g_o_n_i_a Posted January 20, 2007 Author Posted January 20, 2007 Farcik jest wspaniałym kropkiem. Bardzo zabawowy chłopczyk, łobuzerski i szybciutko się meczy. I oczywiscie spi, ale jak słodko! Wystawia brzuszek do miziania, mordkę ma taką śliczną... :loveu: Dzisiaj gonia przyszła do schroniska i odrazu Farcik przywitał mnie w drzwiach i odrazu tez wylądował na moich rękach. :loveu: Jest zdrowiutki, ma już troszkę masy. I apetycik wilka!! Gratka też już zdrowa. Jeszcze łapkę ma w gipsie, ale spokojnie, ona i tak szaleje w najlepsze. :evil_lol: Dzisiaj jak przyszłam to spała, potem szlała, potem jedła, szalała, spała i szalala. :evil_lol: Sciągnelam jej dzisiaj kołnierzyk, myslalam, ze będzie spokojnie nadal spała, a ta cholercia zaczela skubać gips. I antenka została szybciej założona niż sciągnięta. :evil_lol: Quote
pati Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 no nie ma tu nikogo a po takie slicznosci to kolejka powinna byc :loveu: Quote
matinestka Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 [quote name='pati']no nie ma tu nikogo a po takie slicznosci to kolejka powinna byc :loveu: no własnie ?!?!?!?!?!?:mad: halo halo !!!!!!!!!!!!! KTO CHCE "PRZEKROPIć" SWOJE żYCIE???? :loveu: :) Kropeczki nasze obfotografowane dziś z każdej strony przez Cioteczki :cool: :) :bluepaw: Quote
pati Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 takie modele piekne to jak nie fotografowac :cool3: Quote
adastra Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 Kiedy będzie możliwa adopcja szczeniaczków? Quote
adastra Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 czy ktoś wie kiedy będzie możliwa adopcja maluchów? Nie można leczyć ich już w domowych warunkach? Quote
g_o_n_i_a Posted January 21, 2007 Author Posted January 21, 2007 Ja nie jestem w stanie powiedziec kiedy mozna bedzie ich adopotować. Wiem, ze Gratka czeka na sciagnięcie gipsu, psiaki są już zdrowe, ale Farcik przyjmuje antybiotyki. Warto zadzwonić do schroniska i zapytać zanim np. Matinestka odpisze, bo ona pracuje w schronisku i bedzie najlepiej wiedziec. Quote
g_o_n_i_a Posted January 21, 2007 Author Posted January 21, 2007 Jak mowilam, Farcik bardzo szybko się męczy iii.. Quote
pati Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 oba psiaki cudne ale jakos mam sentyment do polamanca Gratki :loveu: Quote
matinestka Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 :loveu: Kropkowane Rozrabiaki Ochoczo Poszukują Kropokouwielbiających Istotek Do - Odrazowego - Dopieszczania Ogromem Miłości Uch !!!!!!!!!! :loveu: :bluepaw: Quote
ewatr Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 [quote name='matinestka']:loveu: Kropkowane Rozrabiaki Ochoczo Poszukują Kropokouwielbiających Istotek Do - Odrazowego - Dopieszczania Ogromem Miłości Uch !!!!!!!!!! :loveu: :bluepaw: co za talent :loveu: kropki słuchajcie cioci Mati !!!! Quote
g_o_n_i_a Posted January 23, 2007 Author Posted January 23, 2007 Wczoraj odpisalam na maila w sprawie adopcji Farcika. Oczywiscie przedstawiłam wszystkie dobre strony kropków mixów dalmatyńczyków (jako iż posiadam takie cudo w domu i wiem, ze jak jest mały to słodki, a potem lubi łobuzować) ;-) Quote
pati Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 oby sie udalo a Gratka zadnych zapytan o nia??? Quote
Recommended Posts