MyszkaMiki Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 [FONT=Arial]Ależ proszę bardzo :) [/FONT][FONT=Arial][FONT="]Otrzymałam informację że jeden ze sponsorów, firma MEDIVET, jest już w kontakcie w sprawie przekazania darów.[/FONT][/FONT] Quote
MyszkaMiki Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 Pani z fundacji będzie mnie jednocześnie informowała o postępach więc będzie wiadomo wszystko na bieżąco. Quote
ata Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 Września ma swoją akcję a Witkowo swoją ;) U nas również każda kolejna akcja idzie z coraz większą pompą ;) My zbieramy na psiaki z Gniezna i z Radlina, oraz na Witkowskie kociaki :) Quote
sunshine Posted December 7, 2011 Author Posted December 7, 2011 super:) napiszcie coś o tym, wrzuci sie na stronę;) Quote
ata Posted December 8, 2011 Posted December 8, 2011 [quote name='sunshine']super:) napiszcie coś o tym, wrzuci sie na stronę;)[/QUOTE] O proszę ;) wiem, wiem muszę zmniejszyć zdjęcie ;) [IMG]http://img191.imageshack.us/img191/2357/plakatff.jpg[/IMG] Quote
sunshine Posted December 8, 2011 Author Posted December 8, 2011 świetny plakat:D Myszko, wrzucisz na stronę? ;) Quote
MyszkaMiki Posted December 8, 2011 Posted December 8, 2011 Dzisiaj postaram się umieścić, najpóźniej jutro rano :) Quote
MyszkaMiki Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 Jak znacie jeszcze inne akcje typu pełna miska, nakarm psiaka itp do dajcie znać , doda się :) Quote
MyszkaMiki Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 Do schroniska dotarło prawie 800kg karmy :) Quote
sunshine Posted December 12, 2011 Author Posted December 12, 2011 szczena mi opadła i głośno szczeka po podłodze :shithappens: :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: aż mi się gorąco zrobiło:D Mozesz zdradzić któż to :cool3:?? Quote
MyszkaMiki Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 Jakiś miesiąc temu pisałam do Fundacji, która rozdaję karmę od firmy Mars Polska aby przypomnieć o wrzesińskim schronisku. No i jak widać przypomnienie się opłaciło :) Quote
sunshine Posted December 13, 2011 Author Posted December 13, 2011 Myszka Miki podrzuciła dziś do schroniska 180 kg karmy ! :D czyli łącznie mamy już ponad tonę karmy uzbieranej w grudniu a to jeszcze nie koniec :D! Quote
ata Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 Brawo !! u nas w Witkowie na razie KICHA.... Quote
MyszkaMiki Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 Na pamiątkę :) Karma jest od Ośrodka Szkolenia Kierowców we Wrześni z ul. Żeromskiego :) trochę się jej nadźwigałam Nie wiem czy te 800kg można dołączyć do akcji ale w sumie co tam :) Im więcej tym lepiej, może da to ludziom do myślenia i w przypadku kolejnej zbiórki, którą ja zorganizuję na rynku na wiosnę będzie sporo chętnych do pomocy :) Sunshine liczę, że Wy będziecie mi pomagać :) Quote
sunshine Posted December 14, 2011 Author Posted December 14, 2011 Jane że tak:D No wlasnie tak ostrożnie piszę o karmie uzbieranej w grudniu :evil_lol: a nie wprost że w akcji :diabloti: ale masz rację super by było żeby to pod szyld akcji wciągnąć :eviltong:. Wtedy ci co twierdza ze nie beda sie ośmieszac zobaczą że jest takie zainteresowanie że jednak ośmieszają się nie biorąc udziału :D Ludzie to zwierzatka stadne, jak część idzie to reszta za nimi :evil_lol: A Witkowo ma dużo trudniejsze zadanie bo to mała społecznośc i jest jeszcze bardziej w tyle niz Wrzesnia jeśli chodzi o więdzę kynologiczna i tym podobne... Mi sie ogólnie od dawna marzy jakas psia impreza :D Mini treking albo psi festyn albo drzwi otwarte schroniska...:P nie wiem jak by to zorganizowac;) Quote
MyszkaMiki Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 Hmm w sumie karma dotarła w trakcie zbiórki? Dotarła :) Więc zaliczamy :razz: W poprzedniej zbiórce na Rynku był psiak ze mną ... prawie każdy się zatrzymywał, żeby pogłaskać, pobawić się. Myślę, że może udałoby się wziąć 2-3 pieski. Wkrótce będę rozmawiała na ten temat bo powoli już czas zająć się organizacją. Quote
sunshine Posted December 14, 2011 Author Posted December 14, 2011 i zrobimy im chustki "szukam domu":D Quote
Recommended Posts