Jump to content
Dogomania

GRATKA i FARCIK - jupiiiii, JUZ W DOMKACH!! :)))))

Recommended Posts

• Replies 312
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Farcik jest wspaniałym kropkiem. Bardzo zabawowy chłopczyk, łobuzerski i szybciutko się meczy. I oczywiscie spi, ale jak słodko! Wystawia brzuszek do miziania, mordkę ma taką śliczną... :loveu: Dzisiaj gonia przyszła do schroniska i odrazu Farcik przywitał mnie w drzwiach i odrazu tez wylądował na moich rękach. :loveu: Jest zdrowiutki, ma już troszkę masy. I apetycik wilka!!
Gratka też już zdrowa. Jeszcze łapkę ma w gipsie, ale spokojnie, ona i tak szaleje w najlepsze. :evil_lol: Dzisiaj jak przyszłam to spała, potem szlała, potem jedła, szalała, spała i szalala. :evil_lol:
Sciągnelam jej dzisiaj kołnierzyk, myslalam, ze będzie spokojnie nadal spała, a ta cholercia zaczela skubać gips. I antenka została szybciej założona niż sciągnięta. :evil_lol:

Posted

[quote name='pati']no nie ma tu nikogo a po takie slicznosci to kolejka powinna byc :loveu:

no własnie ?!?!?!?!?!?:mad: halo halo !!!!!!!!!!!!! KTO CHCE "PRZEKROPIć" SWOJE żYCIE???? :loveu: :)

Kropeczki nasze obfotografowane dziś z każdej strony przez Cioteczki :cool: :)
:bluepaw:

Posted

Ja nie jestem w stanie powiedziec kiedy mozna bedzie ich adopotować. Wiem, ze Gratka czeka na sciagnięcie gipsu, psiaki są już zdrowe, ale Farcik przyjmuje antybiotyki. Warto zadzwonić do schroniska i zapytać zanim np. Matinestka odpisze, bo ona pracuje w schronisku i bedzie najlepiej wiedziec.

Posted

[quote name='matinestka']:loveu:

Kropkowane Rozrabiaki Ochoczo Poszukują Kropokouwielbiających Istotek

Do - Odrazowego - Dopieszczania Ogromem Miłości Uch !!!!!!!!!!

:loveu:

:bluepaw:

co za talent :loveu: kropki słuchajcie cioci Mati !!!!

Posted

Wczoraj odpisalam na maila w sprawie adopcji Farcika. Oczywiscie przedstawiłam wszystkie dobre strony kropków mixów dalmatyńczyków (jako iż posiadam takie cudo w domu i wiem, ze jak jest mały to słodki, a potem lubi łobuzować) ;-)