Jump to content
Dogomania

Dog De Bordeaux :o) Sunia jest już gruba :o) a szczeniaki wielkie.

Recommended Posts

Posted

Malibu-zobacz w ogłoszeniu na allegro-płeć-suka..-i wszystko pasuje do siebie.. Pominąwszy szczegół, czy suśka rzeczywiście się przybłakała, to mamy suśkę i szczeniaki....
Dopóki bordozka jest u tego pana-sytuacja jest patowa-nie mozna jej pomóc, gdyby miała chocby zaufany tymczas-można się złozyć chociaż na odkarmienie chudzinki...

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Ale ja dalej czegoś nie rozumiem. Facet pisze"[B]przybłakał sie z kartka na szyji[/B]".:shake:
dalej jest napisane że znalazł [B]na[/B] [B]trasie[/B] [B]Warszawa- Cedry Małe.:cool1: [/B]

Lokalizacja faceta jest [B]GDAŃSK.[/B]

Tak czy siak , sunia potrzebuje natychmiastowej pomocy.!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

Czyli najlepiej, jak zaczniemy szukać tymczasu w tamtych okolicach... Bo znowu będzie problem z zaplaceniem za podróż, a i suńci trzeba szybko pomóc, więc nie będzie czekać na dobrą duszę, która gdzieś dowiezie...

[B]GDAŃSK I OKOLICE- GRZECZNA SUCZKA POTRZEBUJE POMOCY![/B]

Posted

Kurcze kto jest z oklic Gdańska . Kto może pomóc. Dom tymczasowy, Hotel ze szczeniatkami albo jeżeli facet litosciwy i mozna by mu zaufać to dowieść jedzenia dla sunia i szczeniatek i szukać domu dla nich na cito !!!!!!!!!!. Kto może skontaktować sie z facetem z okolic Gdańska . jeżeli znajda sie chetni na szczeniatka sama moge zapłacić po 50 zł za szczeniatko, aby tylko poszły szybko do nowych domów i suni reż moge pomóc finansowo.

Posted

Rany boskie , teraz tu weszłam , AniaB dzieki za informację , nie mam czasu czytac wszystkiego , Boże , czemu ona tak daleko , czy ktos kontaktował sie z tym panem? Ona ma szczeniaki?, nie mam czasu przeczytać, przepraszam ,zaraz mój mąż przyjedzie , będę go błagac na kolanach , ja bym ja odchuchała, Matko Boska ,niech on się zgodzi , czy znajdzie się , w razie czego , transport do mnie ? Ja zapłacę:-(

Posted

Ludziska szukamy pomocy dla zabiedzonej suni i jej szczeniatek.
Jeżeli nie nadejdzie na cito !!!!!!!!!!!!!! ile ta karmiaca suniaw takim stanie może jeszcze żyć? A jej szczenitka bez niej też nie przeżyja:Help_2:

Posted

Ja muszę wyjść za 45 minut ale poproszę męża , zeby tu zaglądal , my na Sylwestra tylko do Krakowa sie wybieramy więc praktycznie jesteśmy cały czas na miejscu , żeby suńkę przyjąć.

Posted

Patia, dobrze, że już jesteś!

Chyba, że Agabe ja weźmie.

Kinia, skąd wiesz, że ma 5 szczeniaków?
A może on faktycznie ją znalazł i była szczenna.