Iza i Avanti Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 [quote name='Menrzuś']A kiedy Ty coś u siebie wstawisz? Już zapomniałem jak Avanti wygląda :shake: Coś wyszukam może ;)[/quote] No i nie zgarnęłam okrągłego pościka :evil_lol: Muszę sierściucha popstrykać! Jak popstrykam to wstawię :cool3: Boskie zdjęcia szalejącego małego! Quote
Menrzuś Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 [quote name='Iza i Avanti']No i zgarnęłam okrągłego pościka :multi::evil_lol: Muszę sierściucha popstrykać! Jak popstrykam to wstawię :cool3:[/quote] Gacek zgarnął :diabloti: To pstrykaj.....weekend się zbliża :razz: Quote
Iza i Avanti Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 [quote name='Menrzuś']Gacek zgarnął :diabloti: To pstrykaj.....weekend się zbliża :razz:[/quote] Należało mu się! :loveu: Quote
Menrzuś Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Należało mu się! :loveu:[/quote] Nowy tysiąc, to nowy avatarek trzeba zrobić....muszę coś wybrać z Gackowego archiwum :p Śmigam na spacerek :hand: Quote
Iza i Avanti Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 [quote name='Menrzuś']Nowy tysiąc, to nowy avatarek trzeba zrobić....muszę coś wybrać z Gackowego archiwum :p Śmigam na spacerek :hand:[/quote] Ależ Gacek ma to archiwum zasobne.... No, no :evil_lol: Papatki! :multi: Quote
Bila Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 Dień dobry, co jest farbujesz, żeby przykryć siwiznę czy padłeś i odsypiasz, bo Cię wielkouchy wykończył? Quote
apple Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Wchodzę uzbrojona w kawę co by pocieszyć oko nowymi fotkami trójki drombo albo chociaż chciałam poczytać troszkę peplaninki a tu nic:crazyeye: Menrzuś wracaj:mad: Doberek:loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 [quote name='Bila']Dień dobry, co jest farbujesz, żeby przykryć siwiznę czy padłeś i odsypiasz, bo Cię wielkouchy wykończył?[/quote] Z tego Gacka to jakiś wybrakowany model :shake:.....chałupa zamieniła sie w bunkier - wszystko jest czymś tam poosłaniane. Mały gryzie wszystko :lol:Wskakując rano w spodnie mało się nie wywaliłem, bo przecież musiał sie uczepić jednej nogawki :evil_lol: Witanko :razz: [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Wchodzę uzbrojona w kawę co by pocieszyć oko nowymi fotkami trójki drombo albo chociaż chciałam poczytać troszkę peplaninki a tu nic:crazyeye: [/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Menrzuś wracaj:mad:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Doberek:loveu:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Jezdem, jezdem......dzieńdoberek :multi: Przecież były fotki :crazyeye:......nie spodobała Ci się śmigająca po trawce bestia? :razz: Quote
apple Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 [quote name='Menrzuś']Z tego Gacka to jakiś wybrakowany model :shake:.....chałupa zamieniła sie w bunkier - wszystko jest czymś tam poosłaniane. Mały gryzie wszystko :lol:Wskakując rano w spodnie mało się nie wywaliłem, bo przecież musiał sie uczepić jednej nogawki :evil_lol: Witanko :razz: Jezdem, jezdem......dzieńdoberek :multi: Przecież były fotki :crazyeye:......nie spodobała Ci się śmigająca po trawce bestia? :razz:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Ale te to juz wczoraj widziałam a nie było nic z nocnej posiadówki....hmmm coś ty robił że cię nie było:razz::diabloti: Witaj spóźnialski:loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Bila Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 [quote name='Menrzuś']Z tego Gacka to jakiś wybrakowany model :shake:.....chałupa zamieniła sie w bunkier - wszystko jest czymś tam poosłaniane. Mały gryzie wszystko :lol:Wskakując rano w spodnie mało się nie wywaliłem, bo przecież musiał sie uczepić jednej nogawki :evil_lol: [/quote] Jaki tam wybrakowany model. Normalny szczeniak:cool3::cool3::diabloti: Quote
Menrzuś Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Ale te to juz wczoraj widziałam a nie było nic z nocnej posiadówki....hmmm coś ty robił że cię nie było:razz::diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Witaj spóźnialski:loveu:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Jakiej posiadówki? :crazyeye: Nie spóźnialski, tylko Gacek nie chciał zasnąć :eviltong: [quote name='halbina']bry!... domek Gacka poproszę na fotce![/quote] Jaki znów domek? :crazyeye: Widać ciężko jeszcze myślę......siorbnę sobie kawki trochę :roll: [quote name='Bila']Jaki tam wybrakowany model. Normalny szczeniak:cool3::cool3::diabloti:[/quote] Argon był bardziej normalny :evil_lol: Quote
halbina Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 pisałeś, że mu kupiliście budkę, domek... :cool1: Quote
apple Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 [quote name='Menrzuś']Jakiej posiadówki? :crazyeye: Nie spóźnialski, tylko Gacek nie chciał zasnąć :eviltong: [/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No jak to jakiej zawsze jak rano wchodze to jest nagadane ze trzy strony co najmniej i siedzicie do pólnocy albo i dłużej a dzisiaj wchodze i nic:crazyeye:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 [quote name='halbina']pisałeś, że mu kupiliście budkę, domek... :cool1:[/quote] Aaaaa......kawka widać pomogła :evil_lol: Będzie dla Ciebie szczylek we własnym domku :razz: [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No jak to jakiej zawsze jak rano wchodze to jest nagadane ze trzy strony co najmniej i siedzicie do pólnocy albo i dłużej a dzisiaj wchodze i nic:crazyeye:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] A nikt nie chciał ze mna gadać :shake:.....wchodziły te wszystkie ciotki.....i nic :roll: Quote
apple Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 [quote name='Menrzuś'] A nikt nie chciał ze mna gadać :shake:.....wchodziły te wszystkie ciotki.....i nic :roll:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]To co przeskrobałeś:razz::diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]To co przeskrobałeś:razz::diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] A żebym to ja wiedział :niewiem:..... niewinnym jak Lelyja :roll: Quote
apple Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 [quote name='Menrzuś']A żebym to ja wiedział :niewiem:..... niewinnym jak Lelyja :roll:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]prossszzz cie niewinny jak kto?:roflt:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]prossszzz cie niewinny jak kto?:roflt:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Nie posikaj się :eviltong:......no mówię Ci staram sie jak mogę - i nic :roll: Quote
apple Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 [quote name='Menrzuś']Nie posikaj się :eviltong:......no mówię Ci staram sie jak mogę - i nic :roll:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Za późno moje tajwańskie części zawiodły:roll: Coś słabo się strasz chyba;) No i bede lecieć , musze kupić ziemniaczki na tarte placki .....boszzz znowu się dałam wkopać w placki ziemniaczane:angryy: [/COLOR][/FONT][/B] Quote
Menrzuś Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Za późno moje tajwańskie części zawiodły:roll:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Coś słabo się strasz chyba;)[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No i bede lecieć , musze kupić ziemniaczki na tarte placki .....boszzz znowu się dałam wkopać w placki ziemniaczane:angryy:[/COLOR][/FONT][/B] [/quote] Może.....eeeeech :roll: A śmigaj - ino biegnąc, japonek nie pogub :evil_lol::hand: Quote
apple Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 [quote name='Menrzuś']Może.....eeeeech :roll: A śmigaj - ino biegnąc, japonek nie pogub :evil_lol::hand:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Jakich japonek? Czy ja wygladam na masochistkę:crazyeye: Papa[/COLOR][/FONT][/B]:hand: Quote
Menrzuś Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Jakich japonek? Czy ja wygladam na masochistkę:crazyeye:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Papa[/COLOR][/FONT][/B]:hand:[/quote] To są one atrybutem masochizmu? :crazyeye:..... co się nie oglądnę, to wszystkie paradują w nich :roll:......kurde, gdzie ja mieszkam? :crazyeye: Paaaaaaaa :multi: Quote
apple Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 [quote name='Menrzuś']To są one atrybutem masochizmu? :crazyeye:..... co się nie oglądnę, to wszystkie paradują w nich :roll:......kurde, gdzie ja mieszkam? :crazyeye: Paaaaaaaa :multi:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Ja nie jestem wszystkie:obrazic: A tak serio to nie moge ich nosić:roll: tak mnie uwierają miedzy palcami że japierrrrrdziuuuu:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B] Quote
Menrzuś Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Ja nie jestem wszystkie:obrazic:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]A tak serio to nie moge ich nosić:roll: tak mnie uwierają miedzy palcami że japierrrrrdziuuuu:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] To kup sobie z takim uchwytem na dużego palca :p Quote
Recommended Posts