Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Danusia12']Czytałem ich wypowiedzi i obawiam się, że mają rację :loveu:

I nie powiem kim jesteś - o tej pale mówię[/QUOTE]

że niby świntucha :cool3: eeeeee nieeee
tak tylko mi się jakoś powiedziało :evil_lol:

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Danusia12']No nareszcie Ciebie wywołałem - Ty podglądaczko :evil_lol:[/quote]
:cool1: :cool1: :cool1:
na tajniaka wchodze i zdjecia ogladam przed snem:diabloti:
a tak powaznie to lekki mlyn mialam nawal roboty wiec wiec na tygodniu to ja raczej tylko poznym wieczorem (a wtedy to zwykle serwer nie chce wspolpracowac:mad: )
ale jestem :lol:

Posted

[quote name='szyszka.fr']:cool1: :cool1: :cool1:
na tajniaka wchodze i zdjecia ogladam przed snem:diabloti:
a tak powaznie to lekki mlyn mialam nawal roboty wiec wiec na tygodniu to ja raczej tylko poznym wieczorem (a wtedy to zwykle serwer nie chce wspolpracowac:mad: )
ale jestem :lol:[/quote]

No to mów jakie są postępy w ucywilizjowaniu TZ-ta :evil_lol: To już są chyba dni jak sie tutaj pojawicie :p

Posted

[quote name='Danusia12']Asior - brak mi słów. Ty jesteś Asiorka do kwadratu :loveu:[/QUOTE]

eeeeeeeeeeeheheheheheh taka żem se normalnie jest (kurde jakbym słyszała ferdka kiepskiego właśnie:evil_lol: )

Posted

[quote name='Asior']eeeeeeeeeeeheheheheheh taka żem se normalnie jest (kurde jakbym słyszała ferdka kiepskiego właśnie:evil_lol: )[/quote]

A czy Tobie ktoś zasunął kopa?? :razz:

Posted

[quote name='Danusia12']No to mów jakie są postępy w ucywilizjowaniu TZ-ta :evil_lol: To już są chyba dni jak sie tutaj pojawicie :p[/quote]
w przyszlym tygodniu tz idzie do lekarza, zobaczymy co powie (troche mamy cykora bo niby tylko zlamana noga a juz dwie operacje przeszedl)
jak bedzie ok to jedzie do Elblaga i zostanie do kwietnia
a na swieta ja przyjade (urlop):lol:
z tesciowka rozmawialam dzisiaj ponoc tz mial ( i mam nadzieje ze nadal tak jest) serce do zwierzat, bardzo sie przywiazywal
opowiedziala mi historie ratlerka, z ktorym w nocy pojechal taksowka do weterynarza (byl dzieciakiem)
wiec sa jeszcze szanse , ze bedzie z niego ludz
:diabloti:

swoja droga rozbawilo mnie to troche:
ja jestem troche wyzsza od krasnala i mialam boksera
on jest wysoki i sporych gabarytow i mial ratlerka:lol:

Posted

U nas bez zmian. Danusia jest zazdrosna o psiaki :evil_lol: bo one patrza we mnie jak w wyrocznię :diabloti:
Oczko jest w ciągłej naprawie - może coś z tego wyjdzie. Grunt, że Sylwa jest wesoła i żądna życia. A dogadują się coraz bardziej, chociaż trudno zaprzeczyć, że ona rządzi :p

Posted

[quote name='Asior']będziesz mnie bić :-o
:placz: ooo ja biedna nieszczęśliwa :placz:[/quote]

Przecież chyba już wiesz, że mój kop jest szczęśliwy. Więc mi tu nie rozpaczaj :shake:

Posted

[quote name='Danusia12']Mój prywatny moderator mówi, że dosyć na dzisiaj - dobranoc dziewczyny i przyjemnych snów.
Menrzuś :loveu:[/quote]
dobranoc
milych snow:p
mizianka dla faflakow i pozdrowienia dla moderatora

Posted

[quote name='Danusia12']Mój prywatny moderator mówi, że dosyć na dzisiaj - dobranoc dziewczyny i przyjemnych snów.
Menrzuś :loveu:[/QUOTE]
Tobie również miłych snówi ....aaatam wiesz jakich przecież :cool3:
i buziaki dla Danki co tak wiele znosi :razz:

Posted

o 11-stej to my byliśmy też już po spacerku:cool3: i ja miałam czas na kawusię przy kompie:p

widzieliście ten wątek? [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=38597&page=3[/url]
są tutaj 2 linki do PPs-ów, poryczałam się

Posted

dziendoberek spiochy!
ogladnij filmik, jest wzruszajacy
ja sciagnelam pokazalam Pawlowi i bede puszczac codziennie :)
boksie w potrzebie sciskaja serducho, ale udane adopcje np. Imbir czy Sylwa podnosza na duchu