g_o_n_i_a Posted February 3, 2007 Author Posted February 3, 2007 Kropki schroniskowe jak najbszybciej potrzebują domku. Mimo to, ze mają dobre warunki w schronisku, muszą znaleźć domki. Farcik pokazuje swój charakterek, jest łobuziakiem, baaardzo kochanym zresztą, ale przydałoby mu się jako takie szkolenie i nieco dyscypliny. Na dzien dobry polozyl mi lapki na biodrach i zadowolony, mredając ogonkiem, chcial mnie zacałować na śmierc. Jak go wzielam na ręce, zostalam wylizana dokładniutko, jak miska po pysznym obiadku. Potem jak już Farcik nie mial ochoty zalizywać na śmierc, to mnie zaczal lekko zagryzać, po szyji... Szczegolnie podobały mu się moje włosy. :evil_lol: Po takim cieplym :evil_lol: przywitanku, przybiegła Gratka. Spokojnie weszla na ręcę i zaczęla obcałowywać na śmierc gonię. :loveu: Przynajmniej włosów nie chciaal mi pożreć. :evil_lol: Mniej wiecej po 2 godzinnych szaleństwach, kropkowi obywatele powędrowali na wersalkę, gdzie udali się na drzemkę (mam z tej sjesty foteczki :loveu: - nawet łaciatych łaputek) :loveu: Z Farcika to juz kawał psa, po nim w ogole nie widać, że był jeszcze niedawno pod kroplowką. Ma niezłą masę i mnóstwo energii do łobuzowania. Natomiast Gratka jest nieco spokojniejsza no i mniejsza, ma z pewnoscia mniej kilogramów niż obywatel Farcik, no bo ona miala w koncu kilka tygodni temu lapę w gipsie i również kroplówkę... Jest słodką, całuśną dziewczynką. :loveu: Quote
ewatr Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 i dla okraszenia Goni opowieści o Kropkach kilka świeżutkich zdjęć : Gratka w towarzystwie :p Farcik ujażmiony chrupkiem :eviltong: Quote
ewatr Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 piękne Gratka :lol: piękne chlopaczysko Farcik :eviltong: i coś z życia schroniska - my pieski dobrze wiemy gdzie wolontariusze chowaja przed nami chrupki :evil_lol: i radzimy sobie :eviltong: Quote
g_o_n_i_a Posted February 3, 2007 Author Posted February 3, 2007 A tak na marginesie to ciężki los ma ta moja kurtka. Jak kieszeń była otwarta, to zaglądal tam jakiś pyszczek. Jak była zaś zamknięta to Farcik albo inny obywatel gryzł i drapał w materiał. :evil_lol: Quote
ewatr Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Farcik i na koniec sesji zdjecie artystyczne .......................pod nazwą : kto widział łaciate poduszki ? bo to trzeba mieć dalmatynczyka żeby takie cudo zobaczyć :eviltong: Quote
ewatr Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 miałam juz skonczyć na dzisiaj ale co powiecie na to : rudy "hod dog" w kropkowanym cieście :evil_lol: dla niewtajemniczonych dodam gdzieś tam są dwa dalmatyńce i jedna Halszka :eviltong: Quote
g_o_n_i_a Posted February 3, 2007 Author Posted February 3, 2007 Ewa, mam nadzieję, że znajdziesz jeszcze wiecej fotek. :cool3: Szczegolnie Gratki jak spała. :loveu: Quote
pati Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 jejciu jakie slicznosci jedno piekniejsze od drugiego a i dupcia Halszki tez niczego sobie. Co ja widze Gratka nie ma gipsu :multi: szukamy domkow a co z ttm panek , ktory byl zainteresowany adopcja farcika? Quote
g_o_n_i_a Posted February 3, 2007 Author Posted February 3, 2007 Dzisiaj rozmawialam z p. Haliną. Niby byl taki chetny na tę adopcję, ale się nagle przestał odzywać. :( Quote
ewatr Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 [quote name='pati']jejciu jakie slicznosci jedno piekniejsze od drugiego a i dupcia Halszki tez niczego sobie. Co ja widze Gratka nie ma gipsu :multi: szukamy domkow a co z ttm panek , ktory byl zainteresowany adopcja farcika? to ja tu zrobie offa ale Ci pokaże cała Halszke bo to też cudo :loveu: Pati patrz i podziwiaj : wiecej jej zdjeć tutaj http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=20205&page=85 zapraszam :lol: Quote
ewatr Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 [quote name='g_o_n_i_a']Ewa, mam nadzieję, że znajdziesz jeszcze wiecej fotek. :cool3: Szczegolnie Gratki jak spała. :loveu: jasne juz daję : śpioch Gratka !!! jeszcze patrze :eviltong: dalej jeszcze patrze :eviltong: a mam was w nosie juz spie ;) Quote
matinestka Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 ach nikogo te Morduchy nie zauroczyły??????? oj..... na zachęte dla "potencjalnego Domku" jeszcze "dorzucę" boska Gratkę i Gonię ..... tzn Gratke "oddamy" ale Goni nie.......:eviltong: proszę bardzo oto foty z tegoż to wielkiego przytulania: :bluepaw: Quote
ewatr Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 [quote name='matinestka']. tzn Gratke "oddamy" ale Goni nie.......:eviltong: :bluepaw: ale miłośc :loveu: widzicie jakie te nasze psiaki pieszczochy narączkowe :evil_lol: a Goni nie oddamy :shake: potwierdzam i psiaki schroniskowe też nie oddadzą Goni - bo kto ich będzie tak na rękach nosił ? Quote
pati Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Halszka cuuuudownaaa!!!!!! :loveu: dziewczyny dajcie ogloszenie do gazet. Wszystkich jakie tam macie. Moze sie ktos odezwie. Quote
bunia Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Z tymi głoszeniami,to świetny pomysł:lol: Takie słodziaki i domków nie mają :crazyeye: Quote
ewatr Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 sukcesywnie psiaki sa dawane do gazet i do netu ......... ale po kilka sztuk naraz ;) dalmatynczyki też sie doczekaja juz niedługo :loveu: Quote
g_o_n_i_a Posted February 6, 2007 Author Posted February 6, 2007 Hmm... Gonię jakbyście nawet chceli opchnąć to nikt by nie wziął. :evil_lol: Hop Kropki!! Quote
ewatr Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 g_o_n_i_a napisał(a):Hmm... Gonię jakbyście nawet chceli opchnąć to nikt by nie wziął. :evil_lol: będe bić :mad: ale , ze sie uśmiałam to tez fakt :evil_lol: oj Córuś !!!!Córuś !!!! co nie zmienia faktu że Kropki szukaja domu ;) Quote
Monika_tbg Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 jaki śliczny piesiooo:loveu: :loveu: Quote
ewatr Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 i Gratka i Farciarz :eviltong: widział to kto taki kolor oczu ;) mieć ? Quote
Recommended Posts