sunshine Posted November 15, 2011 Author Posted November 15, 2011 kilkaset:O to reflektujemy:P trza auto załatwić:D Ile konkretnie?:P Quote
Drzagodha Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 sunshine napisał(a):kilkaset:O to reflektujemy:P trza auto załatwić:D Ile konkretnie?:P Trochę worków 10kg, trochę 5kg, trochę 3kg i mniejsze ;) W sumie worków kilkadziesiąt. Auto osobowe z pojemnym bagażnikiem myślę starczy, na siedzenia z tyłu się też da i będzie git ;) Quote
sunshine Posted November 15, 2011 Author Posted November 15, 2011 Próbowałam odszukać Głogowa i mam kilka:P W którym mieszkasz?:D A tutaj mam ogromniaste zdjęcie owczara kumpeli jak by się komuś przydało jeszcze;) http://zapodaj.net/f2783d3c565b.jpg.html Quote
Drzagodha Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 sunshine napisał(a):Próbowałam odszukać Głogowa i mam kilka:P W którym mieszkasz?:D Dolny Śląsk ;) Niedaleko Leszna. Ale chyba jednak będzie Wam potrzebne auto z paką, bo jeszcze sporo puszek mamy :eviltong: Quote
sunshine Posted November 15, 2011 Author Posted November 15, 2011 Drzagodha napisał(a):Dolny Śląsk ;) Niedaleko Leszna. Ale chyba jednak będzie Wam potrzebne auto z paką, bo jeszcze sporo puszek mamy :eviltong: albo całkowicie wolny tył :D Quote
Drzagodha Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 sunshine napisał(a):albo całkowicie wolny tył :D Tylko jak jakieś małe i słabe auto będzie (typu corsa, tico itp.) to Wam nie pojedzie :eviltong: Także silne autko proszę wziąć :diabloti: Quote
sunshine Posted November 15, 2011 Author Posted November 15, 2011 o ****:P będzie problem:D postaram się coś wymyślić:P Quote
ata Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 Witajcie ;) w razie czego mogłabym jakieś w miarę świeże zdjęcia na plakacik przesłać ;) Quote
sunshine Posted November 17, 2011 Author Posted November 17, 2011 O super:D dzięki :D dostanę też od Magdy;) ale dawaj:evil_lol: dobrych zdjęć nigdy za wiele :diabloti:. W sobotę się chyba z nią przejdę do schroniska;) Tak sobie po cichu myślę o jakiejś stronie internetowej dla schronu przy współpracy z wirtualnym. Nie sądze że byśmy dały radę panowac nad wszystkimi adopcjami i psami ale... może chciaz wziąść na początek "pod patronat" kilka tych najdłużej siedzących, o których coś wiemy i wiemy że za moment nie znikną bo im najcięzej... Bo koncepcja wirtualnego to adopcje wirtualne, jakoby nie angażują się w zwykłe a my mogły byśmy spróbować w porozumieniu z Agnieszka zrobic ogłoszenia itp dla adopcji prawdziwych. Nie wiem czy rozszerzyć wirtualnego czy zrobić osobną działającą przy nim... P.S rozgadałam się i zapomniałam:P [email protected] i dam zaraz duże zdjęcia od kolegi odnowionego schronu;) Quote
sunshine Posted November 17, 2011 Author Posted November 17, 2011 Drzagodha napisał(a):Tylko jak jakieś małe i słabe auto będzie (typu corsa, tico itp.) to Wam nie pojedzie :eviltong: Także silne autko proszę wziąć :diabloti: a może byc psi zaprzęg? :diabloti: Jednak zdjęcia wrzuce po południu dopiero:P Quote
ata Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 Schronisko powinno mieć rzetelną stronkę, niestety wirtualny taką nie jest..... Jeżeli masz możliwość to fajnie byłoby, aby powstała nowa stronka nie zależna od wirtualnego.... mieliśmy przeciez forum i jakoś tak dziwnie się stało, że ktoś zaczął je zaśmiecać , po czym zniknęło ..... domyślam się kto mógł maczać w tym palce, ale to juz pozostawię dla siebie ... Jak tylko bedę miała treansport to dowiozę do wrześni tablicę informacyją, którą dostałam od jednej pani sponsorki. Tablica specjalnie dla ogłaszaniazwierzaków, prawdopodobnie stanie na rynku. [quote name='sunshine']O super:D dzięki :D dostanę też od Magdy;) ale dawaj:evil_lol: dobrych zdjęć nigdy za wiele :diabloti:. W sobotę się chyba z nią przejdę do schroniska;) Tak sobie po cichu myślę o jakiejś stronie internetowej dla schronu przy współpracy z wirtualnym. Nie sądze że byśmy dały radę panowac nad wszystkimi adopcjami i psami ale... może chciaz wziąść na początek "pod patronat" kilka tych najdłużej siedzących, o których coś wiemy i wiemy że za moment nie znikną bo im najcięzej... Bo koncepcja wirtualnego to adopcje wirtualne, jakoby nie angażują się w zwykłe a my mogły byśmy spróbować w porozumieniu z Agnieszka zrobic ogłoszenia itp dla adopcji prawdziwych. Nie wiem czy rozszerzyć wirtualnego czy zrobić osobną działającą przy nim... P.S rozgadałam się i zapomniałam:P [email protected] i dam zaraz duże zdjęcia od kolegi odnowionego schronu;) Quote
sunshine Posted November 21, 2011 Author Posted November 21, 2011 Kochane! Trzeba zmienić treść plakatu "Młodzieżowa akcja dla schroniska-psiska pełna miska!" W dniach od 1 do 22 grudnia wrzesiński Wolontariat działający przy Schronisku dla Zwierząt we Wrześni wraz z młodzieżą ogłasza WIELKĄ ŚWIĄTECZNĄ ZBIÓRKĘ suchej karmy dla schroniskowych psiaków. Jak możesz nam pomóc? 1. "Zbiórka" - Wrzesińska młodzież będzie odwiedzać Państwa domy informując o akcji i zbierając karmę. 2. "Karma na telefon" - mogą państwo zadzwonić pod nr. tel. 725 271 426 informując o chęci przekazania karmy a my ją od Państwa odbierzemy. 3. "Zbiórka w szkołach" - oraz sponsoring od wrzesińskich firm. "Hau! Karmy potrzebujemy, Wesołych Świąt życzymy! Dziękujemy!" A plakat wybieramy ten : ;) Quote
Ola164 Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 Już się biorę do edycji i wyślę gotowe w pełnym rozmiarze. ;) Ciesze się że mogę pomóc :loveu: Quote
Ola164 Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 Gotowe, jeśli coś jest źle to mogę poprawić: http://img32.imageshack.us/img32/1837/plaka7ab.jpg Moje zwierzaki (kotka Dżinks i psinka Korka również adopcyjne) teraz będą pomagać innym :) Quote
sunshine Posted November 21, 2011 Author Posted November 21, 2011 Ambasadorzy ;) super, wyślij na meila [email protected] Quote
sunshine Posted November 28, 2011 Author Posted November 28, 2011 W pierwszym poście dokonalam zmiany w "aktualnościach" :) Mamy juz plakaty dzięki Olci:*, mamy wydarzenie na facebooku i ogłoszenie w "przeglądzie powiatowym" mamy chęci ze strony dziennikarzy do nagrania materiału na temat zbiórki dla Września info... nie mamy czasu go nagrać:P no cóż coś trzeba wymyślić ;D juz za kilka dni ruszamy:D Quote
wegee Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 sunshine wyślę Ci zdjęcia psiaków ze schrona na maila, może się przydadzą ;> Quote
sunshine Posted November 28, 2011 Author Posted November 28, 2011 Mam kolejną nowinkę:D! dzieje się oj dzieje;) UWAGA! UWAGA! UWAGA! :) BlackBall ma niespodziankę dla ofiarujących karmę!:) 3 osoby które podarują największe ilości karmy dostaną darmowe wejściówki na paintball w Podstolicach (pakiet 200 kul+sprzęt)! Dla pozostałych osób biorących udział w zbiórce zostanie rozlosowanych: 5 zniżek 50% 10 zniżek 20% oraz zniżki po 5% dla każdego uczestnika!:) W grze PaintBall mogą brać udział osoby które ukończyły 18 rok życia oraz 16 rok życia za zgodą rodziców. Więcej info w "Informacjach" W związku z tym prosimy o dopinanie do worków karmy karteczki z imieniem, nazwiskiem oraz telefonem kontaktowym:) A tutaj wydarzenie na fb: http://www.facebook.com/event.php?eid=249299931796769 Quote
Drzagodha Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 Auto załatwiaj! Potrzebujemy garaż opróżnić :eviltong: Quote
sunshine Posted November 28, 2011 Author Posted November 28, 2011 toć ci jest nadal problem:D Potrafisz oszacować chociaż mniej więcej ile kg tego jest? Bo pojawiła się pewna możliwość:P Quote
Drzagodha Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 Ile się zmieści, to się zapakuje. Jak zostanie coś, to trudno, zawsze możecie przyjechać drugi raz :evil_lol: Quote
sunshine Posted November 30, 2011 Author Posted November 30, 2011 Przysięgam że sobie w łeb strzele:D Jaka ja jestem wdzięczna Magdzie (weege) i Mikołajowi - włascicielowi BlackBall za pomoc... nic bym bez nich nie załatwiła;) Mamy też dużo wsparcia duchowego ze strony ludzi i przedewszystkim od Was:) dzięki dzięki dzięki:D Quote
Drzagodha Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 sunshine, masz zapchaną skrzynkę ;) Wszystko mi jedno, kto karmę odbierze :eviltong: A dysponujcie ją według własnego uznania ;) Quote
Recommended Posts