Asior Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 [quote name='Danusia12']Czytałem ich wypowiedzi i obawiam się, że mają rację :loveu: I nie powiem kim jesteś - o tej pale mówię[/QUOTE] że niby świntucha :cool3: eeeeee nieeee tak tylko mi się jakoś powiedziało :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Asior - brak mi słów. Ty jesteś Asiorka do kwadratu :loveu: Quote
szyszka.fr Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 [quote name='Danusia12']No nareszcie Ciebie wywołałem - Ty podglądaczko :evil_lol:[/quote] :cool1: :cool1: :cool1: na tajniaka wchodze i zdjecia ogladam przed snem:diabloti: a tak powaznie to lekki mlyn mialam nawal roboty wiec wiec na tygodniu to ja raczej tylko poznym wieczorem (a wtedy to zwykle serwer nie chce wspolpracowac:mad: ) ale jestem :lol: Quote
Menrzuś Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 [quote name='szyszka.fr']:cool1: :cool1: :cool1: na tajniaka wchodze i zdjecia ogladam przed snem:diabloti: a tak powaznie to lekki mlyn mialam nawal roboty wiec wiec na tygodniu to ja raczej tylko poznym wieczorem (a wtedy to zwykle serwer nie chce wspolpracowac:mad: ) ale jestem :lol:[/quote] No to mów jakie są postępy w ucywilizjowaniu TZ-ta :evil_lol: To już są chyba dni jak sie tutaj pojawicie :p Quote
Asior Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 [quote name='Danusia12']Asior - brak mi słów. Ty jesteś Asiorka do kwadratu :loveu:[/QUOTE] eeeeeeeeeeeheheheheheh taka żem se normalnie jest (kurde jakbym słyszała ferdka kiepskiego właśnie:evil_lol: ) Quote
Menrzuś Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 [quote name='Asior']eeeeeeeeeeeheheheheheh taka żem se normalnie jest (kurde jakbym słyszała ferdka kiepskiego właśnie:evil_lol: )[/quote] A czy Tobie ktoś zasunął kopa?? :razz: Quote
szyszka.fr Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 [quote name='Danusia12']No to mów jakie są postępy w ucywilizjowaniu TZ-ta :evil_lol: To już są chyba dni jak sie tutaj pojawicie :p[/quote] w przyszlym tygodniu tz idzie do lekarza, zobaczymy co powie (troche mamy cykora bo niby tylko zlamana noga a juz dwie operacje przeszedl) jak bedzie ok to jedzie do Elblaga i zostanie do kwietnia a na swieta ja przyjade (urlop):lol: z tesciowka rozmawialam dzisiaj ponoc tz mial ( i mam nadzieje ze nadal tak jest) serce do zwierzat, bardzo sie przywiazywal opowiedziala mi historie ratlerka, z ktorym w nocy pojechal taksowka do weterynarza (byl dzieciakiem) wiec sa jeszcze szanse , ze bedzie z niego ludz :diabloti: swoja droga rozbawilo mnie to troche: ja jestem troche wyzsza od krasnala i mialam boksera on jest wysoki i sporych gabarytow i mial ratlerka:lol: Quote
Menrzuś Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Hehe, powodzenia! Już czekam jak to się skończy:evil_lol: Krasnal :eviltong: Quote
szyszka.fr Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 A co u Was? jak sie faflaki dogaduja? i Sylwa -jak z jej oczkiem? Quote
Asior Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 [quote name='Danusia12']A czy Tobie ktoś zasunął kopa?? :razz:[/QUOTE] będziesz mnie bić :-o :placz: ooo ja biedna nieszczęśliwa :placz: Quote
Menrzuś Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 U nas bez zmian. Danusia jest zazdrosna o psiaki :evil_lol: bo one patrza we mnie jak w wyrocznię :diabloti: Oczko jest w ciągłej naprawie - może coś z tego wyjdzie. Grunt, że Sylwa jest wesoła i żądna życia. A dogadują się coraz bardziej, chociaż trudno zaprzeczyć, że ona rządzi :p Quote
Menrzuś Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 [quote name='Asior']będziesz mnie bić :-o :placz: ooo ja biedna nieszczęśliwa :placz:[/quote] Przecież chyba już wiesz, że mój kop jest szczęśliwy. Więc mi tu nie rozpaczaj :shake: Quote
Menrzuś Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Mój prywatny moderator mówi, że dosyć na dzisiaj - dobranoc dziewczyny i przyjemnych snów. Menrzuś :loveu: Quote
szyszka.fr Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 [quote name='Danusia12']Mój prywatny moderator mówi, że dosyć na dzisiaj - dobranoc dziewczyny i przyjemnych snów. Menrzuś :loveu:[/quote] dobranoc milych snow:p mizianka dla faflakow i pozdrowienia dla moderatora Quote
Asior Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 [quote name='Danusia12']Mój prywatny moderator mówi, że dosyć na dzisiaj - dobranoc dziewczyny i przyjemnych snów. Menrzuś :loveu:[/QUOTE] Tobie również miłych snówi ....aaatam wiesz jakich przecież :cool3: i buziaki dla Danki co tak wiele znosi :razz: Quote
Imbirka Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Dzieńdoberek:multi: wpadłam na kawusię:p nie ma was, to spadam do siebie pozamęczać wszystkich kolejnymi foteczkami:cool3: Quote
Menrzuś Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 O 11-ej to ja już byłem w lesie:p dawno po kawusi. Argon to ranny ptaszek - dzień powszedni czy niedziela, trzeba rano wstawać. Zaraz śmignę do Ciebie ;) Quote
Imbirka Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 o 11-stej to my byliśmy też już po spacerku:cool3: i ja miałam czas na kawusię przy kompie:p widzieliście ten wątek? [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=38597&page=3[/url] są tutaj 2 linki do PPs-ów, poryczałam się Quote
Menrzuś Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Tylko, że ten spacerek o 11-ej był już drugim spacerkiem :cool3: No to nie wchodzę - nie chce sobie humoru psuć. Później wejdę Quote
Imbirka Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 eeeeee, takie straszne to nie jest, tylko wzruszające:cool3: mnie Imbir ściągnął z łóżka o 9 rano, jak na niego to bardzo wcześnie:cool3: Quote
Menrzuś Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 To ja byłem lepszy - 8-ma:evil_lol: i to dzięki Argonowi - Sylwę trzeba bło szukać w łóżku i wyciągać za uszy :p Quote
Imbirka Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 z Imbirem ta 9 godzina to sporadyczny przypadek:cool3::evil_lol: on naogół śpi o tej godzinie:lol: Quote
Menrzuś Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 To przynajmniej w weckendy się wysypiasz :razz: Mi to nie jest jakoś dane - w środku nocy trzeba się zrywać :angryy: Quote
szyszka.fr Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 dziendoberek spiochy! ogladnij filmik, jest wzruszajacy ja sciagnelam pokazalam Pawlowi i bede puszczac codziennie :) boksie w potrzebie sciskaja serducho, ale udane adopcje np. Imbir czy Sylwa podnosza na duchu Quote
Menrzuś Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Witamy Szyszkę - już dawno nie śpimy. Już po spacerku. O jakim filmiku mówisz? Quote
Recommended Posts