i dalej. Tyle mogę dla niej zrobić. :-( Quote
Malibu Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Kurcze kto jest z oklic Gdańska . Kto może pomóc. Dom tymczasowy, Hotel ze szczeniatkami albo jeżeli facet litosciwy i mozna by mu zaufać to dowieść jedzenia dla sunia i szczeniatek i szukać domu dla nich na cito !!!!!!!!!!. Kto może skontaktować sie z facetem z okolic Gdańska . jeżeli znajda sie chetni na szczeniatka sama moge zapłacić po 50 zł za szczeniatko, aby tylko poszły szybko do nowych domów i suni reż moge pomóc finansowo. Quote
Patia Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Rany boskie , teraz tu weszłam , AniaB dzieki za informację , nie mam czasu czytac wszystkiego , Boże , czemu ona tak daleko , czy ktos kontaktował sie z tym panem? Ona ma szczeniaki?, nie mam czasu przeczytać, przepraszam ,zaraz mój mąż przyjedzie , będę go błagac na kolanach , ja bym ja odchuchała, Matko Boska ,niech on się zgodzi , czy znajdzie się , w razie czego , transport do mnie ? Ja zapłacę:-( Quote
Malibu Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Ludziska szukamy pomocy dla zabiedzonej suni i jej szczeniatek. Jeżeli nie nadejdzie na cito !!!!!!!!!!!!!! ile ta karmiaca suniaw takim stanie może jeszcze żyć? A jej szczenitka bez niej też nie przeżyja:Help_2: Quote
Patia Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Mąż sie zgodził! Jest tymczas u mnie , nie mogę tu być na Dogo cały czas , będę tylko zaglądać. Quote
Kinia781 Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Patia jesteście niesamowici!!!!! Ja się mogę po nowym roku dorzucić na psiunię!!!! Quote
Malibu Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 [B]Patia. [/B]Pomoc w transporcie jest. Przeczytaj post nr 35 [B]79beata[/B]. Ja moge pomóc finansowo. Quote
Patia Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Ja muszę wyjść za 45 minut ale poproszę męża , zeby tu zaglądal , my na Sylwestra tylko do Krakowa sie wybieramy więc praktycznie jesteśmy cały czas na miejscu , żeby suńkę przyjąć. Quote
agabe Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 jestem na dogomani od niedawna poszukuję owczarka lub jego mix ale ta sunia mnie urzekła i jeżeli nie miałaby domku to może bym mogła pomóc.. Quote
agabe Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 tczew, trójmiasto ,45 minut do gdańska(pociągiem) Quote
79beata Posted December 31, 2006 Author Posted December 31, 2006 Agabe skąd jesteś?? Dziewczyny ja do 300km mogę jechać. Quote
Kinia781 Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Agabe ale z tego co wiadomo to sunia ma 5 szczeniaków. Krzysztof z bordożkowego forum chce przekazać 100 zł, ja daję 30, pomoże też Malibu. Quote
79beata Posted December 31, 2006 Author Posted December 31, 2006 Agabe mogę ją do ciebie przywieźć. Jak tylko ten pan da znać bo pisałam do niego ale jeszcze nie odpisał. Quote
joaaa Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Patia, dobrze, że już jesteś! Chyba, że Agabe ja weźmie. Kinia, skąd wiesz, że ma 5 szczeniaków? A może on faktycznie ją znalazł i była szczenna. Quote
Recommended Posts