Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Menrzuś']A kiedy Ty coś u siebie wstawisz? Już zapomniałem jak Avanti wygląda :shake:

Coś wyszukam może ;)[/quote]

No i nie zgarnęłam okrągłego pościka :evil_lol:

Muszę sierściucha popstrykać! Jak popstrykam to wstawię :cool3:

Boskie zdjęcia szalejącego małego!

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Iza i Avanti']No i zgarnęłam okrągłego pościka :multi::evil_lol:

Muszę sierściucha popstrykać! Jak popstrykam to wstawię :cool3:[/quote]
Gacek zgarnął :diabloti:

To pstrykaj.....weekend się zbliża :razz:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Należało mu się! :loveu:[/quote]
Nowy tysiąc, to nowy avatarek trzeba zrobić....muszę coś wybrać z Gackowego archiwum :p

Śmigam na spacerek :hand:

Posted

[quote name='Menrzuś']Nowy tysiąc, to nowy avatarek trzeba zrobić....muszę coś wybrać z Gackowego archiwum :p

Śmigam na spacerek :hand:[/quote]

Ależ Gacek ma to archiwum zasobne.... No, no :evil_lol:

Papatki! :multi:

Posted

[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Wchodzę uzbrojona w kawę co by pocieszyć oko nowymi fotkami trójki drombo albo chociaż chciałam poczytać troszkę peplaninki a tu nic:crazyeye:

Menrzuś wracaj:mad:

Doberek:loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Bila']Dień dobry, co jest farbujesz, żeby przykryć siwiznę czy padłeś i odsypiasz, bo Cię wielkouchy wykończył?[/quote]

Z tego Gacka to jakiś wybrakowany model :shake:.....chałupa zamieniła sie w bunkier - wszystko jest czymś tam poosłaniane. Mały gryzie wszystko :lol:Wskakując rano w spodnie mało się nie wywaliłem, bo przecież musiał sie uczepić jednej nogawki :evil_lol:
Witanko :razz:

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Wchodzę uzbrojona w kawę co by pocieszyć oko nowymi fotkami trójki drombo albo chociaż chciałam poczytać troszkę peplaninki a tu nic:crazyeye: [/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Menrzuś wracaj:mad:[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Doberek:loveu:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
Jezdem, jezdem......dzieńdoberek :multi:
Przecież były fotki :crazyeye:......nie spodobała Ci się śmigająca po trawce bestia? :razz:

Posted

[quote name='Menrzuś']Z tego Gacka to jakiś wybrakowany model :shake:.....chałupa zamieniła sie w bunkier - wszystko jest czymś tam poosłaniane. Mały gryzie wszystko :lol:Wskakując rano w spodnie mało się nie wywaliłem, bo przecież musiał sie uczepić jednej nogawki :evil_lol:
Witanko :razz:

Jezdem, jezdem......dzieńdoberek :multi:
Przecież były fotki :crazyeye:......nie spodobała Ci się śmigająca po trawce bestia? :razz:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Ale te to juz wczoraj widziałam a nie było nic z nocnej posiadówki....hmmm coś ty robił że cię nie było:razz::diabloti:

Witaj spóźnialski:loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Menrzuś']Z tego Gacka to jakiś wybrakowany model :shake:.....chałupa zamieniła sie w bunkier - wszystko jest czymś tam poosłaniane. Mały gryzie wszystko :lol:Wskakując rano w spodnie mało się nie wywaliłem, bo przecież musiał sie uczepić jednej nogawki :evil_lol:
[/quote]

Jaki tam wybrakowany model. Normalny szczeniak:cool3::cool3::diabloti:

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Ale te to juz wczoraj widziałam a nie było nic z nocnej posiadówki....hmmm coś ty robił że cię nie było:razz::diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Witaj spóźnialski:loveu:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
Jakiej posiadówki? :crazyeye:
Nie spóźnialski, tylko Gacek nie chciał zasnąć :eviltong:

[quote name='halbina']bry!... domek Gacka poproszę na fotce![/quote]

Jaki znów domek? :crazyeye:
Widać ciężko jeszcze myślę......siorbnę sobie kawki trochę :roll:

[quote name='Bila']Jaki tam wybrakowany model. Normalny szczeniak:cool3::cool3::diabloti:[/quote]
Argon był bardziej normalny :evil_lol:

Posted

[quote name='Menrzuś']Jakiej posiadówki? :crazyeye:
Nie spóźnialski, tylko Gacek nie chciał zasnąć :eviltong:

[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No jak to jakiej zawsze jak rano wchodze to jest nagadane ze trzy strony co najmniej i siedzicie do pólnocy albo i dłużej a dzisiaj wchodze i nic:crazyeye:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='halbina']pisałeś, że mu kupiliście budkę, domek... :cool1:[/quote]
Aaaaa......kawka widać pomogła :evil_lol:
Będzie dla Ciebie szczylek we własnym domku :razz:

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No jak to jakiej zawsze jak rano wchodze to jest nagadane ze trzy strony co najmniej i siedzicie do pólnocy albo i dłużej a dzisiaj wchodze i nic:crazyeye:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

A nikt nie chciał ze mna gadać :shake:.....wchodziły te wszystkie ciotki.....i nic :roll:

Posted

[quote name='Menrzuś']

A nikt nie chciał ze mna gadać :shake:.....wchodziły te wszystkie ciotki.....i nic :roll:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]To co przeskrobałeś:razz::diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]To co przeskrobałeś:razz::diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
A żebym to ja wiedział :niewiem:..... niewinnym jak Lelyja :roll:

Posted

[quote name='Menrzuś']A żebym to ja wiedział :niewiem:..... niewinnym jak Lelyja :roll:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]prossszzz cie niewinny jak kto?:roflt:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]prossszzz cie niewinny jak kto?:roflt:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
Nie posikaj się :eviltong:......no mówię Ci staram sie jak mogę - i nic :roll:

Posted

[quote name='Menrzuś']Nie posikaj się :eviltong:......no mówię Ci staram sie jak mogę - i nic :roll:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Za późno moje tajwańskie części zawiodły:roll:

Coś słabo się strasz chyba;)

No i bede lecieć , musze kupić ziemniaczki na tarte placki .....boszzz znowu się dałam wkopać w placki ziemniaczane:angryy:
[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Za późno moje tajwańskie części zawiodły:roll:[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Coś słabo się strasz chyba;)[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No i bede lecieć , musze kupić ziemniaczki na tarte placki .....boszzz znowu się dałam wkopać w placki ziemniaczane:angryy:[/COLOR][/FONT][/B]
[/quote]
Może.....eeeeech :roll:

A śmigaj - ino biegnąc, japonek nie pogub :evil_lol::hand:

Posted

[quote name='Menrzuś']Może.....eeeeech :roll:

A śmigaj - ino biegnąc, japonek nie pogub :evil_lol::hand:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Jakich japonek? Czy ja wygladam na masochistkę:crazyeye:

Papa[/COLOR][/FONT][/B]:hand:

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Jakich japonek? Czy ja wygladam na masochistkę:crazyeye:[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Papa[/COLOR][/FONT][/B]:hand:[/quote]
To są one atrybutem masochizmu? :crazyeye:..... co się nie oglądnę, to wszystkie paradują w nich :roll:......kurde, gdzie ja mieszkam? :crazyeye:

Paaaaaaaa :multi:

Posted

[quote name='Menrzuś']To są one atrybutem masochizmu? :crazyeye:..... co się nie oglądnę, to wszystkie paradują w nich :roll:......kurde, gdzie ja mieszkam? :crazyeye:

Paaaaaaaa :multi:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Ja nie jestem wszystkie:obrazic:

A tak serio to nie moge ich nosić:roll: tak mnie uwierają miedzy palcami że japierrrrrdziuuuu:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Ja nie jestem wszystkie:obrazic:[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]A tak serio to nie moge ich nosić:roll: tak mnie uwierają miedzy palcami że japierrrrrdziuuuu:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
To kup sobie z takim uchwytem na dużego palca :p