Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

mogłabym malenkiej w ostatecznosci dać DT, tylko cos by trzeba wykombinować z transportem(mogę ew. za zwrot za bilet podjechać pociągiem) i potrzebne pieniążki na weta, chociaż mam nadzieję ze znajdzie sie coś blizej, tylko każdy dzień dla niej chyba się liczy bo zdechnie z głodu i zimna :(

• Replies 949
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='temikotka']mogłabym malenkiej w ostatecznosci dać DT, tylko cos by trzeba wykombinować z transportem(mogę ew. za zwrot za bilet podjechać pociągiem) i potrzebne pieniążki na weta, chociaż mam nadzieję ze znajdzie sie coś blizej, tylko każdy dzień dla niej chyba się liczy bo zdechnie z głodu i zimna :([/QUOTE]

Wsiadaj w pociag i jedz po sunie.Pieniadze sie uzbiera.

Posted

Dzięki, że jesteście na wątku :)

... uratujemy suczynkę, mocno w to wierzę !!!!

Tylko trochę się boję , czy uzbieramy kwotę wystaczającą by pokryć koszty weta , transportu i inne wydatki, niestety mam pusty portfel i nie mogę wesprzeć jej finansowo :(

Posted

[quote name='temikotka']mogłabym malenkiej w ostatecznosci dać DT, tylko cos by trzeba wykombinować z transportem(mogę ew. za zwrot za bilet podjechać pociągiem) i potrzebne pieniążki na weta, chociaż mam nadzieję ze znajdzie sie coś blizej, tylko każdy dzień dla niej chyba się liczy bo zdechnie z głodu i zimna :([/QUOTE]

Mam dwa pytania:

[B]Kiedy możesz jechać po sunię?[/B]

[B][COLOR=darkorchid]Kto dołoży się do kosztów - bardzo prosimy!!![/COLOR][/B]
[B][COLOR=#9932cc][/COLOR][/B]
[COLOR=black]ja mogę dać na początek 10zł[/COLOR]

Posted

[quote name='ida47']trzeba pomoc babci , napewno jest chora nie moze jesc, pomoge finansowo ,nie moge jej przygarnac , mialam pudelka Toja 11lat , bebde jej kibicowac[/QUOTE]

Bardzo dziękuję , że do nas zajrzałaś ... uratujemy malutką !!!

Zrobię na początku wątku wstępną listę deklaracji, a wpłacimy dopiero wtedy, gdy wyciągniemy małą ze schronu.

Posted

[quote name='Ewanka']Mam dwa pytania:

[B]Kiedy możesz jechać po sunię?[/B]

[B][COLOR=darkorchid]Kto dołoży się do kosztów - bardzo prosimy!!![/COLOR][/B]
[B][COLOR=#9932cc][/COLOR][/B]
[COLOR=black]ja mogę dać na początek 10zł[/COLOR][/QUOTE]

moge do kosztow transportu dolozyc sie 30 zl

Posted

[quote name='ida47']moge do kosztow transportu dolozyc sie 30 zl[/QUOTE]

[B]Bardzo dziękuję[/B] :loveu::loveu::loveu:

wpisuję w #4 ... wstępną listę darczyńców :)

Posted

[quote name='jaanna019']To ja się jakby co zgłaszam na rezerwowy dt ;) rozmowy przebrnęłam pozytywnie :)[/QUOTE]

Czy mogłabyś pojechać po sunię do schroniska?

Posted

mam sentyment do pudelkow Tojow , moj pudelek Bangus zyl ze mna 11 lat ., nie moge przygarnac babci bo nie ma mnie caly dzien w domu,. ale chetnie pomoge w finansach ;) i bede caly czas na watku ,moj pudelek to ten z awatarku :p

Posted

[quote name='ida47']mam sentyment do pudelkow Tojow , moj pudelek Bangus zyl ze mna 11 lat ., nie moge przygarnac babci bo nie ma mnie caly dzien w domu,. ale chetnie pomoge w finansach ;) i bede caly czas na watku ,moj pudelek to ten z awatarku :p[/QUOTE]

Piękny Twój pudelek ... bardzo dziękujemy za wsparcie :loveu:

Posted

[quote name='Ty$ka']Jaka bidulina... zapisuję wątek...[/QUOTE]

Zapraszamy :)

[quote name='jaanna019']Do schroniska nie dam rady ale może jakby ktoś ją podrzucił na dworzec to wtedy byłoby łatwiej, z rąk do rąk z pociągu do pociągu.[/QUOTE]

Tu jest pewien problem :roll:

... ale może znajdzie się ktoś, kto wyciągnie Babulinkę ze schronu i przekaże Tobie na dworcu w Warszawie - czy dobrze zrozumiałam, to miałaś na myśli?

Posted

[quote name='lika1771']Trzeba ja szybko wyciagnac jezeli jest dt nie ma na co czekac.Zaraz napisze na transportowym......[/QUOTE]

Masz rację, może znajdzie się transport.

Rozmawiałam z wolontariuszką, która zna osobiście Babulinkę (robiła jej fotki) i powiedziała, że trzeba się śpieszyć.

Posted

Wiesz najlepiej dla mnie to żeby ją ktoś mi dowiózł ale to pewnie nie realne, więc żeby jakoś to było to mogę przyjechać do Warszawy odebrać ją na dworcu i od razu wsiadać w pociąg powrotny. Jeśli to by było w dzień powszedni to byłabym w Warszawie o 19.00 za kilka minut mam powrotny pociąg i o 22.00 jestem w domu.