Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[FONT=Arial]Ależ proszę bardzo :)
[/FONT][FONT=Arial][FONT=&quot]Otrzymałam informację że jeden ze sponsorów, firma MEDIVET, jest już w kontakcie w sprawie przekazania darów.[/FONT][/FONT]

• Replies 140
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Września ma swoją akcję a Witkowo swoją ;) U nas również każda kolejna akcja idzie z coraz większą pompą ;)
My zbieramy na psiaki z Gniezna i z Radlina, oraz na Witkowskie kociaki :)

Posted

[quote name='sunshine']super:) napiszcie coś o tym, wrzuci sie na stronę;)[/QUOTE]

O proszę ;)

wiem, wiem muszę zmniejszyć zdjęcie ;)

[IMG]http://img191.imageshack.us/img191/2357/plakatff.jpg[/IMG]

Posted

szczena mi opadła i głośno szczeka po podłodze :shithappens:

:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:

aż mi się gorąco zrobiło:D Mozesz zdradzić któż to :cool3:??

Posted

Na pamiątkę :)

Karma jest od Ośrodka Szkolenia Kierowców we Wrześni z ul. Żeromskiego :)

trochę się jej nadźwigałam

Nie wiem czy te 800kg można dołączyć do akcji ale w sumie co tam :) Im więcej tym lepiej, może da to ludziom do myślenia i w przypadku kolejnej zbiórki, którą ja zorganizuję na rynku na wiosnę będzie sporo chętnych do pomocy :)
Sunshine liczę, że Wy będziecie mi pomagać :)

Posted

Jane że tak:D

No wlasnie tak ostrożnie piszę o karmie uzbieranej w grudniu :evil_lol: a nie wprost że w akcji :diabloti:

ale masz rację super by było żeby to pod szyld akcji wciągnąć :eviltong:. Wtedy ci co twierdza ze nie beda sie ośmieszac zobaczą że jest takie zainteresowanie że jednak ośmieszają się nie biorąc udziału :D

Ludzie to zwierzatka stadne, jak część idzie to reszta za nimi :evil_lol:

A Witkowo ma dużo trudniejsze zadanie bo to mała społecznośc i jest jeszcze bardziej w tyle niz Wrzesnia jeśli chodzi o więdzę kynologiczna i tym podobne...

Mi sie ogólnie od dawna marzy jakas psia impreza :D Mini treking albo psi festyn albo drzwi otwarte schroniska...:P nie wiem jak by to zorganizowac;)

Posted

Hmm w sumie karma dotarła w trakcie zbiórki? Dotarła :)
Więc zaliczamy :razz:

W poprzedniej zbiórce na Rynku był psiak ze mną ... prawie każdy się zatrzymywał, żeby pogłaskać, pobawić się.
Myślę, że może udałoby się wziąć 2-3 pieski.
Wkrótce będę rozmawiała na ten temat bo powoli już czas zająć się organizacją.